Да наистина съм изумен на какво ви учат в БГ унивириситетите.За тази култура спорихме до сега.Благодаря за признаването и ,която е виновна сигорно Египет.........
СигОрен ли си, че изобщо за образование говориш ?
Или за
унивИриситети Ти начално образование имаш ли с този правопис и защо си тръгнал големите батковци по образование да поучаваш ??
Я се върни изкарай пак Първи, Втори, Трети и Четвърти клас и после ми говори за образование, и унивИрситети...
Пак ти казвам. Много си ми лесен. С твоите камъни по твоята глава. Ще съжаляваш, че някога си си позволил дори да ми направиш корекция на правопис и то за явна техническа грешка. Аз ще започна, заради тебе да си губя времето и да редактирам постовете си, заради подобни грешки, но ти колкото и да ги редактираш - правописните си грешки няма как да изправиш от рода на сигОрно и унивИрситети или там какво беше в другата тема ...
Колкото повече ме нападаш по безмислени вече начини - все повече ти ставаш за смях. Който се чуди за какво става дума - да погледне темата за "Турция и ЕС" в която от няма и накъде г-н Хаваллар реши, че може да почне пък за правопис да ме критикува. Всичката Мара втасла....
Та нищо лично - и аз му падам на нивото ... Малко от неговите камъни по неговата глава. Защото едно е клавиатурата да изпусне от бързината сричка - друго са неговите явни правописни грешки, които само с 2-3 кликвания намерих 2 теми - страх ме е да се разровя повече...