Author Topic: Ние сме просто - Помаци!  (Read 859809 times)

0 Members and 15 Guests are viewing this topic.

Isyankar

• Guest
Ynt: Ние сме просто Помаци!
« Reply #585 on: April 22, 2009, 15:19 »
ves. K,

много ми е смешно когато споря с хора, на които нивото им е толкова ниско (СЛАВА БОГУ СА САМО НЯКОЛКО ДУШИ В ТОЗИ МНОГОХИЛЯДЕН ИНАЧЕ ФОРУМ) , че на практика винаги успявам само с техните камъни по тяхната глава да ги оборя....

То с проф. Вучков се спори по-трудно дори :))

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #586 on: April 22, 2009, 15:20 »
не знам някой да доказва че сме велики, просто има с какво да се гордее българина  а иронията ти за плодящите се е интересна защото те са и в други балкански държави не че имам нещо против тях -само да напомня.
  Такова е вашето самозаблуждение в по горни мнения.

Isyankar

• Guest
« Reply #587 on: April 22, 2009, 15:22 »
  Само недей да си хвърляш буклуците през прозореца-говори лошо за култрата.А пък и трябва да се цени на хората които имаш за слуги.......за да живеят по-дълго за да чистят боклуци защото ги има много.Това ще е добре за държавата ни.

Ами аз изхвърлям разделно от 2 години ... Да ти кажа тия от прозореца не ме притесняват, щото я Вълка, я Новера ще мине и ще ги събере ... Ама ония по родопските дерета дето затлачват язовирите, ако не ида аз с колеги от ГГФ да посъберем малко - трудно ще накарам родопчани или пък тебе да слезеш да събираш ...

Затова казвам - образование му е майката, образование .... Ама ти Не, та Не - друго си е Османската империя....

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #588 on: April 22, 2009, 15:23 »
ves. K,

много ми е смешно когато споря с хора, на които нивото им е толкова ниско (СЛАВА БОГУ СА САМО НЯКОЛКО ДУШИ В ТОЗИ МНОГОХИЛЯДЕН ИНАЧЕ ФОРУМ) , че на практика винаги успявам само с техните камъни по тяхната глава да ги оборя....

То спроф. Вучков  се спори по-трудно дори :))
проф. Вучков ,аз се чудя защо ми е познато...........
Извинявай че пренепрегвам правилата за разкритие но Вие да не би да сте...........

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #589 on: April 22, 2009, 15:25 »
Ами аз изхвърлям разделно от 2 години ... Да ти кажа тия от прозореца не ме притесняват, щото я Вълка, я Новера ще мине и ще ги събере ... Ама ония по родопските дерета дето затлачват язовирите, ако не ида аз с колеги от ГГФ да посъберем малко - трудно ще накарам родопчани или пък тебе да слезеш да събираш ...

Затова казвам - образование му е майката, образование .... Ама ти Не, та Не - друго си е Османската империя....
  Ами язовирите са пълни с учени хора от БГ градове да си покажат културата в родопските дерета.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #590 on: April 22, 2009, 15:26 »
"Затова казвам - образование му е майката, образование .... Ама ти Не, та Не - друго си е Османската империя.... "+ БГ култура=0

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #591 on: April 22, 2009, 15:27 »
  Такова е вашето самозаблуждение в по горни мнения.
всеки в нещо се заблуждава ,но кой е заблуденият наистина ,ние в нашата се опираме на достиженията на световната историческа наука та ако се заблуждаваме то щял свят е заблуден -твоето мнение  или заблуждение лично не ми пречи.

Isyankar

• Guest
« Reply #592 on: April 22, 2009, 15:27 »
проф. Вучков ,аз се чудя защо ми е познато...........
Извинявай че пренепрегвам правилата за разкритие но Вие да не би да сте...........

Разкрит съм :)

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #593 on: April 22, 2009, 15:28 »
Разкрит съм :)
  Вече ще спя спокойно ;D

Isyankar

• Guest
« Reply #594 on: April 22, 2009, 15:28 »
"Затова казвам - образование му е майката, образование .... Ама ти Не, та Не - друго си е Османската империя.... "+ БГ култура=0

Всеки отговаря за личната си култура. Моята е +6, твоята е -6 (примерно) - общата = 0. Е, кво сега с фуния ли да ти наливам култура и акъл (хипотетично, твоята е +106 убеден съм).

Ей, голям математик си.

Isyankar

• Guest
« Reply #595 on: April 22, 2009, 15:29 »
  Вече ще спя спокойно ;D

Абре ааалааанкоолу .......  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #596 on: April 22, 2009, 15:30 »
всеки в нещо се заблуждава ,но кой е заблуденият наистина ,ние в нашата се опираме на достиженията на световната историческа наука та ако се заблуждаваме то щял свят е заблуден -твоето мнение  или заблуждение лично не ми пречи.
Радвам се и на мен Ариците не ми пречат.Просто не дават КОМИЦИТЕ в момента и се забавлявам с тях.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #597 on: April 22, 2009, 15:31 »
Абре ааалааанкоолу .......  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
  Да наистина съм изумен на какво ви учат в БГ унивириситетите.За тази култура спорихме до сега.Благодаря за признаването и ,която е виновна сигорно Египет......... ;D

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #598 on: April 22, 2009, 15:33 »
Радвам се и на мен Ариците не ми пречат.Просто не дават КОМИЦИТЕ в момента и се забавлявам с тях.
не дават ама ме разсмяхте наистина!никъде не пиша за ариици само да добавя ако може грешно си изтълкувал думите ми.

Offline havallar

• Advanced member
« Reply #599 on: April 22, 2009, 15:36 »
не дават ама ме разсмяхте наистина!
ТО БГ простотията няма граници.Бай -Ганьо е жив..........