Author Topic: Ние сме просто - Помаци!  (Read 855180 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
Re: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #1110 on: January 19, 2012, 21:40 »
Демократичната република Помакия кои територии обхваща :D Иначе до вчера четох как не може да си Помак и да си християнин, а сега нещо ново. Виждам противоречние и в България са българи , а в помакия помаци :D
По най-старите карти и тефтери, територията на Република ПОМАКИЯ обхваща някогашните многовековни владени собствени земи на Помаците които са:
- югоизточната и и югозападната част от Македония ;  8)
- източна и югоизточен дял от Албания ;  8)
- северната и североизточната част на Гърция ;  8)
- южната част на Болгария до Филибето и част от 67 км. от магистрала Тракия ;  8)
- северозападната част на Турция и по-малко от половината на Истамбул до средата на двата моста при Босфора, както и 1/2 реална част от подземния тунел под морето - половината като дарение и другата половина като миразь ;
- един малък анклав от Косово ;
- половиният щат Пенсилвания от Америка, като колониално наследство;  8)
- три острова , всеки един от тях по 54 хил.кв.км., 15 хил.кв.км и 27 хил.кв.км. от северните части на Австралийския съюз;  8)
Те, това са почти законните територии, но все пак за да нема сръдни, ше требва още веднаж да се видят картите с точните координатни синури, че за да не вземе отново 100 години след Балканската вражда, да избухене още една нова трета Балканска кавга, зар едно нищо нещо!  ::) :o ;D :D :) ;)

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #1111 on: January 19, 2012, 22:20 »

А вие какви сте. А.
За теб съм сигурен, че си ИДИОТ! :) :) :)

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1112 on: January 19, 2012, 22:31 »
Мерси ти  Вологез жив и здрав
Дано Аллах ти прости и те дари със
разум и дженет защото това заслужаваш.

Има една поговорка
И душманите да ми са живи и здрави за да има кого да псуваме.

Offline Turas

• Forum fan
« Reply #1113 on: January 19, 2012, 22:38 »
дженет
Това незнам какво е. Може да е нещо хубаво. :)
И душманите да ми са живи и здрави за да има кого да псуваме.
Аз не съм ти душманин, щом гледм как да те те спра да се излагаш. ;)Тия цветни текстове показват силно наранената ти душевност, но аз нямам вина за това ти състояние!

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #1114 on: January 19, 2012, 22:51 »
По най-старите карти и тефтери, територията на Република ПОМАКИЯ обхваща някогашните многовековни владени собствени земи на Помаците които са:
- южната част на Болгария до Филибето и част от 67 км. от магистрала Тракия ;  8)
- северозападната част на Турция и по-малко от половината на Истамбул до средата на двата моста при Босфора, както и 1/2 реална част от подземния тунел под морето - половината като дарение и другата половина като миразь ;
- три острова , всеки един от тях по 54 хил.кв.км., 15 хил.кв.км и 27 хил.кв.км. от северните части на Австралийския съюз;  8)
Те, това са почти законните територии, но все пак за да нема сръдни, ше требва още веднаж да се видят картите с точните координатни синури, че за да не вземе отново 100 години след Балканската вражда, да избухене още една нова трета Балканска кавга, зар едно нищо нещо!  ::) :o ;D :D :) ;)

Вие с Ибрахим ли сте рисували тези карти :D Забравихте да добавите и малка част от слънчева Испания :D Кой ще е президента и кой премиера или ще бъдете монархия :D

Иначе Вологез позна, Дженета е хубаво нещо, за разлика от Дженема.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1115 on: January 19, 2012, 22:54 »
За теб съм сигурен, че си ИДИОТ! :) :) :)

На някои май им прави чест да ги псуват. ;D Спрете най-после да предизвиквате. Тук сме за общуване и обменяне на мисли.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1116 on: January 19, 2012, 23:59 »
 EvroPOMAK брадчед правя ти чест научил си добре границите.
Само да не те чуе Rasate че и той развявя едни карти като знамена.

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #1117 on: January 20, 2012, 11:25 »

Вие с Ибрахим ли сте рисували тези карти :D Забравихте да добавите и малка част от слънчева Испания :D

Кой ще е президента и кой премиера или ще бъдете монархия :D

Хубаве подсказано, но не монархия а республика - и за президент може да бъде Ахмед Ага Барутинлията , за премиер-министър да бъде Ахмед Ага Тъмръшлията или некой от техните преки наследници, а за гл.секретар на Джандармерията може да бъде "Skoti" за да усмирява хайманите и пантите нацистите-вулгарни, а за другите ше видемь допълнително - има време !!!  ::) 8) ;D :D :) ;)

Offline beta2

• Member
  • **
« Reply #1118 on: January 20, 2012, 19:16 »
       Zabravi  i  ostrov  Tambuktu    kakto   i  1/35   ot  sızvezdieto   OMEGA

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1119 on: January 20, 2012, 19:49 »
Хей приятели и душмани простете ми но аз съм ПОМАК
да ПОМАК това ми прошепва сърцето и душата ПОМАК
Оставете да се радвам да летя да се покажа да ме видят
нека да летя нека да творя нека да ви обичам дори и вас

Хей приятели и душмани ако не ме видите ще плача
не само аз ще плача и Аллах ще плаче и ще ви накаже
Аз плача толкова силно аз летя толкова високо над всичко
но когато обичам оооох когато обичам обичам всички

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #1120 on: January 20, 2012, 22:50 »
Хей приятели и душмани простете ми но аз съм ПОМАК
да ПОМАК това ми прошепва сърцето и душата ПОМАК
Оставете да се радвам да летя да се покажа да ме видят
нека да летя нека да творя нека да ви обичам дори и вас

Хей приятели и душмани ако не ме видите ще плача
не само аз ще плача и Аллах ще плаче и ще ви накаже
Аз плача толкова силно аз летя толкова високо над всичко
но когато обичам оооох когато обичам обичам всички

Хей прятели и душмани,прошепвам тишо и смирено ПОМАК
но душата ми напира ридае,крещи и се къса,ПОМАК ПОМАК
Едно нещо искам,да съм до вас,самотата не ме прави щастлив
позволете ми да ви обичам,да съм с вас,във дженете и дженема

Offline EvroPOMAK

• Global moderator
  • POMAK - POMAKY
« Reply #1121 on: January 20, 2012, 23:28 »
       Zabravi  i  ostrov  Tambuktu    kakto   i  1/35   ot  sızvezdieto   OMEGA

Ам, то тез територии не могат да са включват в ПОМАКИЯ, щот те са "кяфурски" завоевания и не е убаво Помаците да стават като тех крадци на земи и мошенници по истеория!  8) ;D :)

Offline Шали

• Advanced member
По добър форум - защо не?
« Reply #1122 on: January 25, 2012, 12:26 »
Интересува ли ви развитието на форума, спазването на правилата и контрола от модераторите?
Смятам че оттеглянето на голяма част от участниците красноречиво показва изкривяването на първоначалната идея.
Отделно от това, според мен, се пускат постоянно нови теми, които вече са отворени преди време, никой не си прави усилието да порови в архива, да прочете, да прецени. Най-лесното е като го засърби някъде и да отвори тема, независимо дали е в правилния раздел и дали има потенциал за развитието и изобщо.
Също така, по мое мнение, модераторите не си изпълняват работата да чистят и да въведат в ред форума. Няма една тема, която да "живее", пишейки се САМО ПО ТЕМАТА. На въпросния потребител "курт" никой не обръща внимание да престане с личните писаници, които най-малкото граничат с простотии по адрес на други потребители. Ами като толкоз го долюбвата, ходете баре подир г***а му и замитайте липсата на елементарна култура.
Изобщо отдавна му е изпуснат края и виждам, че на никой не му дреме. На тези, на които им пукаше, решението е да спрат да влизат и да се ядосват като видят разрухата на форума.
Форумът се превърна в един чат за всички безделници, няма правила, няма контрол, няма "наказания", няма идейност. Само да си запълнят времето независимо дали има какво да кажат по някаква интересна тема. Е, ако нямат по нея, ще вземат да си отворят някоя нова нямаща нищо общо с помак.еу.

Offline muti6

• Adviser
Re: По добър форум - защо не?
« Reply #1123 on: January 25, 2012, 13:19 »
Интересува ли ви развитието на форума, спазването на правилата и контрола от модераторите?
Смятам че оттеглянето на голяма част от участниците красноречиво показва изкривяването на първоначалната идея.
Отделно от това, според мен, се пускат постоянно нови теми, които вече са отворени преди време, никой не си прави усилието да порови в архива, да прочете, да прецени. Най-лесното е като го засърби някъде и да отвори тема, независимо дали е в правилния раздел и дали има потенциал за развитието и изобщо.
Също така, по мое мнение, модераторите не си изпълняват работата да чистят и да въведат в ред форума. Няма една тема, която да "живее", пишейки се САМО ПО ТЕМАТА. На въпросния потребител "курт" никой не обръща внимание да престане с личните писаници, които най-малкото граничат с простотии по адрес на други потребители. Ами като толкоз го долюбвата, ходете баре подир г***а му и замитайте липсата на елементарна култура.
Изобщо отдавна му е изпуснат края и виждам, че на никой не му дреме. На тези, на които им пукаше, решението е да спрат да влизат и да се ядосват като видят разрухата на форума.
Форумът се превърна в един чат за всички безделници, няма правила, няма контрол, няма "наказания", няма идейност. Само да си запълнят времето независимо дали има какво да кажат по някаква интересна тема. Е, ако нямат по нея, ще вземат да си отворят някоя нова нямаща нищо общо с помак.еу.
Шали,подкрепям те за това,че съществува безхаберие , незаинтересонованост  и неспазване правилата от участниците , контрола е занижен до най- ниско ниво.По всяка тема се започват безмислени спорове и нападки.Преди, такова чудо не го е имало,а и имаше заинтересованост  и желание да се поднесе нещо ново и интересно,постовете имаха градивен и ползотворен  характер.Не смятам,че Субиги носи  основна вина за рзваления климат в сайта.Има  една шепа блеещи екземпляра които имат за цел да не може да се получи дискусия(използват се обидни квалификации на лична и расистка основа) по нито една от темите.Смятам,че тези хора  са зловредни за сайта Помак.еу .Ако не се вземат спешни мерки ще останат само „ блеещите” да пишат в него.Пожелавам на всички прятно пребиваване ТУК,но временно аз спирам да пиша,докато всичко не си дойде на място.
Бъдете живи и здрави!!!

Offline yusu

• Global moderator
Re: По добър форум - защо не?
« Reply #1124 on: January 25, 2012, 14:55 »
Аз мисля ,че КАПИТАНА последен трябва да напусне кораба. - Помаците не се предават така лесно!