Author Topic: Ние сме просто - Помаци!  (Read 873051 times)

0 Members and 8 Guests are viewing this topic.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Re: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #1785 on: August 08, 2012, 15:29 »
За да няма залитане в една или в друга посока, някои трябва да престанат да "човъркат", плюят и пр. само българската държава.

И ако никой не залита само в една посока, няма да е толкова трудно да се разберем.

Аз плащам данъци в тая държава и издържам държавни служители и имам право на гражданска позиция и мнение.Ясно ли ти е Мариянке?Или имаме само задължения , а нямаме ::) права
   Помаците не са вързани добичета на ясла (както си мислят някой) ;)

Offline BG POMAK

• Senior member
« Reply #1786 on: August 08, 2012, 15:53 »
Хавайке това, че си изтипосала снимка на жена, която прави намаз, не означава, че тези неща се случват само при теб. "Превземането" в което ме обвиняваш за мен означава РОДОЛЮБИЕ. Ние помаците в България тук сме се родили и тука ще ни заровят. Относно това твоето, ако това се нарече обръщение "Ти кьорав ли си или не си помак" не заслужава да му се обърне внимание, но ще сляза  до твоето ниво и ще ти отговоря. Не съм кьорав, напротив виждам какво се опитвате вие протурско настроените да прокарате в този сайт. А относно етническата ми принадлежност съм заявил открито, че съм помак от област Кърджали.Заявявам открито, че се боря и защитавам интересите на помаците в България, защото тук живея и дишам този въздух.
Що се отнася на "човъркането" на Турция, това протурско настроените помаци го правят.Като непрекъснато пишат за Турция колко богата и велика е. Колко стандарта е бил по висок. Колко демократично е развито турското общество. Колко нещата са зле в България. Колко много е нарушен етническия мир в България. Това българския помак не го вълнува. Живейте си вашия живот. Защо трябва да натрапвате вашия начин на живот. Тук ние живеем при съвсем други обстоятелства.Мен и братята не ни интересуват другите държави, защото няма кой да ни помогне в решаването на проблемите ни освен ние сами си. Но ако обичате без да се месите отвън. Помагайте без да се месите във вътрешните ни проблеми. Вярно България в момента е много назад в сравнение с Турция. Но и Турската държава до 1985г. беше много, много по зле.Живота не се състои от 20-30 години.

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1787 on: August 08, 2012, 16:29 »

Аз плащам данъци в тая държава и издържам държавни служители и имам право на гражданска позиция и мнение.Ясно ли ти е Мариянке?Или имаме само задължения , а нямаме ::) права
   Помаците не са вързани добичета на ясла (както си мислят някой) ;)

Драги анонимен господинчо,

С такива като тебе никога няма да е добре в България.

И знаеш ли защо?
Защото просто не можеш да бъдеш почтен.

Ти си просто един евтин пропагандатор, любител на интрижки и разделения.
На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.

През цялото се бориш за обратното.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #1788 on: August 08, 2012, 17:17 »

Междуетническите отношения в България са наш проблем и вие не трябва да се месите в нашите взаимоотношения.

Значи ще трябва да ви гледаме как пребивате и се гаврите с мюсулманите и то в божия храм та и в центъра на София. >:( Ти май не си със всичкия си. Да си чувал за глобализация. Да знаеш случайно че сме в НАТО. Трябва да знаеш също че му мина времето на дискриминацията и гаврите с мюсулманите. Вече напълно си ми ясен кой и какъв си.  ;D

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1789 on: August 08, 2012, 17:31 »
Значи ще трябва да ви гледаме как пребивате и се гаврите с мюсулманите и то в божия храм та и в центъра на София. >:( Ти май не си със всичкия си. Да си чувал за глобализация. Да знаеш случайно че сме в НАТО. Трябва да знаеш също че му мина времето на дискриминацията и гаврите с мюсулманите. Вече напълно си ми ясен кой и какъв си.  ;D

Какво значи "гаврите се с мюсюлманите"?

Кои се гаврим - тези, дето организираха боя пред Бань башъ, или тези, дето после слагаха цветя пред джамията?

Има хора, които много искат да няма мир и разбирателство в България.

И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.

Аман от вълци в овчи кожи.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1790 on: August 08, 2012, 18:37 »

Драги анонимен господинчо,

С такива като тебе никога няма да е добре в България.

И знаеш ли защо?
Защото просто не можеш да бъдеш почтен.

Ти си просто един евтин пропагандатор, любител на интрижки и разделения.
На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.

През цялото се бориш за обратното.

Слушай ананимнико,
Кое е градивното за сближаване в твоите коментари ??? ::)Задължително условие в дискусията ни винаги ти да си в господстваща позиция и аз да слушкам и да се съгласявам на глупостите ти?Ако моите мнения са провокация няма да са подкрепени с факти и документи.
  "С такива като тебе никога няма да е добре в България."-Знам вече го показвате 130г с последователната политика спрямо нас ;)Със всеки роден помак България няма да е добре.Но само така си мислят такива като теб където са се родили християни в тая държава и се имат за генетично родени ръководители на "простите помаци" >:(
    Ако си прочетеш и двете твои мнения ("И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.

Аман от вълци в овчи кожи." И"На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.

През цялото се бориш за обратното.  "), ти си убедена ,че щом е мюсюлманин значи мрази България.Това аз нарича провокация и не е разговор , а директно набеждаване на мюсюлманите. Някъде да си прочела израза "Аз мразя България"? ??? ::) Критиката ,не значи омраза или удобно се опитваш ,като добър провокатор да ми сложиш такива думи и от тая гледна точка да почнеш да плюеш по помаците.
   Аман от вълци в овчи кожи. ;)

Offline havaika

• Adviser
« Reply #1791 on: August 08, 2012, 18:43 »
Хавайке това, че си изтипосала снимка на жена, която прави намаз, не означава, че тези неща се случват само при теб. "Превземането" в което ме обвиняваш за мен означава РОДОЛЮБИЕ. Ние помаците в България тук сме се родили и тука ще ни заровят. Относно това твоето, ако това се нарече обръщение "Ти кьорав ли си или не си помак" не заслужава да му се обърне внимание, но ще сляза  до твоето ниво и ще ти отговоря. Не съм кьорав, напротив виждам какво се опитвате вие протурско настроените да прокарате в този сайт. А относно етническата ми принадлежност съм заявил открито, че съм помак от област Кърджали.Заявявам открито, че се боря и защитавам интересите на помаците в България, защото тук живея и дишам този въздух.
Що се отнася на "човъркането" на Турция, това протурско настроените помаци го правят.Като непрекъснато пишат за Турция колко богата и велика е. Колко стандарта е бил по висок. Колко демократично е развито турското общество. Колко нещата са зле в България. Колко много е нарушен етническия мир в България. Това българския помак не го вълнува. Живейте си вашия живот. Защо трябва да натрапвате вашия начин на живот. Тук ние живеем при съвсем други обстоятелства.Мен и братята не ни интересуват другите държави, защото няма кой да ни помогне в решаването на проблемите ни освен ние сами си. Но ако обичате без да се месите отвън. Помагайте без да се месите във вътрешните ни проблеми. Вярно България в момента е много назад в сравнение с Турция. Но и Турската държава до 1985г. беше много, много по зле.Живота не се състои от 20-30 години.
   Аратлик, немой ма нагада да са кискам ;D ;D Заболе ма гювдьоса от етва десо правиш галем джумбиш ;D
"протурско настроените помаци" -ти от совецко настроените помаци ли си? Шъ стане от теб кон-сомолски секретар ;)
Та ние не сме ли родолюбци ??? И ша са настроени протурски помаците ,защото когато ги прогонваха българите от родните им места ,точно Турция не им затвори вратите през последните 130г . >:( ;)
    Стига с тая заучена фраза"Обичаш Турция-враг на България,Обичаш Русия-браво герой".Не мислиш ли ,че всичко е било гола пропаганда и сега изплуват хиляди исторически истини.Но за да ги разбереш трябва да си озрял за това. ;)

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1792 on: August 08, 2012, 19:09 »
   Слушай ананимнико,
Кое е градивното за сближаване в твоите коментари ??? ::)Задължително условие в дискусията ни винаги ти да си в господстваща позиция и аз да слушкам и да се съгласявам на глупостите ти?Ако моите мнения са провокация няма да са подкрепени с факти и документи.
  "С такива като тебе никога няма да е добре в България."-Знам вече го показвате 130г с последователната политика спрямо нас ;)Със всеки роден помак България няма да е добре.Но само така си мислят такива като теб където са се родили християни в тая държава и се имат за генетично родени ръководители на "простите помаци" >:(
    Ако си прочетеш и двете твои мнения ("И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.

Аман от вълци в овчи кожи." И"На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.

През цялото се бориш за обратното.  "), ти си убедена ,че щом е мюсюлманин значи мрази България.Това аз нарича провокация и не е разговор , а директно набеждаване на мюсюлманите. Някъде да си прочела израза "Аз мразя България"? ??? ::) Критиката ,не значи омраза или удобно се опитваш ,като добър провокатор да ми сложиш такива думи и от тая гледна точка да почнеш да плюеш по помаците.
   Аман от вълци в овчи кожи. ;)

1.   „Слушай анонимнико“ е твой израз, не мой.
Както си се опитал да го представиш.

2.   Никъде не съм казвала, че щом е мюсюлманин, значи мрази България.
Нито смятам, че представляваш всички мюсюлмани, колкото и през цялото време да се опитваш да говориш от името на всички.

3.   Щяла съм да почна да плюя по помаците... Смятала съм ги за прости... Трета и четвърта манипулация. Само в един коментар са няколко.

Ти да не си ученик на някой тъп офицер от бившата ДС?

Впрочем, аз никого не ръководя и не съм ръководила. Не съм заемала никога никакъв ръководен пост.
А ти най-вероятно си.

Това, на което си способен, във всеки случай, са най-вече извъртания и манипулации.

Бъди жив и здрав и не ми губи повече времето.

Да се общува с теб е като се налива вода в бъчва без дъно...
Неприятно и безполезно.

Offline havaika

• Adviser
Ynt: Ние сме просто - Помаци!
« Reply #1793 on: August 08, 2012, 19:53 »

Ти да не си ученик на някой тъп офицер от бившата ДС?

Бъди жив и здрав и не ми губи повече времето.

Да се общува с теб е като се налива вода в бъчва без дъно...
Неприятно и безполезно.

Като се направи литературен анализ на последното ти литературно чудо си правя още изводи:Не ти е приятно и безполезно да висиш тука-така ли?Тогава вследствие на тази аксиома следва да си  най вероятно служител в ДС ? ??? ::) Това по държавно задължение ли го правиш ,да висиш и провокираш такива като мен за да изкопчиш някоя друга дума за да си заслужиш държавната заплата , че си открила "новия враг на народа". Иначе трябва да си извратен мазохист да си на място което не ти харесва. ??? ::)
   Но и да си такава,не мисля че един помак трябва да крие своята гражданска позиция. ;) :-*

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1794 on: August 08, 2012, 20:32 »
   Като се направи литературен анализ на последното ти литературно чудо си правя още изводи:Не ти е приятно и безполезно да висиш тука-така ли?Тогава вследствие на тази аксиома следва да си  най вероятно служител в ДС ? ??? ::) Това по държавно задължение ли го правиш ,да висиш и провокираш такива като мен за да изкопчиш някоя друга дума за да си заслужиш държавната заплата , че си открила "новия враг на народа". Иначе трябва да си извратен мазохист да си на място което не ти харесва. ??? ::)
   Но и да си такава,не мисля че един помак трябва да крие своята гражданска позиция. ;) :-*

Ех, Боже,

Нямали поне една йота у тебе да е по-различна?

И каква литература, ти въобще знаеш ли какво е литература или пък се правиш, че не знаеш?

Не съм казала, че си от ДС, нито мога да знам бил ли си или не, но методите, стилът ти е такъв, подобен.
А аз съм достатъчно възрастна да помня какви бяха методите на изразяване и манипулиране на предишната власт.

И за "заплатата" ми не завиждай.
Българската държава дава заплати на такива като тебе,
не на такива като мене.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1795 on: August 08, 2012, 20:48 »

Българите... помаците...

Аз съм добър, вие сте лоши.
Горе-долу е това.

Ако беше се родил кюрд примерно в Турция, тя щеше да е лошата държава.

Но ти си се родил в България, по времето на режим, който те е тормозил.
Отишъл си в Турция, където са те приели като свой или почти свой.

Затова тази държава е добра, а другата - т.е. България, нищо, че сега слава Богу времената не са като предишните, е разбира се лошата. Даже и народът й е лошият, целият народ.

Но дали личната ти "камбанария" е достатъчно висока да види повече от това, което касае личната ти съдба?

Ако беше достатъчно, нямаше да напишеш вие българите сте еди какви си, за нищо не струвате :)

И ако имаше достатъчно лична сигурност и себепознание, нямаше да ти дойде да обиждаш общо който и да било народ. Подобни общи обиди нямаше да ти трябват.

(Това, че си го направил, не е добър знак за теб самия.)

Просто не искам да го коментирам.
Но и от теб взех да се разорачаровам.
Отмести се от оста си от...... загърби демокрацията и ............
Нека бог да е стеб.

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #1796 on: August 08, 2012, 21:42 »
Просто не искам да го коментирам.
Но и от теб взех да се разорачаровам.
Отмести се от оста си от...... загърби демокрацията и ............
Нека бог да е стеб.

Загърбила съм демокрацията казваш...

Не. Просто не съм те пощадила в последния си коментар.

А Бог, Бог вижда.

Но да не го споменаваме напразно.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #1797 on: August 08, 2012, 22:39 »
Живков: Гоним 300 000 турци, инак ставаме Кипър

http://frognews.bg/news_12406/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%B2:%20%D0%93%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BC%20300%20000%20%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8,%20%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BA%20%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%9A%D0%B8%D0%BF%D1%8A%D1%80

И това е от българите за съжеление някой ги оневиняват и искат да раздават права.
И тук пак господ вижда ама го няма защо ли.....

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #1798 on: August 08, 2012, 23:30 »
Ние всичките етнически групи вкл. и българите християни, които живеем в България представляваме едно семейство. Това семейство не включва хора, които не са поданици на тази държава.В това семейство е допустимо да има и добри и лоши членове. При необходимост когато това семейство трябва да се защитава  то се обединява и противопоставя на външна намеса, заедно и с добрите и лошите членове. Какво става в това обществено семейство е проблем на само на това семейство и никакви други външни и чуждоземни членове е недопустимо да се месят във вътрешната политика на това семейство. Добра или лоша това си е негов проблем.
Пиша тези редове, защото протурско настроените помаци, които живеят в друга държава и не са поданици на България се опитват да я хулят и ругаят. Питам с какво право? Ако имат двойно гражданство, това е друг въпрос, но да живееш в друга държава при други условия и да ругаеш и да поучаваш това е нахалство. Ела с мен тук в България да изядеш една торба сол и тогава критикувай. Нали знаете оная приказка, гласувай на изборите, за да имаш право след това да псуваш. Вие чуждо поданиците помаци с какво право си позволявате да "псувате". Същите помаци имат право да коментират по други неща свързани с помаците. Могат да съветват, но не да се месят ТУК В ТАЗИ ДЪРЖАВА.

Евала БРАТ!!!!

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #1799 on: August 08, 2012, 23:33 »
БГ Помак, създаваш излишно напрежение. Ти ли ще определяш кой какво да прави и къде да се меси. Тук няма чужди хора. Всички малко иили много са свързани с БГ.
Какви са тези ограничения? Това е международен форум. За ограниченията и пр. си има специални хора тук.Поздрави!!!
Човека просто те съветва да си изказваш ''компетентното'' мнение в турската част! ;)
...... загърби демокрацията и ............
Нека бог да е стеб.
Нашенец ти нали живееш в турция, каква демокрация те гони!!!??? Та туркия е на светлини години от туй чудо!!!
Живков: Гоним 300 000 турци, инак ставаме Кипър

Дребно човече не те знам кога си напуснал БГ, но Живков отдавна го няма - бог да му прости греховете!