Türkçe > Tanışma

TANIŞ OLALIM

<< < (3/30) > >>

parko:
edirneli olduğunuzu okuyunca yazmak istedim,ben edirneli değilim istanbulluyum ama,edirneyi acayip çok seviyorum,istanbul dışında bi yerde yaşamak  seceneğim olsa edirneden başka bi ye düşünmezdim,grz  ;D ;D

ramize:

Hoşgeldin...
pomakça öğrenmek için hiç zaman kaybetme bence.

İlk kelime benden olsun:

ZDRAVEC:Sağlık Çiçeği

parko:
neden vakit kaybetmeyim? ölcekmiyim? şaka arkadaşım.burda herkez pomakta yani geneli,bilenler hakkın rahmetine nail oldu:P
mesajın için teşekkür ederim.dikkate aldığın için.artık sen bana kelime kelime öğretirsin. :P eyvallah grz

bogutevolu:
Pomakça bilmeyenler, Pomakça öğrenmek isteyenler...
Sitemizin Pomakça bölümüne müracaat edin. Bir yerden başlayın.. gerisi sizin gayretinizle kolaylaşacaktır..

daylek:
merhaba arkadaşlar ben bu sitede gönderilen yazıları makaleleri okudukça her gün yeni bişeyler öğreniyorum. bugünde yapılan tariflere göre ailemin bir kısmının pomak bir kısmının patriyot olabileceğini anladım konuştukları dili pomakça sanıyodum ama artık ondanda şüpheliyim :) sen nesin derseniz bilmiyorum hala arıyorum  :) ancak bildiğim tek birşey var oda hayatımın en güzel dört yılını edirnede geçirdim. elime fırsat geçerse ki umarım geçer edirne ye yerleşeceğim bakın bundan çok eminim :)

evet önder beyin güzel tarifiyle : acının ve yeşilin çocukları hepinize merhaba  :)     

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version