Български > Дискусии

Османската Империя. - Ottoman Empire!

<< < (3/25) > >>

Svetlina:
Сюлейман`45, явно си ЗАКЛЕТ Османец и НЕООСМАНЕЦ, ако се съди по приказките ти!

Май си "смел" само в интернет и когато си БЕЗИМЕНЕН. 
Той и Субигиев се перчеше в сайта, но му напомних, че предците му са били християни и вероятно са се казвали Велко, Драган, Михо.... та орева околностите, и затова сега е преминал към "гагаузките си корени".

SIVEK:

--- Quote from: Svetlina on January 06, 2014, 20:10 ---Сюлейман`45, явно си ЗАКЛЕТ Османец и НЕООСМАНЕЦ, ако се съди по приказките ти!

Май си "смел" само в интернет и когато си БЕЗИМЕНЕН. 
Той и Субигиев се перчеше в сайта, но му напомних, че предците му са били християни и вероятно са се казвали Велко, Драган, Михо.... та орева околностите, и затова сега е преминал към "гагаузките си корени".

--- End quote ---
Браво на теб
натрила  си носа му щом ти си казала че са християни значи наистина е така защото фактите и доказателствата ти са неуспорими и непоклатими.
Трябва да вярваме на Свет/ила/лина иначе лошо.

Svetlina:
Сивек, има доста научни доказателства именно в тази насока.

Прегледай статиите на Евгения Иванова, Антонина Желязкова и Евгений Радушев, Райчевски...
Естествено панеленистите и пантюркистите/НЕО- османистите имат интерес да правят други внушения, затова и ви измислиха език "нашта"/наричан още "помацки" в Гърция, в Турция ви обясняват, че сте "траки", "пеласги", "славяни"/славяноговорящи, наследници на араби , където има цял институт занимаващ се с помаците/ахряните/джагалите/ торбешите /нашенците...

Аз пък виждам, че Сюлейман и Субигиев искат да са османци, в краен случай, нео-османци.

SIVEK:
На мен език не са ми измисляли
Аз пиша и говоря ти ме разбираш/ или не/ това какво означава според теб.Не искам да преглеждам никакви статии,те не са живели и били там в миналото да знаят какво е било.А да твърдиш че прадедите му са били християни е просто нелепо.Можеш да твърдиш нещо само ако си била там и си го видяла с очите си.

Svetlina:
Според учените е така, Сивек. Виждам тук, че упорито се говори за "поматски"..... език, а не за български език като майчин(рупчовски говори) .
Чета, че някои възхвалявате Османската империя до небесата (даже и на тази страница), а Неоосманската пък съвсем. Предците ви може и да са живяли "щастливо" в империята благодарение на избора си, но на повечето от друговерците не са.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version