Author Topic: עפרה חזה ירושלים של זהב- Yerushalaim shel zahav  (Read 5388 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Тоска

• Charter member
  • % 100 + POMAK
Мир за всички народи, Мир за всички вери...
http://myspacetv.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=2716268

Yerushalaim shel zahav
עפרה חזה ירושלים של זהב
Kudüsün altınları
Йерусалим е целият от злато

Offline Ади

• Senior member

Offline Metka

• Forum fan
- Adi , nadqvam se kato nau4ish dogodina evrit , da go prevedesh ;)

Offline Ади

• Senior member
ako dotogava ne sa ni izritali ot site to zaradi golemite ni usti ;)  ;D

Offline Snake

• Forum fan
Ne boi se 6te te triata kato men.Metka ,kakvo stava,za6to taka pak se po4na-triene zaradi niakavi si mijiturki ot Devinsko Breze.Eto vijdam i Rado se razkri-kaji za kakvi pari stava vupros  i togava da produljavame.Az kakzah,4e parite sa u katolizite-pravoslavieto e bedno.A i katolizite osigoriavat rabota na zapad i biznes -fakti Richi Denizov -pomak ot Dolno Drianovo stanal katolik i katoizite go podpomagat da napravi tir komapnia su6testvuva i v momenta-kato Amerifryid truck compani sus sedali6te Chicago.Taka 4e kaji za kakva suma stava vupros .

Offline Metka

• Forum fan
Snake, az sam 4uval za edna pomakinq ot Vaklinovo, koato ima sedalishte v Goce Del4ev.
Tq se e mislila za neshto kato proro4ka i veshtai skoroto idvane kraia na sveta.
No istina e 4e socialnia i status e dale4 nad granicite na neinite saseliani.
Imenno tova e samnenieto mi 4e prosto zaradi finansovite dividenti e smenila religiata si.
No dali izobshto predi tova e bila vqrvashta?
Vapros bez odgovor.... >:(

Offline Ади

• Senior member
Metka, napalno sam saglasna , chovek koito znae kakvo e da si miusiulmanin i e takiv zaradi izbora si , ne po traditsiia niam da si smeni religiiata za pari.... koi ia znae taia kva e bila , pak i sega tiia katolitsi ne se li pitat kolko iskrena katolichka e ?! i kolko e zaribila ot pomatsite ... ne viarvam da ima osoben uspeh de nie sme jilavi toku taka ne se davame nali snake  ;)!

Offline Snake

• Forum fan
Adi,katolizizma e mnogo po goliam i mnogo po silen,tova da znae6 ot men.Pogledni samo  kolko krustonosni pohoda zapo4vat katolizite ,a kolko pravoslavnite.A i sega,pogledni stranite s nai-visok vutre6en produkt kakvi sa -pravoslavni li.Ami samo fakta,4e v sveta nai mnogo emigranti ptiemat 2-te durjavi-USA,i Sauditska Arabia.A osven tova,vij Francia,Italia,Germania, vse silni ikonoi4eski strani.Pokaji mi edna pravoslavna ,koiato ima rabote6ta ikonomika.Moje bi Rusia 6te e otgovora ti.Ne si misli,samo v Moskva ako jiveiat dobre ina4e jadat samo kompiri i se radvat kato si kupiat  zapadna kola.Ina4e tiahnata oligarhia e mnogo bogata,no naselenieto im e bedno.Az gi vijdam tuk v Amerika tursiat rabota a mnogo jiveiat v Seatle i Portland.Nali razgovariam s tiah.Ako e dobre,kakvo 6te pravi tuk.Na vsi4ki mnenieto im e 4e zialata im strana se upravliava ot mafioti.Ne6to podobno i v BG.

Offline Metka

• Forum fan
O, Snake vijdam 4e dosta materiali si napisal, i nikoin ne te trie tva me radva.
Tova ozna'ava 4e se razvivame.
Zna4i vsi4ki sme hora nali?
I sred nas ima dobri i loshi.
Vij az mislq 4e ne tolko katoli4eskite  za razviti kolkoto protestanskite darjavai..
No za Sauditska arabia i Usa si prav

Offline Snake

• Forum fan
E prav si  Metka, protestanstvoto su6to e mnogo razvito.Az ne otri4am.Vij samo stranite ot Severna Evropa,pa makar i USA.No katolicite sa pove4e i po mo6tni.