Български > Eзик
Диалекти
rsrebranov:
еееееее, во Гръцко веке издаваа книжлета, речници, дори получих от един мой дост, адвокатин от Солуна града, едно книжле "Учим со помацку", написано по английски тертип. Връти-сучи, ама само да не е болгарско. Използваа грешните хорица и тяхната мъка, експлоатират ги подобаващо. Има бедни хора, други лакоми и за кинти се продават. Или пък никой не му обръща внимание и само това чака, някои да шилне, както казват във Вълкосел. Неслучайно има лаф - прост народ - слаба държава.
Тоска:
Tabi pomakların çoğunun konuştuğu veya konuşmak istediği farklı bir dil daha var o da türkçe. Böylece sorundan kurtulmuş oluruz :) İşte size seçenek. Türkçeninde bulgarcanın bir şivesi olduğunu iddia edemezler ya ;)
Nedim Mehmedoski:
:D Samo jas znam kako da ve zapalam za da imate zhelba da pishuvate!.
Vas naimnogu ve drazni Makedoniya i makedontzite i se povrzano so niv!..
Ayde drugpat che vi ya razgoram temata ;D,oti sega moram da si legnam..utre imam mnogu obvrski.
Selam aleykum..na moite POMACIIIII!!!
река_Въча:
Ама и на торбешите не им е лесно, фукарите...Да са живи и здрави, винаги супорт, колкото може да им даваме от България..Язък, че чак сега като Косово стана самостоятелна държава някой се сети, че има българи мюсюлмани там..Не можеше да се отвори дума при комунизма , че има българи в Югославия..
rsrebranov:
Торбеш, па баш ме брига за Македония, ама и вие да не думате дека съм македонец. А баща още вика: ония оданат границата, сръбето, югославците. Кви макета, кви пет леа. А па ти като се пишуваш како друг етнос, шо те брига за македонците? :-)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version