Author Topic: Хюсеин Мехмед  (Read 51672 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline Metka

• Forum fan
Хюсеин Мехмед
« on: August 26, 2008, 12:34 »
ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ

http://www.geocities.com/yusuf.ismailov/pomaks.html

Offline teo

• Advanced member
  • ПОМАК -ЕДНО ДОСТОЙНСТВО !
Ynt: Хюсеин Мехмед
« Reply #1 on: August 26, 2008, 16:08 »
ПОМАЦИТЕ И ТОРБЕШИТЕ В МИЗИЯ, ТРАКИЯ И МАКЕДОНИЯ

http://www.geocities.com/yusuf.ismailov/pomaks.html

Мисля че книгата на Хюсеин Мехмед е много сериозна и трябва да се предложи във Европа и във Турция за печат.Сериозен труд!!!

Offline pomak BG

• Historian
  • Да си помак звучи гордо.
« Reply #2 on: September 12, 2008, 12:18 »
Искренно ти благодаря. Пожелавам и на теб много успехи в живота.

Offline teo

• Advanced member
« Reply #3 on: September 12, 2008, 15:21 »
Искренно ти благодаря. Пожелавам и на теб много успехи в живота.

Приятелю ще има много бури вятър по пътя но,ние съвремениците на България сме жадни за нови простори във откриването на достоверноста.А достоверноста е най сладкото нещо което ни дава Аллах.Именно откриването на достоверноста ще те правят  оня Муджахидиин който всеки със гордост би искал да бъде.Муджахидиин  във откриването на истините на живота и възраждането на един народ като Помашкия народ.Народа ти чака книгите ти! Искам да ти кажа дерзай и чакаме от теб нови книги!

Offline heasiel

• Member
  • **
« Reply #4 on: September 12, 2008, 22:14 »

Приятелю ще има много бури вятър по пътя но,ние съвремениците на България сме жадни за нови простори във откриването на достоверноста.А достоверноста е най сладкото нещо което ни дава Аллах.Именно откриването на достоверноста ще те правят  оня Муджахидиин който всеки със гордост би искал да бъде.Муджахидиин  във откриването на истините на живота и възраждането на един народ като Помашкия народ.Народа ти чака книгите ти! Искам да ти кажа дерзай и чакаме от теб нови книги!

Олееее ти си много зле .... "Муджахидиин".
Ще се взривявате ли вече? До там ли сега сте стигнали?
Какви са тези глупости?

Не търсете истината във лъжливите пророци, те винаги водят до провал!

Offline teo

• Advanced member
« Reply #5 on: September 12, 2008, 22:20 »
Олееее ти си много зле .... "Муджахидиин".
Ще се взривявате ли вече? До там ли сега сте стигнали?
Какви са тези глупости?

Не търсете истината във лъжливите пророци, те винаги водят до провал!

Почнахте да ме разочаровате ...защото ви мислех че.сте по улегнала  и със опит човек.Сега ви откривам че навярно сте някоя студентка учеща във Германия и със много лоши мнения срещу Мюслюманите.Разочарован съм защото  смятах да продължим разговорите си .МЮДжАХИДДИН във Исляма значи човек който се посветил във доброто на хората които се борят против неправдата.Това е най висшо звание което човек може да получи като признание.

Offline heasiel

• Member
  • **
« Reply #6 on: September 12, 2008, 22:30 »

Почнахте да ме разочаровате ...защото ви мислех че.сте по улегнала  и със опит човек.Сега ви откривам че навярно сте някоя студентка учеща във Германия и със много лоши мнения срещу Мюслюманите.Разочарован съм защото  смятах да продължим разговорите си .МЮДжАХИДДИН във Исляма значи човек който се посветил във доброто на хората които се борят против неправдата.Това е най висшо звание което човек може да получи като признание.

може, 
но разкажи го това на някого след като е гледал новините във 8:00
МЮДжАХИДДИН е най страшното "модерно" явление което във момента е запечатано във съзнанието на цивилизования свят.
Може това да значи всичко възможно (добро)...  но когато човек чуе МЮДжАХИДДИН си представя веднага изтерични фундаменталисти, бомби, кръв, 119.
Просто такива са времената! Така стоят фактите!

Offline teo

• Advanced member
« Reply #7 on: September 12, 2008, 22:42 »
може, 
МЮДжАХИДДИН е най страшното "модерно" явление което във момента е запечатано във съзнанието на цивилизования свят.
Може това да значи всичко възможно (добро)...  но когато човек чуе МЮДжАХИДДИН си представя веднага изтерични фундаменталисти, бомби, кръв, 119.

Не така .....а така се преставят.

Разгледай тук този сайт за да ти стане ясна самата истина за няки неща.

http://www.usinfo.ru/index.html

Offline heasiel

• Member
  • **
« Reply #8 on: September 12, 2008, 22:45 »
може, 

няма какво да гледам!
Кръстоносците също са примери и идеали но виж какви са ги вършели.

Факти са важни а не теории или "как би трябвало да бъде".

Само ФАКТИ!

Не така .....а така се преставят.

Разгледай тук този сайт за да ти стане ясна самата истина за няки неща.

http://www.usinfo.ru/index.html

Offline heasiel

• Member
  • **
« Reply #9 on: September 12, 2008, 22:48 »
няма какво да гледам!
Кръстоносците също са примери и идеали но виж какви са ги вършели.

Факти са важни а не теории или "как би трябвало да бъде".

Само ФАКТИ!

Offline pomak BG

• Historian
« Reply #10 on: September 14, 2008, 13:48 »
Аз на много места съм с този ник. Затова тео го споменава. Ами аз съм муджахиддин, което означава войн по пътя на правата регигия. Така е войн съм, но мите битки не са с оръжие, а с по голямо такова, перото. И войната ми не е срещу военни окупатори,а срещу по големи такива психологическите окопатори, шувинистите. Националистите които са се самозабравили и са излязли от рамките на патриощината.

Offline heasiel

• Member
  • **
« Reply #11 on: September 14, 2008, 14:47 »
Аз на много места съм с този ник. Затова тео го споменава. Ами аз съм муджахиддин, което означава войн по пътя на правата регигия. Така е войн съм, но мите битки не са с оръжие, а с по голямо такова, перото. И войната ми не е срещу военни окупатори,а срещу по големи такива психологическите окопатори, шувинистите. Националистите които са се самозабравили и са излязли от рамките на патриощината.

Прекрасно е написаното от тебе!
Трябва обаче да се внимава със "изрази".  "муджахиддин" е силно опетнен израз и поради това много опасен израз

Offline pomak BG

• Historian
« Reply #12 on: September 14, 2008, 14:51 »
Не е опетнен и опасен това са войници. Би трябвало скинар, пънкар и пр. да са опасни и и тем подобни наименования. Света просто се объркал както и да е.

Offline heasiel

• Member
  • **
« Reply #13 on: September 14, 2008, 15:26 »
Не е опетнен и опасен това са войници. Би трябвало скинар, пънкар и пр. да са опасни и и тем подобни наименования. Света просто се объркал както и да е.

Скинари или особено пънкари сравнение със муджахедините са "детски рожден ден".
Да си чул пънк да е убил някого? Пънковете са леви (анархисти) който мразят насилието.
Скиновете са само алкохолици със ниско образование. "дребно насилие поради простотия и пиянство"
Смешно е да се сравняват най страшните мародери и убийци живели на тази земя= муджахедините (........) със каквото и да е съществуващо или било.
Ние може да си със Бога/Аллаха и да избиваш невинни хора!
Муджахедините направиха исляма за посмешищте и подигравка пред целия свят!

Offline Nedim Mehmedoski

• Moderator
  • Torbesh
« Reply #14 on: September 14, 2008, 18:54 »
Скинари или особено пънкари сравнение със муджахедините са "детски рожден ден".
Да си чул пънк да е убил някого? Пънковете са леви (анархисти) който мразят насилието.
Скиновете са само алкохолици със ниско образование. "дребно насилие поради простотия и пиянство"
Смешно е да се сравняват най страшните мародери и убийци живели на тази земя= муджахедините (сатанисти) със каквото и да е съществуващо или било.
Ние може да си със Бога/Аллаха и да избиваш невинни хора!
Муджахедините направиха исляма за посмешищте и подигравка пред целия свят!

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42