Türkçe > Şiirler

Sevdiğimiz sözler, yazilar...

<< < (11/13) > >>

daylek:
Nesne, gösterge, ileti, ideoloji ve zevklere ilişkin her türlü sanal üretim ve aşırı üretim yollarını kat ettik. şimdi her şey özgür, kartlar açıldı ve hep birlikte asıl sorunla karşı karşıyayız; şimdi ne yapacağız?
artık yahnızca özgürleşme simülasyonu yapmak, hızlanarak aynı yönde gidiyormuş gibi görünmek geliyor elimizden; oysa gerçekte; boşlukta hızlanıyoruz, çünkü özgürleşmenin tüm hedeflerini ardımızda bıraktık.
bütün senaryolar gerçek yada sanal olarak (Potansiyel halde) önceden vuku bulduklarından tüm bu senaryoları yeniden oynamaktan başka bir şey gelmez elimizden.
çoktan arkamızda bıraktığımız, ama yinede bir tür kaçınılmaz umursamazık içinde yeniden üretmemiz gereken ideal, düş, görüntü ve hayalleri sonsuz biçimde çoğaltarak yaşıyoruz.
simülasyon salgını ve ikincil var oluş olan simülasyona aktarılma yoluyla yok oluyor her şey.
...hiçbir şey gerçekten yansımıyor; ne aynada nede (bilincin sonsuza değin bölünmesinden ibaret olan) baş döndürücü alanda gerçekten yansıyan bir şey yok... artık ölümcül bir yok olma biçimi değil, fraktal bir dağılma biçimi vardır.
...bütün kategoriler, değerler karşılıklı olarak bir birine bulaşabilir, her alanın yerine bir diğeri geçebilir... her kategori bir geçiş evresi yaşıyor; ve her kategorinin özü, "suyun belleği" gibi saptanamaz bir iz bırakarak yok olup gidene dek eriyiğin bütününde, önce son derece büyük, ardından sonsuz küçük dozlarda çözünüyor.

(Jean Baudrillard)

ayse:
Uyan uyan koy elini kalbine geç olmadan...
http://www.dailymotion.com/relevance/search/uyan%2Btarkan/video/x73yvk_tarkan-uyan-orjinalk-klip_music

Rahmie:

--- Quote from: ayse on October 30, 2008, 15:21 ---Uyan uyan koy elini kalbine geç olmadan...
http://www.dailymotion.com/relevance/search/uyan%2Btarkan/video/x73yvk_tarkan-uyan-orjinalk-klip_music

--- End quote ---

Cok guzel Aysecigim, paylasim icin tesekkurler. Tarkan ile Orham Gencebay daha önce beraber hic duymamistim...cok beyendim sarki ve klibin anlami da cok anlamli...

gazi:
gerçekten güzel

ayse:
Beğenmenize çok sevindim :). Sizin katkılarınızın yanında ufacık bişi benimki...

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version