Author Topic: Защо да съм горд, че съм потомък на БЪЛГАРИ  (Read 13175 times)

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Offline Родопчанин

• Advanced member
  • ==
                     Аз не държа на това дали съм господин или другарю,както беше на времето.Тези обръщения ме плашат,защото не се знае след това какво ще последва.За какво да се гордея,че съм потомък на българи,защото българите тотално объркаха живота ми, и живота на потомството ми.Какво търся аз в Северна България,а не съм при корените си.За това, че пропиляха живота ми. Basta

И това е причина да родоотстъпничиш , сам разказваш за историята си после пак България виновна. Ами като толкова я мразиш махни се . Потърпевши сме всички където живеем тука , за какво прокарваш разделителна линия на ние и те ? Нима християни не лежаха по затворите , не биваха убивани и пребивани ? С какво да сме по- различни от останалите българи ? В крайна сметка нали сме в ЕС , бай Ганьо може да излиза където си иска стига да има достатъчно умствен багаж ! И границата на ЮГ също е отворена , защо "недоволните" си кютат тука ? Май нещо не им се излиза от "скапаната" държава ?

"За какво да се гордея,че съм потомък на българи,защото българите тотално объркаха живота ми, и живота на потомството ми." - ТОВА Е ХУБАВО ДА ГО ПРАЧЕТАТ И ОСТАНАЛИТЕ "МАРСИАНЦИ"

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Ти пишман Родопчанино си си сложил очила и виждаш само материалното в този свят. Повечето хора не напускат бащиното си огнище само заради това че ще печеля повече пари. Парите не винаги са критерий за щастие,
но това ти няма никога да го разбереш, защото си се отчуждил от всички човешки чувства. И кой си ти та да разпореждаш кой къде да отива. Да не би БГ да ти е бащиния а мюсулманите твои прислуги та да ги гониш. Заради такива като тебе стотица хиляди напуснаха родните си къщи и се изселиха. То всяко зло за добро, но подобни извращения с хората на дали има другаде освен БГ. Такива като тебе съсипаха тази прекрасна страна и сега хората бягат за да търсят поминък в други държави. Вие се самоунищожавате в момента но Господ ви е затворил очите  за да не го разберете. Пропадате бе Родопчанино, съвземете се че изчезвате!!!