Türkçe > Şiirler

Dusuncelerimiz...

<< < (5/5)

teo:

--- Quote from: daylek on September 27, 2008, 00:38 ---keşke sadece güzel olsa ve güzelle kalsa bu düşünceler teo!

ancak aynı zamanda insanlığın kabul etmek istemediği her daim tehlike olarak gördüğü düşünceler. ve insanlar bu yüzden acı çekmişler sanırım, tek kalıp, tek tip, tek gerçek, tek fikir, tek at gözlüğü. farklı olana hiç bir zaman izin verilmemiş kabul edilmemiş ve saygı duylmamıştır. halada öyle maalesef. insan ırkı anlayış yoksunu olup çıkmış. diyeceksinizki neyi anlayacak? birbirini tabiki birbirini anlamakla yola çıkacak ancak bunu yapmak sanırım öyle çok kolayda değil çünkü bunun için önce önyargılardan sıyrılmak ve üzerinden atmak gerekir. bunu yapabilen kaç insan var acaba dünyada keşke daha fazla olabilseydi. insanlar doğdukları gibi etiketlendikleri bir dünyada yaşıyor maalesef. ve istisnaların dışında o etiketi üstünden sıyırıp atan insan sayısı "hiç" ile ölçülebilir ancak.

ruhumdaki derin yaraların tarifi yok bunun üzerine. eğer bir insan gece yastığa başını koyduğunda dünyadaki zor durumda olan insanlar için vicdan azabı çekmiyorsa o insan değildir. demişler ya hani; "çanlar kimin için çalıyor deme, çanlar senin için çalıyor" 

--- End quote ---

Guzel dusuncelere.....bir de ...... guzel ve iyi kalpli bir insansiniz Daylek hanim.Bu aksam Kadir gecesi ve Allah size bu guzel sozleri etiginiz icin sizi hayalinizde isteklere kavustursun!

Ya simde beni de "yacilikla" suclamayin arkadaslar ;D

daylek:
:) evet sanırım bu sitede ki bir yılımı tamamladım. Geriye dönüp düşünüyorum neydi fark Pomak olmak ve Olmamak arasında ki fark neydi ?

Başkalarını bilmiyorum ama benim için çok farklı bir deneyimdi... en başta AİDİYET duygumu kazanmaya başladım. Bir dönem kaybettiğim aidiyet duygumu ve bunun yerine sadece dünya vatandaşıyım dediğim, olmayanın yerine birşeyler yerleştirmeye çalıştığım benliğimin bütününü yakalamaya başladım yavaş yavaş... :)

siteye üye olduktan sonra yazdığım ilk yazılara bakıyorum; Nasıl bir çaresizlik, nasıl bir karmaşa... benim için hala tarifi imkansız duygular içinde aradığım sorularla...

ve geldiğim nokta, bu bulduklarım hem Dilek'in hem işimin gidişatında beni hangi noktalara getirdi nasıl bir bakış açısı yakaladığımı tahmin bile edemezsiniz...

Vel hasıl_ı kelam ; TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HERŞEY İÇİN... :)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version