Български > Eзик
Диалекти
rsrebranov:
rsrebranov, ако постваше това във форума на utrinski.com.mk бел свет немаше да види поста хахахаахахахаахах
................
Виж, аз съм от Кресна, ама са ми много интересни тези. И редовно си чета и Утрински, и Вечер, за да видя какво пишуват тамошните удбаши. Абе, не им е лесно. Да ти наливат 50 г., че българите са цигани и татари. Сърбите са си свършили работата. Неслучайно един сърбин, ако не се лъжа Поленакович, беше казал, че ако не станат сърби, то барем македонци, но само и само да се отдалечат от българщината.
rsrebranov:
Евала, Торбеш. Фала ти за отговоро. Така те сакам. Кажуваш помак си и тва е. Баш те брига за фактите и за науката. Е па сега требе ония дека се писаа у Пиринско и се изясниа като ескимоси и китайци да посакат да учаа майчин язик. Мора учители по ескимоски и по китайски. Е, не са с дръпнати очи. Ама кой ти брига това. Нема значение. :-)
река_Въча:
rsrebranov, споко и Помашки ше измислим - ше махнем я "Х", я "в", пишем на латиница и те ни нов език :)
То в днешно време най-лесно се мислят нови езици
rsrebranov:
Епа оти ми е чудно, они торбешите во Македония си имаа партия и според оваа партия торбешите или сите Македонци, кои исповедуваа исламска вера, са друг етнос. Епа сиганите братчеде мюслюмани и они са посебен народ от каурските сигане. :-)
река_Въча:
Ме провочираш и яс да го сборувам македонскиот.Море дека са отатък Вардарот само плюкат кай нас во Бугария, посебно без да зна'ат оние за вакво..
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version