Драги анонимен господинчо,
С такива като тебе никога няма да е добре в България.
И знаеш ли защо?
Защото просто не можеш да бъдеш почтен.
Ти си просто един евтин пропагандатор, любител на интрижки и разделения.
На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.
През цялото се бориш за обратното.
Слушай ананимнико,
Кое е градивното за сближаване в твоите коментари
::)Задължително условие в дискусията ни винаги ти да си в господстваща позиция и аз да слушкам и да се съгласявам на глупостите ти?Ако моите мнения са провокация няма да са подкрепени с факти и документи.
"С такива като тебе никога няма да е добре в България."-Знам вече го показвате 130г с последователната политика спрямо нас ;)Със всеки роден помак България няма да е добре.
Но само така си мислят такива като теб където са се родили християни в тая държава и се имат за генетично родени ръководители на "простите помаци" Ако си прочетеш и двете твои мнения ("И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.
Аман от вълци в овчи кожи."
И"На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.
През цялото се бориш за обратното. "), ти си убедена ,че щом е мюсюлманин значи мрази България.Това аз нарича провокация и не е разговор , а директно набеждаване на мюсюлманите. Някъде да си прочела израза "Аз мразя България"?
Критиката ,не значи омраза или удобно се опитваш ,като добър провокатор да ми сложиш такива думи и от тая гледна точка да почнеш да плюеш по помаците.
Аман от вълци в овчи кожи.