Защо тогава ги ,,молите,, да станат българи.
Вас просто не ви разбирам що за народ сте, един с друк си противоречите.
Това е защото не си знаете произхода, и присвоявате всичко и всеки за свой-о.
Ато АЗ например съм Бого-избран ТРАКО-ПОМАК и не искам и не ми трябва никой.
НЕ ГИ МОЛИМ!!!
Прочетете статията-това са учени-историци от Чувашия и Татарстан.
Променят ни историята с векове - първи са гърците унищожили почти всичко българско от Първото българско царство,после са Московците след Иван Грозни-потомък на последният римо-сръбски Константинополски императорски род подменили руската история,после са османците унищожили всички наши писмени и неписмени източници.
Т.е. от нас българите се опитваха да направят турци-и успяха с част от нас,после ни правеха гърци-и успяха с част от нас,после ни правеха ромей(румънци)-и успяха с част от нас,после ни правеха сърби-и успяха с част от нас,после ни правеха македонци-и успяха с част от нас,а някой за да не бъдат македонци станаха албанци.
Опитваха се да откъснат шопите и помаците,правейки ги отделни народи и все още не мога да кажа дали успяха с тази част от нас.
Т.е. откогато сме под зависимост(14 век) от нашето тяло се къса парче по парче-като намалява частта носеща нашето име-а и всички останали заживяват самостоятелен живот,като с това ставаме по слаби и по слаби.
Както е казал Херодот -перифразирам: "...ако траките бяха обединени-нямаше да има сила равна на тяхната.."
Поздрави