Български > Eзик
Zlatogradski dialekt
saleika:
Decata sa superrrrrrrr ;) :D
река_Въча:
Златоград е смея да каже прекрасен град с най-топлите хора. Когато за 1 път бях в този град бях поразен колко много се обичат хората и колко са гостоприемни.
95 процента са помаци...
река_Въча:
Ероне, ти понеже си от Златоград и аз безкрайно много ти се радвам, разкажи повече за помаците по вашия край , ако може в Отделна тема, аз също ще предложа на админите да се отвори тема и за моя край, за да се подчертаят спецификите на отделните райони - понеже тука вече научихме всичко за Неврокопско, нека и нещо за нас.
Мен специално ме интересува - има ли много помаци които приеха в последно време християнството и ако да - защо? Така случило се, има ли напрежение между помаците вече разделени от религиите?
Благодаря ти!
Ataturk:
:) Acayip guzel videolar... Ellerinize saglik
a v Zlatograd nada li 95% sa pomaci , malko symnitelna rabota... imam priqteli tam, ne 95% sa pomaci
Asil pomacite sa v Dolen - ei tam Djamiqta e mn qka trqbva da se vidi .. Ako namerq she kacha 2 3 snimki - sponsora e ot Turciq
Metka:
--- Quote from: Ataturk on July 21, 2009, 15:54 ---:) Acayip guzel videolar... Ellerinize saglik
a v Zlatograd nada li 95% sa pomaci , malko symnitelna rabota... imam priqteli tam, ne 95% sa pomaci
Asil pomacite sa v Dolen - ei tam Djamiqta e mn qka trqbva da se vidi .. Ako namerq she kacha 2 3 snimki - sponsora e ot Turciq
--- End quote ---
Ти да не си клонинг на Яне Янев?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version