Български > Eзик

Диалекти

<< < (4/23) > >>

gugu:
Снейк, ти изби рибата!  Не разбра ли че човека има връзка с българите-католици!
А би било интересно да чуем тук Боян Саръев.
Снейк, какво мислиш за големите родопски народни певци и музиканти? Те какви са?

Metka:
Snake , az mislq 4e ne e ubavo bez da poznavash Rado da mu se karash.
Za tozi pomak koito ti pishesh v Amerika deto e stanal hristianin , spored mene e stanal ne katolik a protestant ili pak mormon.
Iskam da mi kajesh to4no kakav e bil, prosto mi e interesno.
No, v Goce Del4ev odavna se izqvqva edna pomakinq ot Vaklinovo - kato protestantka.
Predpolagam 4e imat nqkakva vrazka.
Razbira se 4e zaradi parite sa se prodali.

No tova edva li v dneshni dni bi podvelo koito i da e otnosno proizhoda ni.
AZ ne mislq  4e Rado iska da napravi ot tova problem, moje bi toi ima kakvo da ni kaje, neshto koeto nie ne znaem ot negova gledna to4ka.

rado:
Gugu, Metka, благодаря! Нямах намерение да отговарям с повече думи на снейк, но защо пък не. Да казвам се Радослав, павликянин съм , но не католик а лутреанин, има и такива сред нас. Но по- принцип павликяните са католици само няколко семейства са лутерански. Да снейк, ти позна викар съм, все още не съм пастор но и това ще стане  ;). И това не ми пречи да бъда приятел със всички и да съм достатъчно толерантен. А е добре да бъде внимателен човек в думите си.

Snake:
Poznah ,nali-vijda6 li 4e poznavam az 4e nesi pomak .A pile shareno  i vednaga po4vate da me triete -tipi4no bul. rabota.Stom nevi haresa ne6to- iztrit.Celesevi6 i gogo-razberete -proishoda na bulgarite e turski neni burkaite nas pomazite s vashia turski proishod.Mantalitete vi e edin i su6t.Imam priateli turzi i bulgari -prosto nemogat da se razli4at po mantalitet.Nie sme mnogo razli4nio ot vas,su6to se otnasia i za makedonzite.Ma te horata sa se opredelili -nie sme makedonzi,Rado re6il da giopredelia kato bulgari.Ami 4e to i albanzite sa bulgari ,rumunzite ,surbite ebe pi6i ziala Evropa bulgarska i da ti e kef.

Ади:
mn mi e interesno razkaji za luternstvoto i kvo oznachava da si vikar?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version