Български > Помаци
Шефкет Чападжиев ще лети в Космоса
omega1:
--- Quote from: halikan on January 11, 2009, 17:30 ---omega 1 edin hodja nemoje nikoga da zabogatee do takava stepen,a i nemue nujno da zabogatyava do tolkova ,opazilne ALLAH ot takiva nesmetni bogatstva,te nesa za nas,te hodjite ne me4tayat zatova na tyah im pojelay Djenet,poradi tezi pri4ini nevazmojnoe dagi imat,no ako vse pak na teoria gi imat te biha izgradili djamii,biha pomognali na bedni,na bolni,biha zaklali kurbani za celi sela,biha pratili bedni musulmani na hadj,biha pomognali na bedni deca da u4at,biha dali na nujdae6titese bratya po sveta,a vsi4ki tezi na koito im e pomognal dostata4no mue vseki ot tyah da digne po edna dua za nego
--- End quote ---
Pasaja ti si go prepisal ot vesnik ZAMAN savetvam te i da go pro4ete6.Za pomaganeto pomagat no sparite na TR ne sas sobsvenite , a v BG nqmat takav problem za6toto otivat direkno v tehniqt djeb. Osventova 77000 ot tqh 6te otvarqt jhenemskite vrati t.e. po dne6nite iz4isleniq 10½ ot musulmanite .
halikan:
omega 1 otnikade ni6to nesam prepisval,ati govorya kato edin vyarva6t 4ovek ili ako az byah hodja i imah parite kakvo bih napravil,no kazvamti opazilme ALLAH nemi tryabvat takiva bogatstva a o6te po malko mi tryabva da prahosvam pari za kosmosi i taka natatak,kato znaem 4e po sveta ima hora koito gladuvat,moite me4ti sa korenno razli4ni
halikan:
Gelina,Saleyka, Omega vie kakvo razbirate pod hodji,Gelina v Ribnovo kolko djamii imate i kolko hodji ima na djamiya,ane barkateli nebiva da kazvate za vseki vyarva6t musulmanin koito hodi v djamiyata hodja,zadaljenie na vsi4ki nas koito se pi6em musulmani e da hodim na djamia kakto ida klaneme 5 vakata namaz,a tova neni pravi vsi4ki vyarva6ti musulmani hodji,nesa hodji i 26te 4oveka ot Ribnovo koito byaha na hadj.A za6to tolkova mnogo se strahuvate ot hodjite za6toto vi kazvat 4e tryabva da klanete namaz,4e tryabva da darjite oru4,4e muzikata e haram,ili ... zatovali taka sme nastroeni sre6tu tyah,ili za6toto nee strah 4e neizpalnyavame i zadase opravdaem vinagi tarsim kusorite na hodjite ponyakoga i nezaslujeno, izvinyavamse ako sam izlezal ot temata no mislya 4e islyama tryabva da obhva6ta vsi4ki aspekti ot na6iya jivot,vsyaka oblast,a edin 4ovek bez religia e kato jivotno
PNK2003:
Всеки сам преценява как да си харчи парите, особено ако ги е спечелил сам и с честен труд.
Евреите (ако не бъркам) имат една хубава поговорка: Спаси един човек и ще си спасил целия свят.
Относно коментара на Метка бих задал следния въпрос: Трябва ли 80 милиона германци да се срамуват от произхода си?
Gelina:
--- Quote from: halikan on January 12, 2009, 20:09 ---Gelina,Saleyka, Omega vie kakvo razbirate pod hodji,Gelina v Ribnovo kolko djamii imate i kolko hodji ima na djamiya,ane barkateli nebiva da kazvate za vseki vyarva6t musulmanin koito hodi v djamiyata hodja,zadaljenie na vsi4ki nas koito se pi6em musulmani e da hodim na djamia kakto ida klaneme 5 vakata namaz,a tova neni pravi vsi4ki vyarva6ti musulmani hodji,nesa hodji i 26te 4oveka ot Ribnovo koito byaha na hadj.A za6to tolkova mnogo se strahuvate ot hodjite za6toto vi kazvat 4e tryabva da klanete namaz,4e tryabva da darjite oru4,4e muzikata e haram,ili ... zatovali taka sme nastroeni sre6tu tyah,ili za6toto nee strah 4e neizpalnyavame i zadase opravdaem vinagi tarsim kusorite na hodjite ponyakoga i nezaslujeno, izvinyavamse ako sam izlezal ot temata no mislya 4e islyama tryabva da obhva6ta vsi4ki aspekti ot na6iya jivot,vsyaka oblast,a edin 4ovek bez religia e kato jivotno
--- End quote ---
Халикан, повярвай ми,знам какво говоря.А относно задълженията знам ги,не е нужно да чакам да ми ги каже някой, мога да чета и сама.Не говоря за вярващите,ама разбирай ме както искаш,не мога много да се обяснявам,а и нямам желание.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version