Author Topic: Някога и сега...  (Read 19147 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Re: Някога и сега...
« Reply #15 on: October 13, 2012, 14:45 »

Биографията, дето Бета беше цитирал, не беше ли цитат от нещо, което си написал преди време самият ти?

Ето защо доста помаци искат да са анонимни.Ченгетата са даже и при журналистите.А най-лошото е че са закърмени в омраза към мюсюлманите и са готови на всеки от нас да пратят качулките да ни разглеждат като престъпници заради мнение и религия.
   Марианче затова ли се напъвате да видите кои стои зад даден ник.Ами по-лесно има СРС-а които ни копират думите и търсят под вола теле ;) ;D

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #16 on: October 13, 2012, 14:53 »
Ето защо доста помаци искат да са анонимни.Ченгетата са даже и при журналистите.А най-лошото е че са закърмени в омраза към мюсюлманите и са готови на всеки от нас да пратят качулките да ни разглеждат като престъпници заради мнение и религия.
   Марианче затова ли се напъвате да видите кои стои зад даден ник.Ами по-лесно има СРС-а които ни копират думите и търсят под вола теле ;) ;D

Драги ми Хавай,

Честният човек се отличава и по това, че се опитва да бъде честен към всички, не само към един или към друг.

Не знам впрочем дали въобще можеш да разбереш това.
Понеже си всичко друго, само не и честен.

И сигурно си написал десетки постинги с инсинуации.
Ти друго и не знаеш.

Заради такива като тебе усилията на такива като мен понякога просто изтичат като вода в пясък.

Но колкото и да лъжеш, драги ми, себе си или и други хора,
колкото и да въртиш едни и същи евтини номера,

от това нищо добро няма да произлезе.

Включително и за теб самия.

Offline havaika

• Adviser
« Reply #17 on: October 13, 2012, 15:04 »

Драги ми Хавай,

Честният човек се отличава и по това, че се опитва да бъде честен към всички, не само към един или към друг.

Ти друго и не знаеш.

Заради такива като тебе усилията на такива като мен понякога просто изтичат като вода в пясък.

Наивниците отдавна са в масовите гробове из българията ;)

Offline havaika

• Adviser
« Reply #18 on: October 13, 2012, 15:05 »
Наивниците отдавна са в масовите гробове из българията ;)
Милиционери бяхти и такива ще си останете. ;)

Offline havaika

• Adviser
« Reply #19 on: October 13, 2012, 15:19 »

Драги ми Хавай,

Ти друго и не знаеш.

Ехо Марианче,г-жа милиционер.Защо не си признаеш че си тук за да омаскариш помаците и да им препишеш поредната антидържавна политика.Удобно нали :(
Трябва да си го набиете в квадратните тикви ,че има мюсюлмани в БГ и те са равноправни хора и данекоплатци.Продължавате ли ще си го набиете два ката ;)

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #20 on: October 13, 2012, 18:21 »
БЪЛГАРОМОХАМЕДАНИТЕ И ЕТНИЧЕСКИТЕ „ТУРЦИ“ СА БЪЛГАРИ

В Средна Азия българите са живеели като съседи с тюркютите и де­сетките тюркси народи (сливане на български народ и тюркски) от Тур -отглеждали говеда). В Афганистан (на изток от Аралско море – около ре­ките Аму Дар и Сър-дар) българите с арите през 9 в. пр. н. е. създават държава Ариана. В 6 в. пр. н. е. българинът Зорастор възражда и оформя Тангристката религия с център на Слънцето.

След новата ера в този район живеят огузи, селджуци и тюрки. Огузите смятат за свой родоначалник българина хунор великият БогАтур (Мотун – II в. пр. н. е.). Сливат се със селджуците и тръгват на запад и през XII в. побеждават Византия и по-късно създават държава на селджуците в южната част на днешна Турция.

В днешна Средна Турция българите създават държава до 1700 г. от български народи, останали да живеят още пр. н. е. Тюрките (турци) са тръгнали с 600 конника на служба в Персия. След това участват във войни с Византия, заселват се в Ангора (Анкара) и в Бурса (по-близо до Цариг­рад). Трите държави воюват помежду си или в съюз и срещу Византия. След 1700 г. българите и селджуците след договор с убийства на царските дворове са турцизирани и затова са бели и с европейски черти. Българите са основата – гени.

Турцитс заемат български деца за еничари и ние вливаме кръв. Тур-ците насила потурчват българите в Родопите – женят се за българки и ние вливаме своята кръв и гени. В Източна Тракия, Беломорието и Североиз­точна България насила се женят за българки и ние вливаме своята кръв.

След 1878 г. по-етническите „турци“ се изселвал в Турция. По договор през 1989 г. с Турция новите се изселват доброволно – смятат, че там ще бъдат по-добре, че държавата е по-голяма. Мнозина са разочаровани.

http://prosvetise.com/?p=9399

Offline Mariana

• Forum fan
« Reply #21 on: October 13, 2012, 19:49 »
   Ехо Марианче,г-жа милиционер.Защо не си признаеш че си тук за да омаскариш помаците и да им препишеш поредната антидържавна политика.Удобно нали :(
Трябва да си го набиете в квадратните тикви ,че има мюсюлмани в БГ и те са равноправни хора и данекоплатци.Продължавате ли ще си го набиете два ката ;)

Ти или не разбираш или си крайно непочтен.

Не знам, може пък и да не разбираш.

Не ми приписвай във всеки случай собствените си душевни болести, страхове, несигурности, омрази и/или невежества.

И не ме обиждай непрекъснато.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #22 on: October 13, 2012, 19:54 »

Биографията, дето Бета беше цитирал, не беше ли цитат от нещо, което си написал преди време самият ти?

Драга ми Мариана защо бе мила защо, толкова се интенересуваш от мен.
Достатъчно е да напишиш в търсачката само Ибрахим Бялев, и хоп готово.
Аз съм открита личност или след тази болест, на оная работа и борна да ми цепят е все тази.
Едва ли някой може да ме разбере, едва ли, толкова сте .............

Ако това е обичта,
нека да е само на теб
бе джанъм.

Теб и тях обичам,
живях и умирам за вас,
бе джанъм.

Вече съм към края,
дори и да пея ще е тъжно,
бе джанъм.

Чашата ми е празна,
очите ми те търсят,
бе джанъм.

Погледни в спомените,
и ще видиш само обич,
бе джанъм.

Offline beta

• Member
  • **
« Reply #23 on: October 13, 2012, 22:11 »
     Хавайче младо девойче помашките  милиционери на  кого служат.Как  пък ти  хрумна ,че     г=жа  Мариана е полицай. Един съвет  от мен  постарай се да завършиш  средното си образование  и дано си направиш  хубава кариера.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #24 on: October 13, 2012, 22:20 »
постарай се да завършиш  средното си образование 
Пашин началното! ;)

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #25 on: October 13, 2012, 22:31 »
Ние сме просто - Помаци!

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #26 on: October 13, 2012, 23:46 »
Някой хора са проблем за медицината.

1             Ne  moje  dqdoti  koito  ne e mogıl  da se podpi6e     da dava  takıva  zaklu4eniq  kato  tova   4e  svinete i  svin6tinata  e  za  bılgarite   .  Svine  ima  i  v Turtsiq .Mnogo  dobre  te  razbiram   no problema  4e ti  ne moje6  da  se izrazi6  kakto trqbva.                         2.Kım  tebe  nqmam  ni7to  naprotiv    no kım  nqkoi  tvoi  pisaniq  imam   ,  a  za saita  da   imam  dosta  ne6ta   protiv  za6toto tozi  hubav  sait   goprevırnaha  v porı4kov  sait    vseki  koito napi6e ne6to  razli4no   i koeto  ne e po  vkusa  na nqkoi  si moderator  mu  udrqt  ban   ne6to  pove4e  ot  kumunisti4eskiq  rejim    21 -vek  sme .                                                                                                                      3.Az   ot koga  sam  v  toq sait     i  kolko moderatora    se  smeniha  , t i  togava  ne moje6e  da  si  pusne6 PC   v kı6ti   taka 4e  da  li  sam  sızdal  ili ne  tema    v  saita  ne  e problem  za6toto  tuk  ima   4000   4lenove    a  nqma    tolkoz   temi  kakto vijda6  pık  i  da  sızdade6  tema kato  napravi6   copy - pesty  ne  golqmo  geroistvo.                                                                                                                    4. O4akvam  i  drugite   mi problemi  da   mi kaje6.               

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #27 on: October 14, 2012, 00:07 »
Здр-те приятели гледам че някой хора като beta  и подобните се интенересуват от автобиографията ми ТА реших да ви се представя че да не изгори някой друк вместо мен. Научих че вместо за мен в родното ми село ДС са разпитвали за погрешни хора за това сметнах за нужно да ви се представя.

Казвам се Ибрахим Кърпачев син на  Ибрахим Кърпачев род. съм в с. Лъжница общ Гоце Делчев окрък Благоевградски.
Образуванйе основно завършено в с.Лъжница женен за Сафа имам две деца син и дъщеря и четири внуци.
Синът ми също Ибрахим живее в София женен за Българка дъщеря ми Фериде живее в грд Визе ,Vize,Турция женена за Турчин.
Аз от началото на демокрацията се мотаех по София ту в СДС-то ту в......кадето ми падне но не успях да направя кариера.
Като ми бяха затворени всички врати реших да се преселя в Турция при семеиството ми който от доста време бяха там.

Атова ми са внуците моята гордост, наскоро и за тях ще научите някой подробности.

https://www.facebook.com/ibrahim.ozturk1?ref=ffl

https://www.facebook.com/samozturk?ref=ts&fref=ts

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.
« Reply #28 on: October 14, 2012, 12:33 »
Здр-те приятели гледам че някой хора като beta  и подобните се интенересуват от автобиографията ми ТА реших да ви се представя че да не изгори някой друк вместо мен. Научих че вместо за мен в родното ми село ДС са разпитвали за погрешни хора за това сметнах за нужно да ви се представя.

Казвам се Ибрахим Кърпачев син на  Ибрахим Кърпачев род. съм в с. Лъжница общ Гоце Делчев окрък Благоевградски.
Образуванйе основно завършено в с.Лъжница женен за Сафа имам две деца син и дъщеря и четири внуци.
Синът ми също Ибрахим живее в София женен за Българка дъщеря ми Фериде живее в грд Визе ,Vize,Турция женена за Турчин.
Аз от началото на демокрацията се мотаех по София ту в СДС-то ту в......кадето ми падне но не успях да направя кариера.
Като ми бяха затворени всички врати реших да се преселя в Турция при семеиството ми който от доста време бяха там.

Атова ми са внуците моята гордост, наскоро и за тях ще научите някой подробности.

https://www.facebook.com/ibrahim.ozturk1?ref=ffl

https://www.facebook.com/samozturk?ref=ts&fref=ts

Искаш да кажеш християнка,щото помаците са от същият род като християните в тази страна.

Визе е град на Мизите(Визите или бизите) край Лозенград - може да се каже ,че е основан от българите-нали така ни наричат и самите гърци понякога. ;D ;D ;D ;D

Димитър Хоматиан: "Този велик наш отец и светилник на България бил по род от европейските мизи, които народът обикновено знае и като българи. Те били  изселени  в  старо време от военната сила4 на Александър от разположения край Бруса(дн.Бурса) Олимп към Северния океан и Мъртвото море, а след като минало много време, със страшна войска преминали  Дунава и завзели всички съседни области: Панония и Далмация, Тракия и Илирик, а и голяма част от Македония и Тесалия..."

То почти цяла Източна Тракия е била населена с българи та и град Булгарофигон( дн.-Бабаески),Лозенград,Люлебургас,Малгара и пр. още от времето на Византийската империя.

Т.е. искам да кажа ,че пак живеят в родното огнище ;) ,както и моята рода в Текирда,Бурса,Измир и Станбул.  ;) ,макар и да не използват вече родният си език.

И накрая един въпрос -защо Самет Карпачев в Турция носи името Samet Öztürk ?

Не мисля ,че е потомък на Узите(монголоиди установили се в Южен Кавказ),да не споменавам Огузите- чиито потомци-доста умесили се с българите са гагаузите.(монголоидните черти са едва доловими в някой преставители)

Поздрави

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #29 on: October 14, 2012, 12:46 »

Визе е град на Мизите(Визите) край Лозенград - може да се каже ,че е основан от българите-нали така ни наричат и самите гърци понякога.

Не  Rasate не, този град не е основан от българите там съществува крепост и теятър който са доста по стари от българите.

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vize_Hagia_Sophia_-_P1020915.JPG

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vize_amphitheater_-_P1020857.JPG

http://en.wikipedia.org/wiki/File:Vize_city_wall_-_P1020887.JPG