Аз ли насъсках тези бандити начело с лидера им. Неприятно ти е когато защитавам угнетените хора и на това му викаш насъскване. Питах те какво би станало ако мюсулманите атакуваха черква в София. Щеше ли да се размине без присъди? Отговори ако имаш малко доблест. Твой цитат: "Фашизмът е авторитарна и националистическа политическа идеология'' Това което се извърши пред джамията и поведението на правните ви органи ясно показа че в БГ има дискриминация което е фрапиращ пример за фашизам, но ти продължаваш да гледаш на събитията с конски капаци, а като ти се обясни голата истина обвиняваш в насъскване. Опитай се да прогледаш с очите на сърцето си та белким тогава да вденеш огнёвете за които споменаваш..
Цитатът не е мой, той е от Уикипедия. И не свършва дотам, докъдето си го цитирал ти.
Не знам и защо трябваше да вадя заради някои членове на този форум определенията на едни или други понятия, вместо те да си ги извадят сами и да не спорят с мен по такъв упорито некоректен начин във връзка с това, че са ги употребили неточно.
Ако ти не разбираш какво е фашизъм и продължаваш да си упорито "влюбен" в тази дума, твой си е проблемът, не мой.
Атакистите, впрочем, или по-точно тези, които провокирара боя пред джамията, не са християни.
Те може и да се мислят за такива, но не са.
Както и не биха били истински мюсюлмани онези хипотетични хора, които биха провокирали бой примерно пред християнски храм.
А защо за този бой няма осъдени, не знам.
Там и една депутатка беше пострадала от "Атака", някой я беше уцелил с камък по лицето - така че ако трябваше да се съдят кой кого ранил, щяха да станат по-сложни нещата. Но вината за провокирането на боя беше на "Атака".
А иначе по света, не при нас, има не само нападнали християнски храмове /не бой пред тях/, но и убити християни и християнски свещеници.
Примери за това има не един.
И ако този бой пред джамията ти се струва като фашизъм, как ли биха ти се стрували убийствата на християни и християнски свещеници, които се случват за съжаление в някои страни....
"Озверели тълпи мюсюлмани убиха трима християни в Пакистан. Жертвите са Фаисал Мугхал (на 22 години), Насири Масих (на 24 години) и Рафи Масих (на 25 години). При нападенията срещу тях, пише "Курир", е ранен и 30-годишен свещеник. От няколко дни улиците в християнските квартали са празни, защото хората се страхуват от нападения. Междувременно електронното издание "bosnewslife.com" съобщи, че преди два дни, на 17 септември са били погребани други двама християнски младежи, които били убити от ислямски екстремисти през изминалия уикенд. Четирима или петима нападатели са влезли в дома им в квартал Еса Нагри, където са ги убили от непосредствена близост."
http://svejo.net/1650047-ozvereli-myusyulmani-ekzekutirat-hristiyani-v-pakistan"През последните месеци бяха подпалени църкви на различни места в Египет, убити бяха десетки християни. До такива изблици на насилие се стига особено, когато християните протестират срещу ограничаването на свободата им. В Египет тази дискриминация има традиция: през 1981 тогавашният президент Садат затвори коптския патриарх в манастира Свети Бишой. Патриархът бе освободен четири години по-късно от Мубарак, приемника на Садат."
http://www.dnevnik.bg/sviat/2011/05/08/1085897_nova_kriza_v_egipet_sled_kurvavo_napadenie_na/?ref=rss"Ватиканът изрази “тревога” от убийството на монсеньор Луиджи Падовезе, викарий на Анатолия и президент на Турската епископска конференция. На 03.06.2010 година, италианският католически свещеник на възраст 63, е бил убит с нож от човек в градината на своята вила в Карагач, морски курорт в покрайнините на Искендерун."
http://www.extremecentrepoint.com/?p=6361Давайки тези примери, аз по никакъв начин не искам да обидя българските мюсюлмани.
Давам ги за сравнение и за повод за размисъл.
Размисъл за мерките и теглилките, с които хора като теб мерят нещата.