Dobrev,vzemi nau4i ,4e pomazi sa ni vikali i prez 18-vek.,neni zablujdavai.Vie ste ot slaviansko testo,koito e na vlast i vie ste s nego.Prodajni du6ici ste,za vas parite sa nad vsi4ko.Mislite ,4e ne vijdame kakvi gi vur6at ot Ataka i razdavat na zigani i musulmani pari da stanat 4lenove na partiata Ataka,ta belkim q priemat v Evropa.S va6ite deistvia zaburkvate samo ka6i.Za6to se 4upeha nadgrobnite plo4i -za da se zali4i isliamskoto u nas.Vie za pet pari 6te prodaete ne maika si -sebe si ste prodali ,prodajno pleme-Slavqni=ROBI.A za... a tuk vuv foruma ni durji6 re4.Tova da nee prez komunizma, ... .Su6tata rabota iskate i s nas pomazite da napravite,nqma ravenstvo mejdu nas i vas.Ima samo uvajenie i ni6to drugo.
Снейк,
1. Вашият приятел Тео говореше, че сме славяни. Защо с мен се заяждаш? Говори на него.
Отговори ми - на какъв език говориш? Славянски(български), тракийски, гръцки?
Те явно траките са били доста добри в генното инженерство, че да те запазят 15 века чистокръвен през вековете. Ама като те гледам от най-чистокръвните траки си. Капка примес няма в теб. Бравос!
2. Покажи ми източник на информация, да видим къде е използван термина "помак" в 18 век.
3. Не, аз не съм на власт. Даже не живея и нямам намерение да живея в България. Емигрирах основно, за да не се разправям с нискоинтелигентни хора като вас. Но простотията край няма - даже и в интернет сте плъзнали.
4. Ислямското във вас зависи единствено от самия вас да го запазите. Евреите са минали през много повече страдания и гонения и са си останали евреи. Чупенето на надгробни плочи не би трябвало да заличи ислямското у вас, ако сте достатъчно силен мюсюлманин.
5. Вашият приятел "фюрера" ако се беше задържал малко повече на власт, от помаците нямаше да има и помен сега.
6. Атака явно е доста актуална, щом толкова я обсъждате. Дерзай! Може и ти да измъкнеш някой лев от тях. Или си се продал на други вече? Може пак да се продадеш, белким ти дадат по-добра цена този път. Продавай, продавай. Явно това е основния ти начин за оцеляване.
7. Аз не държа речи тук. Аз изнасям истини, документи и доказателства. Помаците са наследници на българи християни приели исляма. Това, че ти нямаш понятие от родовата си история, ни най - малко не променя истината.
Ако питаш мен, не бих искал да имам нищо общо с хора като вас. Не ме интересува помак ли си, трак ли си, арменец ли си. Нищо, ами нищо общо не искам да имам с теб.
И недей да говориш за помаците, защото ти нито си представителна извадка, нито пък имаш интелектуалния потенциал да говориш от името ни. Няма равенство между нас, вярно е. Имаш още много път да вървиш за да стигнеш там, където съм аз.
Името ти говори достатъчно, за това що за животно си - най-благородното.