Author Topic: Отношението на помаците към българите и турците  (Read 14106 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Аз пък януари предпочитам да ме затрупа снега и да муам свинско и винско някъде вкъщи. Ако си в планината, пък е направо вълшебно. Е, ако имаш дърва за печката де :)))))

Аз ти говоря за прекрасна природа, където можеш да плуваш в морето а след един час се качваш на планината да сe риеш в сняг както на теб ти се иска. Явно те прихвана Ганёвската завист и забрявяйки че в Мюсулманска махала охлюви не се продават, веднага си превключил на свинска литература. Ми то шило в чувал не стои. ;) :D :D :D

Offline Заралия

• Member
  • **
Защо тръгваш да се заяждаш, не знам. Явно толкова ти е възпитанието. Тука обаче си сбъркал адреса

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Защо тръгваш да се заяждаш, не знам. Явно толкова ти е възпитанието. Тука обаче си сбъркал адреса

Досега не съм, но дано. ;) Исках само да те предопредя да не преязждаш със свинското, но нещо май се засегна.  :o

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser

Заралия
Member

Машалла, веднага си харесах няколко девойки. Според мен си изглеждат идеално. Забрадки - мабрадки, много важно, същественото е това отдолу ))))))))))

?

Заралия
Member

Re: Отношението на помаците към българите и турците
« Yanıtla #16 : Bugün, 20:46 »
AlıntıKonuyu Böl

?
Napomnqm ti 4e si na adres pomak,eu

Offline Заралия

• Member
  • **
Благодаря за напомнянето, не съм забравил. Нищо заядливо не виждам да съм написал аз. Скромната ми ремарка за девойките бе напълно искрена. Що да не ми харесат няколко, не виждам нищо лошо в туй? Някой им е пуснал снимки, просто коментирах. Това няма нищо общо с не много приличните "намеци" за "байганьовска завист", който многоуважаемия съфорумец си позволи да направи. Не си ли съгласен?

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Явно те прихвана Ганёвската завист и забрявяйки че в Мюсулманска махала охлюви не се продават
Da prav si kazvat 4e istinata boli.  Nali?

Offline Заралия

• Member
  • **
Da prav si kazvat 4e istinata boli.  Nali?

Абе, приятелю, идват ми хиляда пиперливи отговора, ама айде да не се занимавам....

Offline BG POMAK

• Senior member
Не съм влизал отдавна в сайта и нищо ново.Едни и същи теми.Едни и същи участници.Блудкаво и скучно.Няма развитие .Въртят се около едно и също.Спорят за глупости.Не са полезни с нищо на братята помаци.Вие вече сте превърнали сайта в качамак

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
Не съм влизал отдавна в сайта и нищо ново.Едни и същи теми.Едни и същи участници.Блудкаво и скучно.Няма развитие .Въртят се около едно и също.Спорят за глупости.Не са полезни с нищо на братята помаци.Вие вече сте превърнали сайта в качамак

Че на всичкото отгоре и от 2-3 фалшиви профила  ;D