ПИСМО ДО МОЯТА ЛЮБИМА
Здравей, Любов моя!
Искам да съм огледалото в твоите ръце, за да ти напомням за красотата с която пленяваш и най-твърдото сърце!
На моменти го караш то да спре, а на моменти да запее или да заплаче….
Всяка сутрин и вечер вдигам ръце към Аллах, за да му благодаря, че те е създал във вид на земен Ангел - без крила, за да си близко до мен, на земята, а не в небесата!
Така ти можеш да ни радваш сърцата, да ни топлиш душата, да ни караш да пишем писма и стихове с неземни чувства…
Ееех, Любов моя! Толкова си красива, че сърцето ми в сълзи се облива!
То твоето не е само красота, а сякаш имаш скрити крила!
Ти си неприлично красива, като някаква силна магия, намираш ме дори и в съня, живота ми превърна в сълза!
Живи въглени за мене си ти, оставящи по мен парещи следи!
Ах, тези руси къдрави коси и тези сини очи как изгарят мъжките души!
И тази нощ, не е сън, а разкош за душата ми колко е хош!
Не се превръщай в спомен, ще ти подаря букет огромен!
Ти си толкова красива, като от гората самодива!
Очите ти планински езера сияещи от нежност и пъстрота!
Ела, любов моя! Нека да те прегърна, съдбата ни да преобърна ......
Вечно твой…
ОТГОВОР
Здравей, Любов моя!
Аз съм ти в покоя, колкото и да съм далече, моето сърце все за тебе живее!
Ти за мене не мисли, легни и малко поспи, че знаеш от това главата боли!
Годините ми се сгъстяват, а струните онемяват, косите, косите побеляват!
Казват, че времето лекува… Ха, та то сякаш е спряло или онемяло, кой знае сигурно и за нас е забравило…?
Но какво да се прави живот, съдба…. все повече и повече оредяваме, късаме се лист по лист бързо и неусетно…
Добре съм аз, добре, за мен много не му мисли, никой с мен не може да се мери, все още имам сълзи!
Получих ти снимките, по- красив си от младини, е малко сме оплешивели, но нали сме живи и здрави, другото е кахъри…
Дадоха ми нови хапчета за сън, по мънички, но сънливи, взимам по едно, но това сърце клето все още не е свикнало с тях, пък и за теб го е грях!
Не иска да спи, все за тебе мисли, кара устните ми да шептят, във вярност да ти се заклинат!
Сънищата ми са кратки но светли, може би защото спя с отворени очи, пък и тези мои мечти!
Добре съм аз, добре, очаквам мигът в който съдбата ми ще те подари.
И като дар божествен за да избърше моите сълзи......
Вечно твоя.
5 11 2013 г
Автор Ибрахим Бялев