Не се засягай, понякога истината боли така е.
То ест, вие настоявате, че сте истина от първа инстанция и имате правото да споменавате дядото на този или онзи, то ест, да нанасяте семейни оскърбления?
Много мюсюлманско, няма що!
И аз избухвам като ме засегнат. Благодарен съм ти за пожеланията. Е баш пък министерски пост. Мислишли че ще ме допуснат твоите хора до там. Та аз съм национален предател. Написъл съм книга в която няма национален шувенизъм в полза на тоз или оня и престои да излезе друга такава.
Графоманията е разпространено заболяване...даже и за тези, които не могат да пишат правилно.
Но поне за признанието - браво!
Пък и коя партия да застане зад мен дори и тази на Доган не би ме поткрепила с тези напатки последно време. Като говорим за род и потекло трябва да си уверен че моите хора са много по-достойни пред Аллах от твоите бъди сигурен в това. Не че се хваля но фактите говорят без да спират.
Вие не само нескромно се хвалите, но продължавате да настоявате да обиждате родителите и семейството на други хора.
Г-н Хюсеин, за вас свещенният Рамазан нищо ли не значи?
А колко по хубаво е това да си достоен пред Аллах от някакъв си началник българин от Пловдив, Девин или Смолян.
С една дума - българите са презрени, тях кучета ги яли...така излиза...
Някой питаше къде го има българомразието във форума.
Има ли още съмняващи се?
Защото втория току виж го хванал рака или инсулта или пък някоя срамна болес и са е паралелизирал в някоя болница, докато Аллах е Вечен и Пречист от недостатъците на човека.
Пише са парализирал, а не паралелизирал, г-н Хюсеин.
Интересно, как смесвате в едно изречение такова безсрамие, неуважение и обида към човек с името на Аллах и възхвалата към него.
Теолог човек, при това историк, няма що...
Колкото до образование не мисли че само твоите хора са образовани. Пожелавам ти напътствието на Аллах ти имаш нужда от него.
Ако визирате себе си, тъжна ни майка с такива "образование" теолози-историци.
Да оставим настрана правописните грешки...аз човека, нормалния човек, да не говорим за добрия мюсюлманин, не виждам тука, въпреки че се споменава името на Аллах.