Author Topic: Процеса срещу 13 български мюсюлмани, Пазарджик.  (Read 79778 times)

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Открийте си сами разликата!
Ислямът накратко - 1/8

Syria CIVIL WAR - OBAMA signed SECRET order allowing CIA to HELP REBELS

Това няма разрешим да стане ТУК! Докле е мъничка ЗМИЯТА с крака да и строшим главата!

Мюсюлмани от Пазарджик: има радикален ислям

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Младежа  на снимката отлично  е отговорил че неверниците ги чака наказание в съдния ден. Другите си правят таш... с скататакаджиите. Много ми хареса това видео, защото отлично показва презрението на ''богоизбраните арийци''.  Срам и позор!!! Съсипахте родината ни и ще продължат сигурно докато напълно я зарият в небитието. Паплач от лумпенски безсрамници.

Offline onegavon

• Forum fan
Убит е лидерът на салафитско движение в Ивицата Газа
14 октомври 2012 | 01:01 | Агенция "Фокус"
Начало / Близък Изток
Газа. Най-високопоставеният лидер на салафитите в Ивицата Газа е сред загиналите по време на въздушен удар от страна на израелската армия в събота вечерта, предаде АФП.
 Според източник от палестинските сили за сигурност при удара са били убити двама салафитски активисти. Един от тях е 43-годишният Хишам ал Саедини, който има йорданско гражданство и е считан за водач на „Съвета на муджахидините Шура”.
 Двамата са се возили на мотор, когато срещу тях е било извършено нападението.

В някои държави не се церемонят със съдебни процедури.Салафитите нещо не ги тачат в Израел .Защо ли ? Чакам с интерес какво ще стане с финландската яхта от "флотилията на свободата"- Турската флотилия както знаем не можа да акостира;Евреите  не си полюват!

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Младежа  на снимката отлично  е отговорил че неверниците ги чака наказание в съдния ден.
Я - съдният ден бил дошъл!!!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Pitay dyado ti zashto edno vreme sapuna e bil mnogo eftin. Bog zabavya no ne zabravya. Ako imash pone malko gynki v mozaka ti ,opitay da se pouchish  ot istoriyata. ;)

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
opitay da se pouchish  ot istoriyata. ;)
Да ме пази Аллах от твоята история!!! :D

Offline onegavon

• Forum fan
Pitay dyado ti zashto edno vreme sapuna e bil mnogo eftin. Bog zabavya no ne zabravya. Ako imash pone malko gynki v mozaka ti ,opitay da se pouchish  ot istoriyata. ;)

Сапуна се е правил едно време изключително  от свинска мас.Вие като мюсюлмани не сте отглеждали свине и поради тази причина не сте ползвали сапун. Така ,че няма как да знаеш .Наистина смята се,че един арабин в Палестина е откривател на сапуна от маслинено масло, на по нашите ширини до началото на 20 в. сапун се е произвеждал само от свинска мас.Толкова по историята на сапуна.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Гузен негонен бяга!!! Наистина в съдния ден горко им на неверниците. Вместо да се плашат нека си ревизират отношението и поведението към хората и да си оправят морала. Друг изход няма ;)

Offline muti6

• Adviser
Муафак Ал Асаад: ДАНС ми предложи 1000 лв. да не ида на делото срущу имамите

С ключовия свидетел на процеса срещу имамите в Пазарджик Муафак ал Асаад разговаря Георги Милков
- Г-н Ал Асаад, вие сте ключов свидетел по делото за радикалните ислямисти в Пазарджик, а обявихте, че имате проблем с ДАНС. Какъв е този проблем?
- Знаете, че имаше дело на 26 септември. Преди заседанието ми се обади един, който се представи за служител на ДАНС, и ми каза да отида в Пазарджик един ден преди делото. Казах му, че няма нужда да ходя цял ден по-рано. Той настоя и ми съобщи, че ще бъда настанен в хотел в Пазарджик за сметка на тяхната служба. Настоя да съм в града по-рано, защото щели да блокират пътя пред съдебната зала и затова те трябвало да ме вкарат през задния вход под охрана, за да не ме видят хората. Обясних, че няма да правя такива неща, и ще вляза от там, откъдето влизат всички. Мен не ме е страх от никого, нито някой от обвиняемите ме заплашва.
- А на заседанието защо поискахте преводач?
- За да не случи така като пред следователите - някой да каже някоя дума, която не я знам и не я разбирам, и да стане объркване. Аз съм завършил за инженер и знам техническите термини. Но в правото, литературата има думи, които аз не знам. Например заплашвам и уплашвам на мен ми звучи едно, като една дума. Или притеснява. Аз като се притеснявам или някой да ме притеснява.
- Да, но смисълът е много различен.
- Точно това е, че има хора, дето ме познават, знаят какво искам да кажа и ме разбират. Други не ме разбират. За показания това е важно обаче.
- Успяхте ли да ги убедите?
- Сега на 8 октомври пак ми се обадиха. Определихме среща в село Звъничево. Жената вика: “Иди да видиш какво искат.”
 Отивам, спирам колата, гледам  една кола с тъмни стъкла ме чака там. Излизат двама. Единия го познавах отпреди, другият се представи за голям началник от София. Викат ми: “Тук няма да стоим, щото хората те познават.” Закараха ме в Пазарджик. Но не в кафе, а в полицията. През задния вход. На втори или трети етаж. Пишеше ДАНС на стаята. Казаха: “Ние тук сме гости.” На масата имаше един лист, на който пишеше "Молба". Искаме, казват, да подпишеш тази молба и да напуснеш България за малко. На 29 октомври да те няма тука.
- Защо точно на 29-и?
- Тогава е делото в Пазарджик. Казаха: Подпиши тук, ние ще говорим със съдийката и замини някъде. В Турция иди, казват, и ние ще платим колкото са ти разходите.

- А те защо искат да сте в чужбина по време на делото?
- Защото ги е страх, че ще кажа истината. Сигурно имат показания, които изглеждат различно. И защото всички други вече се отказаха от показанията. Това са девет свидетели. Сега останах само аз. Затова.
- Тоест вие наистина сте ключов свидетел.
- Имаше още един - Хюсеин ходжа, който беше много важен свидетел, но и той се отказа от показанията.
- А вас с какво конкретно ви заплашиха?
- Със затвор. Казаха, че веднага след това ще има дело срещу мен. Ще ми се пречи във всяко едно отношение каквото реша да правя в България. Ще ми пречат за всичко.
Казаха, че ще извадят стари неща. Ще ровят там, където навремето работихме с фондацията и помагахме за строителство на джамии.

- А проблемът с имамите, които сега ги съдят откъде дойде?
- Не знам откъде идва. От службите ли, от Генджев ли, не знам. Но някой има интерес да има напрежение между мюсюлмани и християни.
- Кой има интерес от такова нещо?
- Някакви партии. Защото, ако няма такова напрежение, хората няма да гласуват за тях. Едните плашат хората, че ще има нов възродителен процес, ще им сменят имената, и така.
http://novinata.org/Muafak-Al-Asaad-DANS-mi-predlozhi-1000-lv-da-ne-ida-na-deloto-srushtu-imamite-91

Offline neru

• Avarage member
Муафак Ал Асаад: ДАНС ми предложи 1000 лв. да не ида на делото срущу имамите

С ключовия свидетел на процеса срещу имамите в Пазарджик Муафак ал Асаад разговаря Георги Милков
- Г-н Ал Асаад, вие сте ключов свидетел по делото за радикалните ислямисти в Пазарджик, а обявихте, че имате проблем с ДАНС. Какъв е този проблем?
- Знаете, че имаше дело на 26 септември. Преди заседанието ми се обади един, който се представи за служител на ДАНС, и ми каза да отида в Пазарджик един ден преди делото. Казах му, че няма нужда да ходя цял ден по-рано. Той настоя и ми съобщи, че ще бъда настанен в хотел в Пазарджик за сметка на тяхната служба. Настоя да съм в града по-рано, защото щели да блокират пътя пред съдебната зала и затова те трябвало да ме вкарат през задния вход под охрана, за да не ме видят хората. Обясних, че няма да правя такива неща, и ще вляза от там, откъдето влизат всички. Мен не ме е страх от никого, нито някой от обвиняемите ме заплашва.
- А на заседанието защо поискахте преводач?
- За да не случи така като пред следователите - някой да каже някоя дума, която не я знам и не я разбирам, и да стане объркване. Аз съм завършил за инженер и знам техническите термини. Но в правото, литературата има думи, които аз не знам. Например заплашвам и уплашвам на мен ми звучи едно, като една дума. Или притеснява. Аз като се притеснявам или някой да ме притеснява.
- Да, но смисълът е много различен.
- Точно това е, че има хора, дето ме познават, знаят какво искам да кажа и ме разбират. Други не ме разбират. За показания това е важно обаче.
- Успяхте ли да ги убедите?
- Сега на 8 октомври пак ми се обадиха. Определихме среща в село Звъничево. Жената вика: “Иди да видиш какво искат.”
 Отивам, спирам колата, гледам  една кола с тъмни стъкла ме чака там. Излизат двама. Единия го познавах отпреди, другият се представи за голям началник от София. Викат ми: “Тук няма да стоим, щото хората те познават.” Закараха ме в Пазарджик. Но не в кафе, а в полицията. През задния вход. На втори или трети етаж. Пишеше ДАНС на стаята. Казаха: “Ние тук сме гости.” На масата имаше един лист, на който пишеше "Молба". Искаме, казват, да подпишеш тази молба и да напуснеш България за малко. На 29 октомври да те няма тука.
- Защо точно на 29-и?
- Тогава е делото в Пазарджик. Казаха: Подпиши тук, ние ще говорим със съдийката и замини някъде. В Турция иди, казват, и ние ще платим колкото са ти разходите.

- А те защо искат да сте в чужбина по време на делото?
- Защото ги е страх, че ще кажа истината. Сигурно имат показания, които изглеждат различно. И защото всички други вече се отказаха от показанията. Това са девет свидетели. Сега останах само аз. Затова.
- Тоест вие наистина сте ключов свидетел.
- Имаше още един - Хюсеин ходжа, който беше много важен свидетел, но и той се отказа от показанията.
- А вас с какво конкретно ви заплашиха?
- Със затвор. Казаха, че веднага след това ще има дело срещу мен. Ще ми се пречи във всяко едно отношение каквото реша да правя в България. Ще ми пречат за всичко.
Казаха, че ще извадят стари неща. Ще ровят там, където навремето работихме с фондацията и помагахме за строителство на джамии.

- А проблемът с имамите, които сега ги съдят откъде дойде?
- Не знам откъде идва. От службите ли, от Генджев ли, не знам. Но някой има интерес да има напрежение между мюсюлмани и християни.
- Кой има интерес от такова нещо?
- Някакви партии. Защото, ако няма такова напрежение, хората няма да гласуват за тях. Едните плашат хората, че ще има нов възродителен процес, ще им сменят имената, и така.
http://novinata.org/Muafak-Al-Asaad-DANS-mi-predlozhi-1000-lv-da-ne-ida-na-deloto-srushtu-imamite-91
Въпросният, може да твърди каквото си иска!
 Даже,че Мухамед.
Има съд!Важното е какво,ще каже съдията а не горния!

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan

Има съд!Важното е какво,ще каже съдията а не горния!

Съдията или ДАНС, или пък други които дърпат конците на марионетките за да не се събудят лумпени като тебе  :D :D :D
--------------------------------------
Вашингтон таймс: "Процесът срещу имамите тества религиозната толерантност в България" В една българска медия оригиналното заглавие беше преведено по следния начин: "Уошингтън Таймс": Делото за радикален ислям ще покаже религиозната свобода в България"
Оставям на вас да прецените разликата. Въпросът е защо трябва да има разлика!?
Препоръчвам ви да прочетете оригинала. Ще разберете какво мислят зрелите демократични общества за този процес.

Offline Suleyman.45

• Advanced member
deloto v Pazardjik o6te vednuj pokazva bolnoto ob6testvo v koeto jiveem .Ubiytzi,mafioti, polititzi,kreditni milioneri na svoboda,a imamite koito u4at i propovyadat vyara i moral na sud Priemam 4e bolnite mozutzi na atakistite vmrotata sa psihi4eski povredeni,no uj  vtoriya po intelekt bulg.narod za 600 godini taka i ne razbra ,4e vyarvame v edin i su6t Suzdatel i Tvoretz  i izpovadvame edni i su6ti Bojii zapovedi.Pak se povtaryam vie dejurnite  huliteli na vsi4ko na6e v tozi sayt ne poznavate Bibliyata i Evangilieto komentirate na6ata sve6tenna vyara .Pomislete koy izbi progoni ot rodnite im mesta 5 miliona musulmani  koy izbi 50 miliona hristiyani 2-ta sv.voyna koy upotrebi pruv atomna ta bomba koy vliza piyan i ibiva irakski i avganistanki  jeni idetza .100 hilyadi bosnentzi 100 hilydi irakski detza umryha ot humannosta vi  o6te  1vata godina na voynata. Palestina , Myanmar  koy radikalen i koy e jestoko  jestok ?

Offline Suleyman.45

• Advanced member
molya psevdopatriotite i pi6manistoritzite da pru4at koga vB-ya prez poslednite 200 godini sa se potroili nay mnogo 4erkvi,kato izklu4em poslednite 20 godini koga sa razru6eni nay mnogo hristiyanski hramove .Za razru6enite  musulmanski svetini nyama da vi pitam  za izgorenite osmanski biblioteki su6to  Na6ata  tzvilizatziya e pazila ,suhranyavala uvajavala,va6ata ru6ala ot omraza i ne razbirane na drugiya.

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42