sadece bir söz bunu aklında tut
Yaşlanarak değil yaşayarak olgunlaşılır,zaman insanları değil armutları olgunlaştırır
neyse benim son yazdığımı anlamadığın kanısındayım bizler yani pomaklar olarak ülkemizde var olan çerkez laz kürt gibi gruplar arasında sayılırken neden pomaklar olmayışını söylemek istiyorum evet görmüş olduğunuz gibi sitemiz bile ingilizce şimdi diyeceksiniz ki ingilizce evrensel bir dil ingilizcenin evrensel bir dil oluşunu 10 kişinin oluşturduğu bir grup bilim adamının 10/9 oyuyla kabul edilmiştir ne tesadüştür ki masada 9 ingiliz ve 1 fransız bulunmaktadır
bildiğiniz üzre ülkemizin bazı kesimlerinde kürtçe yayın yapan kanal veya radyolar gazeteler bulunmakta ve bununla beraber bazı okullar açılmakta lazlar babadan oğula bıraktıkları kültürlerinde kedi dillerinide öğretmişler azerilerde aynı şekilde peki biz niye internet köşelerinde kendi kültürümü öğrenmeye mahkum kalıyorum evet bir kanal var rumeli tv güzel bir kanal elinden geleni yapmaya çalışıyor ancak ben hiçbir yöneticini(belediye başkanları filan)bu kanaldan haberi bile olduğundan şüpheliyim
bunları söylerken asıl hedefim siz değilsiniz en azından bir platformda bizleri birleştirmeye çalışıyorsunuz bunu taktir ediyorum ancak daha fazlası lazım misal olarak tüm pomaklara olmasa bile tüm arkadaşlarımızın çevresinde bulunan pomakları bu sitenin bir kullanıcısı olarak eklemelerine ikna etmek ve dilimizi zaman kalıbı şeklinde değilde genel bir anlamda öğrenmek (aslına bakarsanız bu zaman kalıbı meselesini ingilizceden sevmiyorum kişisel bişey)yada başka bir yöntemle filan birbirimize msn adresilerimizi verip daha fazla yakınlaşmakta olabilir bilmiyorum ancak burada devreye büyüklerim giriyor evet bir pomak olarak pomakçadan pek bişey anladığımı söyleyemiyeceğim ancak şunuda biliyorum bilmemek değil öğrenmemek ayıp
eklemek isterseniz
dj-zgr@hotmail.com
king_zgr@windowslive.com
:D:D