Български > Помаци

Документи относно помаците/Documents About Pomaks

<< < (67/70) > >>

asakov:
може може! но тези с това название WHITE'S  неми говорят нищо !!!!
 а  човек който говори за иманярство и се е регистрирал с ник: WHITE'S и незнам си кво окончание имаше още там! мога само да разбирам че наистина е запален в това хоби, в което нема нищо лошо разбирасе!
   http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=en&u=http://whiteselectronics.com/&ei=5HyZTqZ8jcKzBoaGvZsE&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CCkQ7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dwhite%2527s%2Belectronics%26hl%3Dbg%26client%3Dfirefox-a%26hs%3Dr3O%26rls%3Dorg.mozilla:bg:official%26prmd%3Divns

KaraIbrahim:
  asakov,
Ника на колегата означава "бяла змия" на английски.Виж си по-добре преводачката.И не приписвай собствените се страсти на останалите.
Освен това-всеки има право да си сложи ник по свой  избор,стига с него да не обижда останалите.Не разбирам на теб какъв ти е проблемът с ника на  whitesnake?И за сведение,понеже виждам,че не си наясно-това е името на една много популярна навремето рокгрупа.
 Ако имаш нещо да кажеш,с което да обогатиш форума-добре си дошъл!А ако си тук само за да коментираш чуждите никове - по-добре си стой в иманярските форуми.

asakov:
ае трай си пък ти там бе!!!!!! несъм ти искал мнението! кво като си модератор? нали може и по-кротко даго раздаваш!!!!!!!

KaraIbrahim:

--- Quote from: asakov on October 18, 2011, 21:37 ---ае трай си пък ти там бе!!!!!! несъм ти искал мнението! кво като си модератор? нали може и по-кротко даго раздаваш!!!!!!!

--- End quote ---

Мога,asakov,мога.Мога и по-кротко,мога и по-люто.Кой както си го изпроси.Дано ме разбереш добре.

asakov:
 ;D ;D ;D хах  Ибриме Ибриме  ;D ;D ;D дай на наш циганин власт, па се оттегли настрани и му гледай саирищата после хах  ;D ;D ;D  тя и ФУцинка едно време нещо се стягаше тука, та нали нещо като админ-башия беше, та същата май си ме "смъмри" при това бая здраво, та чак ми блокираха IPадреса !!! па после гледам че и бяха пораснали рога, за добре свършената работа ;D ;D ;D а адно па и на теб да пораснат ама даса по-големи от нейните!!!! щот гледам че си па и голяма работа, ама колкото две по-малки  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version