Български > Помаци
Шефкет Чападжиев ще лети в Космоса
halikan:
--- Quote from: adi_bg on September 04, 2008, 12:23 ---halikan, predlojennieto za vazdarjanie ot sporove beshe otpraveno ot teb , chestit ramazan!
--- End quote ---
blagodaryati adi,pravasi chestit ramazan
pomak BG:
Mislya ce parite koito ste prisne nyama da sa israf, tiy kato tezi pari ste se izpolzvat za naucni celi. Smyatam ce do nyakide toy ste spomogne na k.... da dostignat do sistnostta na Allah i da otkriyat tova koeto pise i v Korana za kosmosa i za negovoto sitvoryavane. Gledah na skoro edni naucnopopulyarni filmi po neysinil geografik za mlecniya pit. Zad planetite na slyncevata sistema ima meteoriti izhfirleni ot tyah, a zad tyah e neznaynoto. Nyakoya druga otkrita planeta i tova e. Ucenite tirsyat planeta podobna na zemyata. Smyatat ce sled kato i se izcerpat prirodnite bogadstva i ot samoto zamirsyavane shte nastipi kiyamet. Kakto se spomenava i v hadisite za propadaneto na zemyata, za timniq dim i pr. Okazva se obace ce nemogat da nameryat tazi planeta v slincevata sistema. Edinstveno Mars ama tryabvalo da preodolyavame radiaciyata i praha v neya. Mnogo sa dalec ot Arsh. A ce ima i drugi izvinzemni gi ima za tyah govoryat i hadisite. Taka ce Capaciev bez da iska shte sponsorira razvitieto na naucnite otkritiya i ste napravi hair.
libi:
ei to 6efket moje da otide v kosmosa zada razbere ot kade idvat pomacite ;D edni kazvat balgari nesme drygi kazvat tyrci nesme treti neznam si kakvo si .Toi moje dae na mnenie 4e ste marsiancii a?neka neka hybavoe 4oveka da vidi dali ima djamii na mars ???belkim toi razbere kakvi ste
pomak BG:
Vijdal sim mnogo glupavi bulgari ama za po-glupav ot teb ne byah cuval. Ami taka e pomak turist otiva v kosmosa, a kide e bylgarina takiv. Moje ako e nyakoy naturaliziran kato bulgarina Simion Sakskoburgotski ili drugiya bulgarin Stanisev ili drugiya bulgarin Ahmed Dugan, hahaha, deto ni i opravlyavat.
Тоска:
--- Quote ---mnogo glupavi bulgari
--- End quote ---
внимание!!
Правила на форума:
1. Не е позволено публикуването на коментари (постове), съдържащи политическа и религиозна пропаганда, ругатни, нецензурни обръщения и определения, противоречащи на морала, и целящи да нанесат обида някому.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version