Български > Помаци

Шефкет Чападжиев ще лети в Космоса

<< < (5/7) > >>

omega1:

--- Quote from: halikan on September 03, 2008, 16:03 ---vsi4ki rabotim nyakoi denono6tno, no i damu imah parite nyama6e da hvarlya 200 000 ei  taka

--- End quote ---
            1.S 6evket  trqbva  da se    gordeem  . Uspal  e da dostigne  do  tam . Pomaga  na  tsrakvi ,djamii   i  bolnitsi.

2  Parite  sa  si  negovi  i  za kakvoto  smetne  da  gi  har4i    si e negov  provlem.

3 Ako   tezi  200000  bqha  na  hodjaata    toi kolko  6te 6e  da otdeli     za pomo6ti  i  za kakvo  6te6e  da gi  izhar4i  moje li  da  mi otgovori6 .  Sigornno    nqma da moje6  no  az  6te te  podsetq  , 6te gi  izhar4i  po plajoveta  na Antaliq    bez  jena  si  razbira se .

halikan:
omega 1 edin hodja nemoje nikoga da zabogatee do takava stepen,a i nemue nujno da zabogatyava do tolkova ,opazilne ALLAH ot takiva nesmetni bogatstva,te nesa za nas,te hodjite ne me4tayat zatova na tyah im pojelay Djenet,poradi tezi pri4ini nevazmojnoe dagi imat,no ako vse pak na teoria gi imat te biha izgradili djamii,biha pomognali na bedni,na bolni,biha zaklali kurbani za celi sela,biha pratili bedni musulmani na hadj,biha pomognali na bedni deca da u4at,biha dali na nujdae6titese bratya po sveta,a vsi4ki tezi na koito im e pomognal dostata4no mue vseki ot tyah da digne po edna dua za nego

sema_rohleva:
Interesna tema Metka ,

Hubavo e da razberesh ce edin ot nas e uspyal da postigne tolkova mnogo i  to v cujda strana ,  kato zapocnava ot nulata ... Kolko li ot sproestite po postinga ti mogat da se pohvalyat s tova ? Bravo i poklon pred coveka  za uspeha mu i za dareniyata i pomostite mu ... za tova tryabva naistina mnogo volya , sila i um .....

A sto se otnasya do tova ce ste poharci 200 000 dolara , za da leti v kosmosa .... Parite sa si negovi i moje da gi harci kakto si iska ....

I ne na psoledno ya se poitayte vseki ot vas nyama li edna golyama mecta , koyato iska da realizira v jiota si ... Moje bi tova e negovata ....

Gelina:

--- Quote from: halikan on January 11, 2009, 17:30 ---omega 1 edin hodja nemoje nikoga da zabogatee do takava stepen,a i nemue nujno da zabogatyava do tolkova ,opazilne ALLAH ot takiva nesmetni bogatstva,te nesa za nas,te hodjite ne me4tayat zatova na tyah im pojelay Djenet,poradi tezi pri4ini nevazmojnoe dagi imat,no ako vse pak na teoria gi imat te biha izgradili djamii,biha pomognali na bedni,na bolni,biha zaklali kurbani za celi sela,biha pratili bedni musulmani na hadj,biha pomognali na bedni deca da u4at,biha dali na nujdae6titese bratya po sveta,a vsi4ki tezi na koito im e pomognal dostata4no mue vseki ot tyah da digne po edna dua za nego

--- End quote ---

Халикан, да не отваряме темата за ходжите ,защото повечето отдавна имат свой собствен бизнес и познай от къде са им парите? Така че евала на този човек,който с труд е постигнал всичко това. И не спори за ходжите ,защото виждам кой какво прави и от къде черпи, а те  при нас не са малко. :)

saleika:
ima edna pogovorka (hodjanın dedğini yap,yaptğını yapma) pravi kakvoto kazva a ne kakvoto pravi razbirase 4e tova nee za vsi4ki hodji

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version