Мариана кой е тоя Курултаев де си го дала като ''вещо лице'' . Това си е вече ''Хващане за сламка''
КРИМСКИ ТАТАРИН БРОДИ ИЗ БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРНЕТ. Той се представя ту като като Георги Русев, ту като Гесер Курултаев, а може би, съдейки по темите, идеологемите и пристрастията, и с псевдонима IMPERATOR CÆSAR AVGVSTVS - PATER PATRIÆ във военно-историческия форум "Бойна слава", където понякога се самонарича "ваш любим надут пуяк, султан Цезар Август".
----------------------------------------------------------------------------------------------
В някои езици няма ъ но във всички тюркски езици го има.
То и расате искара пеласгите българи по този начин: пеласги - беласги-буласги- булгаски-булгарски- български
По този път на уйдурмата Агамемнон категорично и абсолютно е Турчин. Аве хора , я седнете и четете, това му е цаката, а не да се излагате със свободните си съчинения дето ми носите от 9 дерета вода за да бягате от Турците
поради мегаломанията която ви я насадиха червените фашисти.
http://en.wikipedia.org/wiki/Bulgarshttp://www.kutriguri.com/culture_body_history.htmlНе в някои, в доста езици няма "ъ".
В почти всички славянски езици няма "ъ".
В латиницата няма буква "ъ" също обаче.
Затова пишат "bulgari", защото нямат "ъ".
В този смисъл кирилицата би била подходяща и за турския език, ако питаш мен, но както и да е.
(Повече от латиницата, във всеки случай.)
Колкото до фашизма, който ти се привижда, бих те попитала знаеш ли въобще какво значи фашизъм??
А колкото до това, че сме бягали от турците, не бягам от турците.
Само моята прабаба примерно е бягала, преследвана от някакви турци като момиче още, и макар че доживя до преклонна възраст, не беше забравила това.
Не се изличава толкова лесно от колективната памет, дето има един такъв израз, един период от половин хилядолетие, при което предците ти са били смятани за "рая", стадо. Не се изличава това, че братовчедите един вид, ако приемем твоята теза, са превзели държавата и народът ти и въобще не са го смятали за равен на себе си. Защо ли пък, след като българите са тюрки, Османската империя не ги е припознала за някакви роднини едва ли не. Защо дори не и е различавала - кои са българи, кои сърби, кои гърци, не знам какви - всички били рум миллиет, ромейски народ. (Рум, което идва от Рим, оттам идва и Румелия, но това е отделна тема.) И ги е гледала кой е християнин, кой - мюсюлманин, никак не се е интересувала от това българи ли са, братовчеди ли са какви са. Не - рая, стадо, неверници, гяури и пр.
Ако може, помисли поне малко,
преди да поучаваш,
като по никакъв начин не показваш,
че си способен да научиш каквото и да е,
и - още по-малко - че си способен да уважаваш българите като народ.
Но който не уважава другите,
както и друг път съм писала,
сам въобще не е достоен за уважение.