Български > Помаци

Шефкет Чападжиев ще лети в Космоса

<< < (2/7) > >>

halikan:

--- Quote from: Gelina on September 03, 2008, 11:34 ---Toi pomaga! Zashto da ne si pozvoli i neshto za sebe si! Za hadj vseki moje da spesti i da otide! Za tam ne triabvat mnogo pari! Stiga chovek da ima jelanie! Taka e lesno niakoi da ti dade pari i ti da otidesh na gotovo!

--- End quote ---
e 4e 6te leti v kosmosa golyama rabota,kolko veliko, veliko e da pomogne s tezi pari na hora koito se nujdayat ot transplantacii,sabirat lev po lev,4ul sam 4e pomaga no sega ako izhvarli tezi pari zada go vidyat 4ee 'velik' tova 6te bade prahosni4estvo

Rahmie:

--- Quote from: Gelina on September 03, 2008, 11:34 ---Toi pomaga! Zashto da ne si pozvoli i neshto za sebe si! Za hadj vseki moje da spesti i da otide! Za tam ne triabvat mnogo pari! Stiga chovek da ima jelanie! Taka e lesno niakoi da ti dade pari i ti da otidesh na gotovo!

--- End quote ---

Spodelyam napilno mnenieto ti Gelina :)

"Koito ne raboti ne tryabva da yade"

Mai taka beshe...?  :)

A za kosmosa naistina bravo na choveka, byah chela predi godini edna knijka za nego jivota i postijeniyata mu vav shtatite i pomostite za BG.

Bravo!

halikan:
vsi4ki rabotim nyakoi denono6tno, no i damu imah parite nyama6e da hvarlya 200 000 ei  taka

Gelina:
Всеки си има различни мечти! ;)

Ади:

--- Quote from: halikan on September 03, 2008, 16:03 ---vsi4ki rabotim nyakoi denono6tno, no i damu imah parite nyama6e da hvarlya 200 000 ei  taka

--- End quote ---

halikan, predlojennieto za vazdarjanie ot sporove beshe otpraveno ot teb , chestit ramazan!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version