Здр-те приятели гледам че някой хора като beta и подобните се интенересуват от автобиографията ми ТА реших да ви се представя че да не изгори някой друк вместо мен. Научих че вместо за мен в родното ми село ДС са разпитвали за погрешни хора за това сметнах за нужно да ви се представя.
Казвам се Ибрахим Кърпачев син на Ибрахим Кърпачев род. съм в с. Лъжница общ Гоце Делчев окрък Благоевградски.
Образуванйе основно завършено в с.Лъжница женен за Сафа имам две деца син и дъщеря и четири внуци.
Синът ми също Ибрахим живее в София женен за Българка дъщеря ми Фериде живее в грд Визе ,Vize,Турция женена за Турчин.
Аз от началото на демокрацията се мотаех по София ту в СДС-то ту в......кадето ми падне но не успях да направя кариера.
Като ми бяха затворени всички врати реших да се преселя в Турция при семеиството ми който от доста време бяха там.
Атова ми са внуците моята гордост, наскоро и за тях ще научите някой подробности.
https://www.facebook.com/ibrahim.ozturk1?ref=ffl
https://www.facebook.com/samozturk?ref=ts&fref=ts
Искаш да кажеш християнка,щото помаците са от същият род като християните в тази страна.
Визе е град на Мизите(Визите или бизите) край Лозенград - може да се каже ,че е основан от българите-нали така ни наричат и самите гърци понякога.
Димитър Хоматиан: "
Този велик наш отец и светилник на България бил по род от европейските мизи, които народът обикновено знае и като българи. Те били изселени в старо време от военната сила4 на Александър от разположения край Бруса(дн.Бурса) Олимп към Северния океан и Мъртвото море, а след като минало много време, със страшна войска преминали Дунава и завзели всички съседни области: Панония и Далмация, Тракия и Илирик, а и голяма част от Македония и Тесалия..."То почти цяла Източна Тракия е била населена с българи та и град Булгарофигон( дн.-Бабаески),Лозенград,Люлебургас,Малгара и пр. още от времето на Византийската империя.
Т.е. искам да кажа ,че пак живеят в родното огнище
,както и моята рода в Текирда,Бурса,Измир и Станбул.
,макар и да не използват вече родният си език.
И накрая един въпрос -защо Самет Карпачев в Турция носи името Samet Öztürk ?
Не мисля ,че е потомък на Узите(монголоиди установили се в Южен Кавказ),да не споменавам Огузите- чиито потомци-доста умесили се с българите са гагаузите.(монголоидните черти са едва доловими в някой преставители)
Поздрави