Български > Eзик

Zlatogradski dialekt

<< < (5/6) > >>

Ata:

--- Quote from: saleika on July 24, 2009, 17:30 ---
Offffffffff arkadash ti si napravil vsi4ko kasha,vajnoto e 4e ti sam si razbira6 kakvo pishesh
Nie s 4 ochi 4akahme ti da doidesh i da ni reshish problemite  che bez teb nemojahme da si reshim
A ne zebravqi dasi kajesh ot kade beshe che as ve4e samata shte zabravq

--- End quote ---
aha ti si devushka :)
hehe qsno ... mi karai nqma znacheni .. Anloorsun dimi beni :) ? e ot tova mojesh da razberesh ot de sym ... ne e mnogo trudno  davam ti joker " ORFEI " :))
a prosto malko sym nahalen ishte ne yapalim kanimda var , kendmi kaybediyorum konushurken, gozlerim karariyor :).. :P

saleika:

--- Quote from: Haylaz on July 24, 2009, 19:05 --- aha ti si devushka :)
hehe qsno ... mi karai nqma znacheni .. Anloorsun dimi beni :) ? e ot tova mojesh da razberesh ot de sym ... ne e mnogo trudno  davam ti joker " ORFEI " :))
a prosto malko sym nahalen ishte ne yapalim kanimda var , kendmi kaybediyorum konushurken, gozlerim karariyor :).. :P

--- End quote ---

Aha devushka  ;)
Senin kanın pis ben ne yapayım
Eminim kanı bozuk olanlara neler oluyo biliyosundur   :D

Ata:

--- Quote from: saleika on July 24, 2009, 19:17 ---
Aha devushka  ;)
Senin kanın pis ben ne yapayım
Eminim kanı bozuk olanlara neler oluyo biliyosundur   :D

--- End quote ---
eee batirdina butun peyjashi :(  ganim pismish haberin yok benim nerden geldigim ama hadi kam , kizlari kirmayalim gene :) shtom ule diyorsun ule olsun ... ama Terte`miz turkuz gulum .. made in turkey .. zaten bizim tarafta turkten bashk bishey yok .. 5 taraf turk :)

saleika:
Türkçe yazarsan yaz dalga geçme.Kendini iki kuruşluk adam yapma  ;)  

Демир Чобанов:
Отворих темата за родните ми златоградски диалекти и чета някакви мнения на турски език. Нали не са това диалектите :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version