Фотакиев ,не пет ,а петстотин пъти се постват тези материали ,
Шабан,незнаех че петстотин пъти се поставят тези матеряли.Явно много бързо молите за гума и не успяваме да ги видим...
,които са създадени и така нагодени да отговарят на амбициите на един пиян от "свободата си"народ.
Много интересно...какви ли са амбициите на този народ.... не е ли май, отхвърляне на турското(османското) владичество... що за поянство нали?!
Че то как така....каква свобода, какви българи мюсюлмани......те до вчера хляб от империата вземаха, а сега непокорни ще ми се правят..свобода искали...че и нагли, нестига свобода си извоюваха, а искат и най-верните ни доскоро поданници, българи да правят....те незнаят ли, че мюсюлманите трябва да са турци...
Не става Фотакиев ,тези лъжесвиделства на историята са подсъдни ,
Напълно съм съгласен с теб.Лъжеисториците трябва да се дават под съд.
Само не разбирам,ако смяташ всичко написано от и за дружба "Родина" за лъжесвидетелство,защо не го докажеш.
Ако,този начин на говорене ,като само заклеймяваш,ти помага да убедиш хората около теб, за останалите ще трябва да се потрудиш за противното.
Като подскачаш от всяка побликация и искаш банове и триене не си никак убедителен....
, както и разпространението на книги и материали в които терора над помаците се описва като всенародно веселие.
Първо, "Родинци" са помаци.
Второ, незнаех че гледането на пиеси,превода на Корана за първи път на български език,мюсюлманско веруочение на разбираем пак български език, завършване на випуск по мюсюлманско богословие и т.н. от движение "Родина" е терор......
Тия теми не са за теб и такива като теб ,
Ами то най-добре освен аз да не пиша за тази тема и другите да не пишат.
А още по-добре сигурно би било изобщо да не пиша в този форум,както и останалите....
,Фотакиев,затова и петхиляди пъти да ги постнете ,вие петхиляди пъти обиждате нашата национална памет.
За да е честно и да се извиним,кажи с какво сме обидили националната ти памет!
Ето виждаш ли доколко е ограничен твоя кръгозор .Твърдението ,че тази фашистка организация е имала 80 000 доброволни членове е просто голям бля-бля-блян.Тази дружба е имала едва 100-150 души членска маса ,а от тези 100-150 души ,110-160 души са влезнали с користна цел.
Фашистка не е, наречена е така от комунистите и много добре го знаеш това!
Нарочно го афишираш,.за да се хванат нищо незнаешите и така да спрат с въпросите...
За 2-3 години дружби "Родина" се полуляризира в около 40 села в Смолянско, в Златоград, Мадан, Рудозем, Ардинско, Неврокопско и Пещерско.Това са все помашки села и райони.Хората са сменили фереджето със традиционна кърпа,феса с калпак,турското име с българско.И сега какво?Не са ли вече помаци?
Просто в ония години насила са преименувани 80000 души , а вие ги изкарвате членове на организация за харакири.
Сега носиш ли фес?Корана на арабски ли го четеш?Жена ти с фередже ли ходи?Познаваш ли помаци доволни,че са с български имена?
Хайде сега кажи,защо 80 000 души според теб са членове на организация за харакири?
На теб и такива като теб,нищо немога да предложа Фотакиев ,защото знам ,че вие нямате спирачки,
Предлагаш достатъчно, на хората около теб....
Аз съм възмотен от начина и метода на общуване,на 10-на члена тук....призиви за цензура,банове,гъми....това ли са твоите спирачки?
,но започвам да си мисля,че баба ми беше права за нейните думи "ама к.....ски инат" като пояснение за човек за държащ на неговото си дори и да е неправилно.
Ако си сигурен в правотата си ,тогава обори думите ми.Наричаики ме с "к....ски инат" не звучи убедително, а само показва слабост.