Author Topic: Ние сме просто - Помаци!  (Read 871704 times)

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Offline Mariana

• Forum fan
Re: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #1965 on: September 23, 2012, 13:12 »
Съжелявам ама парите си устанаха в мен.

Най голямата стриптийз звезда е Исус Христос.

Ти съвсем си се побъркал.

Ако християните бяха като някои мюсюлмани по света, дето убиват заради думи или книги или филми, насочени срещу Мохамед, може би трябваше някой да тръгне да ти търси адреса заради подобни богохулства.

Но, слава Богу, християните, или поне мнозинството от тях, не са такива, че ще тръгнат да се саморазправят заради подобни думи.
Християнството отдавна е преживяло своето средновековие.

Към това мога да ти добавя само, че макар и да не си християнин, и като мюсюлманин грешиш, пишейки подобни думи. Защото според исляма, според най-важната книга за исляма, Корана, Иисус е един от Божиите пратеници на земята. Има, впрочем, доста айети в Корана за този Божи пратеник, за неговата майка Мириам/Мария, има даже отделна глава в Корана за Дева Мария, както вероятно знаеш и по-добре от мен. И и в Корана, както и в Новия Завет на Библията се говори, че той ще дойде като "Слово от Бога", че това е "предрешено дело" и Мариам/Мария не бива да се бои, както и казва ангелът Гавраил/Джибрил.

В този смисъл, макар че ни си християнин, и като мюсюлманин си сгрешил, пишейки някакви подигравки към един от Божиите пратеници на земята, на когото е било низпослано Евангелието и който е единственият от всички най-важни Божии пророци, роден без да има земен баща /така е и според текстове от Библията, и според текстове от Корана/.

------------------

Както гласи една народна поговорка: "Дяволът ни оре, ни копа". Той има време да омотае всякакви души по земята. Едни, за да решат, че могат да убиват "в името на Бога", да отнемат човешки животи, а други - просто да пишат глупости, дали за Христос, дали за Мохамед, и така да грешат, не знаейки какво точно правят.

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1966 on: September 23, 2012, 13:16 »

Марианче нещо пак овърташ? ;D ;)

Питай Дирекцията по вероизповеданията към МС на Р. България какви пари дава държавата за основните деноминации в страната.
Има интернет, има Гугъл, можеш да намериш телефоните на тази дирекция, обади се и ги питай.

Не питай мене за всичко, аз не съм държавата, и не се заяждай.

Offline onegavon

• Forum fan
« Reply #1967 on: September 23, 2012, 19:40 »
Конституция на Република България

Чл. 6.
(1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права.
(2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.
Чл. 13.
(1) Вероизповеданията са свободни.
(2) Религиозните институции са отделени от държавата.
(3) Религиозните общности и институции, както и верските убеждения не могат да се използват за политически цели.

Ние сме граждани на РБ и никой няма право да меси религията с политиката и още повече да прехвърля активи като дарение само на едно вероизповедание. ;) >:(  Като някой политик прави дарение да си го прави от собствения джоб. >:(

Когато се запознаеш с българското законодателство по въпроса тогава коментирай!Общински активи могат да се прехвърлят с решение на общинския съвет. Не е забранено да се правят дарения на регистрираните вероизповедания.Ако реши общинския съвет някой ден може и да дари някой ден и на мюфтийството.ДПС нали имат представители в общинския съвет на гр. Смолян да внесат предложение  и да се гласува. Така стават нещата в демократичните държави.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #1968 on: September 23, 2012, 20:00 »

Когато се запознаеш с българското законодателство по въпроса тогава коментирай!Общински активи могат да се прехвърлят с решение на общинския съвет. Не е забранено да се правят дарения на регистрираните вероизповедания.Ако реши общинския съвет някой ден може и да дари някой ден и на мюфтийството.ДПС нали имат представители в общинския съвет на гр. Смолян да внесат предложение  и да се гласува. Така стават нещата в демократичните държави.
  Да наистина .Затова помаците трябва да гласуват само за ДПС за да им се разреши  и връзване на минарето на джамията(поставените лампи) към уличното осветление което плаща общината.А в същото време са побили светещи кръстове(вързани към общинското осветление( в Босетина и Момчиловци за да знаят мечките че тези села са християнски и да не нападат добитъка ;D ;D

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1969 on: September 23, 2012, 20:03 »
onegavon, сега сериозно .Ако не спазва конституцията и залитва да спонсорира само тосподстващата религия това си е за нейна сметка.Хората в Родопите може да са кротки но не са серсеми за каквито ги мислете ;)

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1970 on: September 23, 2012, 21:02 »
  Да наистина .Затова помаците трябва да гласуват само за ДПС за да им се разреши  и връзване на минарето на джамията(поставените лампи) към уличното осветление което плаща общината.А в същото време са побили светещи кръстове(вързани към общинското осветление( в Босетина и Момчиловци за да знаят мечките че тези села са християнски и да не нападат добитъка ;D ;D

Преди доста години комунистите не позволяваха да има повече oт 2-3 лампи на минарето докато в църквите нямаше никакво ограничение. Нищо не се е променило от тогава насам. Гарга на гарга око не вади. Тук напразно спорим тези неща. Мюсулманите много добре знаят какво са си патили, а другите се правят на разсеяни серсеми.
При най-малкия спор на улицата веднага чуваме клишето за 500 години мачкане. Така е било и така ще го бъде още малко; всяко начало си има и свой край и след това тово начало Не знам дали ме разбрахте правилно

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #1971 on: September 23, 2012, 21:08 »
Ти съвсем си се побъркал.

Ако християните бяха като някои мюсюлмани по света, дето убиват заради думи или книги или филми, насочени срещу Мохамед, може би трябваше някой да тръгне да ти търси адреса заради подобни богохулства.

Но, слава Богу, християните, или поне мнозинството от тях, не са такива, че ще тръгнат да се саморазправят заради подобни думи.
Християнството отдавна е преживяло своето средновековие.

Към това мога да ти добавя само, че макар и да не си християнин, и като мюсюлманин грешиш, пишейки подобни думи. Защото според исляма, според най-важната книга за исляма, Корана, Иисус е един от Божиите пратеници на земята. Има, впрочем, доста айети в Корана за този Божи пратеник, за неговата майка Мириам/Мария, има даже отделна глава в Корана за Дева Мария, както вероятно знаеш и по-добре от мен. И и в Корана, както и в Новия Завет на Библията се говори, че той ще дойде като "Слово от Бога", че това е "предрешено дело" и Мариам/Мария не бива да се бои, както и казва ангелът Гавраил/Джибрил.

В този смисъл, макар че ни си християнин, и като мюсюлманин си сгрешил, пишейки някакви подигравки към един от Божиите пратеници на земята, на когото е било низпослано Евангелието и който е единственият от всички най-важни Божии пророци, роден без да има земен баща /така е и според текстове от Библията, и според текстове от Корана/.

------------------

Както гласи една народна поговорка: "Дяволът ни оре, ни копа". Той има време да омотае всякакви души по земята. Едни, за да решат, че могат да убиват "в името на Бога", да отнемат човешки животи, а други - просто да пишат глупости, дали за Христос, дали за Мохамед, и така да грешат, не знаейки какво точно правят.

Та за тази Стриптийз звезда имам и аз няколко карикатури.
Не са като тези ФРЕНСКИТЕ кадето усмиват азрети Мохамед с.в.с. ама ако ги видите  ;D
разсаблякал се е горкият по долни гащи, а те ,,вярващите,, целуват ли го целуват.
Абе има какво да се рисува дори и да не сме толкова развити като французите,

Offline asparuh7777

• Senior member
« Reply #1972 on: September 23, 2012, 21:43 »
всяко начало си има и свой край и след това тово начало Не знам дали ме разбрахте правилно
Разбрали сме ви и сме готови! ;) А последните събития идват да ви кажат нещо и дано ги разберете првилно! :-*

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1973 on: September 23, 2012, 21:55 »
Не са като тези ФРЕНСКИТЕ кадето усмиват азрети Мохамед с.в.с. ама ако ги видите  ;D
разсаблякал се е горкият по долни гащи, а те ,,вярващите,, целуват ли го целуват.

Гледай тази "стриптийз звезда", като се преселиш някой ден на оня свят, където всички ще идем, да не те погледне така, че да потъне душата от срам, но така или иначе тогава ще бъде много късно.

-------------------------

Като си тръгнал така, впрочем, по пътя на подигравките и омразата към тези, които не са от твоята вяра,
само доказваш това, че не си се научил да обичаш, нито да отсяваш зърното от плявата,

но си се научил да мразиш.

Offline Hadj

• Adviser
« Reply #1974 on: September 23, 2012, 22:06 »

Ибрахим.Грешиш много по отношение на Иса пейгамбер.Той е пратеник на Аллах  дж.дж. и достоинството на мюсалманската религия че  се отнасяме с уважение и почит към всички пратеници на Всевишния.Това че една религия с претеции за "най истинската" си позволява да рисувт Иса пейгамбер /Исус/ по този начин  и да го  наричат бог е техен поблем.Нали знаеш че това е ширк а където има  ширк  нещата са доста далеч от това което приема Създателя.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1975 on: September 23, 2012, 22:10 »
Разбрали сме ви и сме готови! ;) А последните събития идват да ви кажат нещо и дано ги разберете првилно! :-*

Наистина е смешно,и аз доста се смях. Срещу ръжен не се рита естесвенно. Няма страшно, не се плашете; в края на краищата ние сме комшии   ;) :-*

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1976 on: September 24, 2012, 07:59 »

Hadj прав си брат, ама нервите на човек пнякога не издържат.
Взеха този човек и го направиха на маскара, лично мен ме е срам да го гледам.
Остана само азрети Мохамет с.в.с. и се нахвърлят върху него като вълци,
тези хора толкова много ползват алкохол и наркотик че не знаят на какво да вярват.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1977 on: September 24, 2012, 08:00 »
Когато се създаде, ДПС беше етническа партия.
А депутати с мюсюлмански или турски имена е имало и ще има в други партии.

Колкото до ходжите в Пазарджик, те - да, никого не са убивали и не са правили провокации пред църкви, но те са на заплати към нерегистрирани фондации, идващи от страни, където фанатизмът е пуснал дълбоки корени и е част от живота на съответните страни и общества. Дали някой от тях действително е призовавал към това да не се спазват законите на страната, да не се признават и пр., това съдът може да реши. Но след дошлите да ги подкрепят пред съда в Пазарджик мюсюлмани от града и други населени места, имаше мъже с бради, подобни на тези, които се носят в Афганистан.

И тези имат бради:http://sredecnews.blogspot.com/2011/07/blog-post_27.html
http://macedonian-library.com/documents.php?sec=2&cid=32&album=126&pid=3505
http://www.dnevnik.bg/shimg/oo_488022.jpg
http://macedonia-history.blogspot.com/2006/10/12-1872.html
   Имат си  и етническа партия където само християни се приемат и приличат не по-малко на талибани с бради и задължително с оръжие. ;)
И постоянно малцинството им са проблема(чети коментарите под статията!)
http://www.dnes.bg/politika/2012/09/23/vmro-s-merki-sreshtu-narastvashtata-prestypnost-sred-romite.168951
  И никой няма изправен пред съд заради расистки призиви. ;)

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1978 on: September 24, 2012, 22:58 »

България не е в Афганистан и всеки може да ходи с каквото си брада иска, но ако човек не може да усети по косвени, външни белези какво се задава, или не е особено проницателен или пък се прави на такъв.

Offline omega

• Member
  • **
« Reply #1979 on: September 24, 2012, 23:50 »

Модератора    кьде   е  та не  си  гледа работата  .Ако   аз  бях християнин  на тоя щях да  му  резна    зелката   без  да  е обявена   награда   от  100 000  долара. Някакьв   си  селянин  от   село  Льжнитца   Гоце  Дел4евско  щте дава  такива  изявления.Та  един  от  5=те  стълба  на  исляма   е  да  вярваш   в   пейгамберите   а  тои  е дин  от  тях .И  не  занимаваи  модератора   да  ми  тьрси    İP     ами  го  остави  да  трие глупостите      ето  ти  тел .  05376627418 ми