Български > Помаци

Документи относно помаците/Documents About Pomaks

<< < (2/70) > >>

Dobrev:

--- Quote from: adi_bg on August 23, 2008, 14:14 ---Kato vi gledam , kolko ste usarden v iznamiraneto na tezi dokumenti se chudia , kogo iskate da ubedite che nie pomatsite sme balgari nas li ili sebe si!? Shtoto nie pomatsite niamame problemi s identichnostta si vinagi sme bili i shte si ostanem pomatsi do sega sme uspiali i pak shte uspeem ta za tova mojete da si publikuvate kolkoto si shtete daje i biblioteka moje da si napravite , moje da im e interesno na balgarite i da se radvat haha am nie pak shte se samoopredeliame kato pomatsi miusiulmani  i tai kato religiiata ni i traditsiite ni sa obshti s turtsite mn ot pomatsite moje da se opredeliat kato turtsi , no kato balgiri NIKOGA!!!

--- End quote ---

Всеки има право да се самоопределя както си иска. Аз съм помак, но не ми пречи да съм българин. Аз знам от какъв род произлизам и какъв език са говорили прародителите ми.
На теб щом ти оттърва да се определяш като турчин/туркиня - ок.
:)

rodoplar:
@boyane
Помаците у нас прекрасно знаят чии потомци са те. Ние сме просто помаци!!!

Ади:

--- Quote from: boyandobrev on August 23, 2008, 14:20 ---Всеки има право да се самоопределя както си иска. Аз съм помак, но не ми пречи да съм българин. Аз знам от какъв род произлизам и какъв език са говорили прародителите ми.
На теб щом ти оттърва да се определяш като турчин/туркиня - ок.
:)

--- End quote ---

vinagi sam se i se opredeliam kato pomakinia , ama mai na teb ti otarva da se samoopredeliash kato balgarin!? Istinskiia pomak ne pravi nishto zashtot mu ''otirva'' ottuk zakliuchi kolko si pomak!!

lubo:
adi_bg ti si pomakinq ,zpovqdva6 islqma i govori6 balgarski predpolagam. tvoeto tvardenie 4e 6tom pomacite sa miusulmani e po dobre dase opredelqt kato tyrci e memko kazano glupavo ,seedno az da kaja 4e sam sarbin 6toto i te sa hristiqni i taka e nai razymno.Az nemoga da razbera kva e taq propaganda vodena at razni politi4eski partii i fanatizirani hodji ,koqto ima za cel davi obedi 4e ste tyrci ???

lubo:
i tva 4e boyandobrev se samoopradelq kato balgarin nego pravi pomalko pomak ,naprotiv pravi my 4est 4e znae kakav e i otkade idva .

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version