Suleyman.45 - аз не съм сложил този етикет на всички, най-малко на теб или на мюсюлманите в България. Говоря за биячите - тяхната постъпка беше такава. Нито съм тръгнал да обиждам всички, нито нищо. Говоря за биячите и грозната гледка и само това. Има кой да бие, а не те. Това, което казвам не е етническо внушение, а да не говорим, че за етнически неща започна да говори Местан. Колкото до Доган не знам, може и той да не знае, може да е направено от хора на ДПС, може и просто самият младеж да иска популярност, но е факт, че с такова оръжие без патрони това не е нито "атентат" нито "опит за убийство".
Марлборо не мисля да ти отговарям, защото доста от нещата излязоха наяве, и хайде без обиди. И най-вече относно оръжието. А това кой го е поръчал ще се разбере, за сега има версии, но ако е партия противник щеше да беше с боен пистолет, няма смисъл да се правят такива циркове и друго нормално Местан да каже, че това т.н. покушение е от Анти ДПС агресия ( то между другото, когато го е казал това все още не е било ясно какво е оръжието). И хайде без да се обвиняват тук християните, защото чух и това.