Български > Фото-галерия

ТЕРЛИЦИ

<< < (2/3) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on April 21, 2012, 21:02 ---
.... къщата ни е голяма и колкото и да отопляваме все духа отнякъде. Подарявам и на всички близки.

--- End quote ---

Сега ми стана ясно защо главата ти е простинала. ;D Между другото и аз искам да си поръчам един триколйoрен чорапогащник. :D

Svetlina:

--- Quote from: subigi kurt on April 22, 2012, 10:51 ---Сега ми стана ясно защо главата ти е простинала. ;D Между другото и аз искам да си поръчам един триколйoрен чорапогащник. :D

--- End quote ---
А на мене ми стана ясно, че не правиш разлика между "крака", върху които се обуват терлици и "глава", на която се слага шапка.
От затъпяване даже най-обикновени думи не можеш да използваш.

Не му обръщайте внимание, то момчето не е добре с ... главата, Дюрльова.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on April 22, 2012, 17:48 ---А на мене ми стана ясно, че не правиш разлика между "крака", върху които се обуват терлици и "глава", на която се слага шапка.
Не му обръщайте внимание, то момчето не е добре с ... главата, Дюрльова.

--- End quote ---

Ми нали си писала че ти духало постоянно в къщата, защтото била голяма. Ми нали от това духане си си простудила главата, затова ти намеквам, ама кой да вдене. :D  Ти наистина си изкуфяла и не заслужаваш тук никакво внимание, ама нейсе. И не се опитвай да си слагаш терлиците по главата че може да те приберат в скоро време. :D :D :D

durlyova:
 ;D :) :) :) :) :) ;D

durlyova:
 ??? ??? :) ;) :D ;D >:( :( :o :P :-\ :'(

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version