Всички са били тук защо ли за да дават акъл ли или да търсят,
може би второто защото коментарите това показват.Aureliano Aureliani Жоро, и мен са ме беннали без да знам! хахаха Сега един френд ме пита що са ме баннали! хахахаха
Aureliano Aureliani Иначе дреме ми на ку*а, че са ме баннали! Писна ми от тъпунгери татаристи!
)))
оро Митрата Това са гноми и безродници!Те са ничий имат само на тиквите си будьоновки заковани с пирони! Абе кво да ти кажа трябва от начало да почваме ,щото тея олигофрени не се развиват тъпанджонсове са отсекъде!
Aureliano Aureliani За съжаление си прав, Жоро!
Явно с теб имаме общо мнение по някои теми!
Жоро Митрата Да ,всичко е под контрола на официала(организации) ,които са пълни с родоотстъпници и чужди възпитаници.
Жоро Митрата Че откога мангалите почнаха да разбират на къпане,ако пророка им не беше казал да си мият задниците те и досега нямаше да го знаят!Булгарските язици не са интересни,също така и протобулгарските ...Родопите са били винаги българска територия!
Жоро Митрата Продажно племе и неблагодарно!
Жоро Митрата Създаването на етносТ "пумак" с помощ от турската държава и пумашки мисионери е обречена кауза.Ако днес политиците ни са продажни комунета утре ще дойдат българи и няма да ви се отвори парашута да откъснете жива плът от Майка България!
Ето го и бозманаBorislav Georguiev Borisov Така е станало, сигурно си плащал - няма начин, но не си се съзползвал от труда си. И сега сте предполагам на нулево културно ниво, който и шебек да дойде с чалма откъдето и да е - когато ми покаже книга и зейвате от учудване. Май повечето сте така -аз цъфнах в онзи сайт - помак.еу. Можеш там да ме намериш
Borislav Georguiev Borisov Не бе, аз съм bozman.
orislav Georguiev Borisov Чакам ви в "помак.еу". Съберете се повечко да не губя време
Borislav Georguiev Borisov Сега с един Сюлейман на 67 години се занимавам.