Егаси и нахалството, аз постоянно ти говоря за Булгарите а ти още ме бъркаш с българите. Ми отиди до Казан за да ги видиш че говорят на Турски, че са по-културни от вас и си живеят много по-добре от вас. Влез в техните форуми за да видиш там такива като тебе де правят мили очички че уж били братя и че не са ги забравили, а те им казват '' научете си първо езика който сте забравили и си припомнете тенгрианството. Тези Булгари знаят че са кръвни братя с Турците. В ТР има десетки хиляди с презиме Казан ама на кого ще му обясняваш като не може да вдене. За такива като тебе всичко е българско, но като излязат извън БГ разбират че жестоко са заблудени.
Виж сега, ако мислиш, че в Турция говорят тюркски, се заблуждаваш, освен ако арабския и персийския не ги считаш за тюркски, а завръщане към езичеството не е много разумен съвет. Където и да отидеш винаги ще изпитваш комплекси от българите, ти затова ги и обиждаш непрекъснато. Явно те са много важни за теб, защото не спираш да се вълнуваш от тях, въпреки че не си в България. Защото никой не пише(пък било то и обиди) за нещо или някого, ако то не е важно за него. Българите знаят произхода си, ти открий своя и знай, че докато мразиш някого даже само един човек(а ти мразиш всички българи) не може да си щастлив, където и да живееш!