Уважаеми Администратор/и,
Предлагам Пламен Пасков да бъде отстранен от този форум поради:
1. Неуважение към нас т.нар помаци (виж мнението по-отгоре на г-н Пасков)
proba, като имате очи да изтъквате такива мои грехове, потрудете се да ги посочите конкретно: къде точно и кое точно от моите постинги вие решихте, че е неуважително за помаците?
Историческите истини и корективите на свободните съчинения на историческа тема на други форумци грях ли е, или е нарушение на правилата?
Корекцията на манипулативните и недоказуеми идеологеми и въпросите вече станаха неуважение, така ли стана?
2. Пълнене на форума с дълги и компроментиращи мнения, които са насочени в една и съща посока, а именно ПраБългари. Мисля, че г-н Пасков би си намерил спокойно форум насочен изцяло към ПраБългарите в интернет пространството.
Колко е дълго или трябва да бъде дълго едно мнение - правила няма. Така че, това "прегрешение" даже и за ригористите тук не върви.
Колко е компроментиращо, ще ви помоля да уточните: компроментира какво и кого?
Че разобличавам лъжи и неверни исторически изкълчвания и свободни съчинения, които никой от опонентите ми досега не се постара да докаже макар и с едно-едничко доказателство - това да! Естественно!
Но това нарушение на кои правила е?
когато видиш неистина и умишленна или неволна лъжа, да мълчим в името на политкоректността ли?
В коя сура или айет на Корана се препоръчва да се мълчи при лъжа?
Аз не съм експерт, но дълбоко се съмнявам, че такава съществува.
3. Лично аз, вече не чета неговите мнения, а те са повече от 50% в някой теми. Това може и да се счита за политическа пропаганда според някой. Аз лично вече си го мисля, че неговата мисия е целева в този форум.
Моля г-н Пасков да бъде отстранен.
С Уважение
Ш.А
Тогава какъв ви е проблема?