Български > Eзик

Диалекти

<< < (8/23) > >>

gugu:
Безпредметността на спора показва много интересния събор на Предела, където хората от различни места на югозапада си пеят народните песни и си сборуват най-добре. По същото време в Гела пък се надсвирват гайдари ...
Поздравления за едни страхотни момичета от Сатовча, които показаха по телевизията - усмихнати, гласовити!

Ади:
Snake, prouchih neshtata ima nachin da se izpolzvat arhivite , az znam arabski i moga da cheta osmanski, tva ne eproblem  no tova n e e neshto ,ne moje da se svarshi za edin den , no pak moje da probvame pone , malka sam i ne znam koi znae kolko ot istoriiata ni ( am tva sas boiadisvaneto na kocha pri nas vse oshte go ima) ta za tova ot teb iskam samo da mi kajesh vav arhivite v  koi period tr da se tarsi i kakvo tochno , ostanaloto ostavi na men ;). a i ot kade moga da nameria mnenieto i prouchvaniiata na posocheniia ot teb profesor? Snake znai , che edin miusiulmanin (istinski) nikoga niama da si prodade religiita , jivota si bi dal , no religiiata ne, e vij vazroditelniia protses , metka da ti razkaje... ;),Allah spomenava v Korana na mn mesta tiia deto , prodavat negovite znameniia na nishtojna tsena, e spored men te ne sa dostoini da se narichat miusiulmani i za tova e bez znachenie kakva viara shte izberat, am pone parichki imat ne kat nas ;)

halikan:
adi tisi nyakolko stapala nad nas,parvo znae6 arabski,turski moje6 da 4ite6 osmanski, jivee6 v Turcia tisi v izvora,samo tuk moje6 da otkrie6 tova koeto tarsi6,za6to tarsi6 po USA profesori,nameri trudovete na profesor Hasan Eren,po nastoya6tem pensioner ot Ankarskia universitet,ako moje6 namerigo li4no,idi v sultan ahmed biblitekata tam sa6to 6te nameri6 materiali,nameri 'Roduplularin sesi'ot 1973g ima mnogo mnogo materiali stiga da iska6 dagi vidi6

TUFCA35:
Priateli tuk temata e Dialekti dokolkoto vijdam i se izvinqv am ako sam v nepravilna posoka no vmesto dialekti tuk se e osnoval politi4eska obstanovka natsiskareligiozna i nezna m o6te kakva  :) neka se opitame da gi razdelimi vsi4ki tezi temi

Petko_Vojvoda:

--- Quote from: adi_bg on August 01, 2008, 18:36 ---pri prebroiavaneto niamashe grafa pomatsi, inache go znaem :)

--- End quote ---

И като нямаше графа "помаци" - турчин или българин се писа ?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version