Навярно твоите хора са били ръководители.И баща ми умря на 44г а неговите ръководители "миньори" взимат тавана пенсии и се чукат в гърдите че са строили.........с химикал в ръка
Хавайке, ти явно си живяла наистина някъде в "Хаваите" затова пишеш ГЛУПОСТИ и ЛЪЖИ. Всъщност, думите ти не са дори ОБИДНИ, тъй като ЛЪЖИТЕ ти са резултат на НЕЗНАНИЕ/ сиреч непознаване на фактите, вид неграмотност, но затова пък разпростряваш точно като комунистите ЛЪЖИ и СЛУХОВЕ.
Съветвам те да се образоваш и прочетеш малко за собствената ни българска история. Съвременна и не чак толкова съвременна. Аз още си спомням СПЕЦИАЛНИТЕ КЛАСИРАНИЯ ама точно за малцинствата, това че ти си била на "Хаваите" и не си искала да учиш, не означава, че другите около тебе не са влизали с ПРЕДИМСТВА в учебните заведения.
Същото важи и за армията, кандидатствуването за работа и прочие.
Освен това не ме обиждаш, защото имам снимки на дядо ми (включен като други архиереи от тогавашната Патриаршия да участвуват) С КИРКА В РЪКА е градил Хаинбоаз и други национални обекти, въпреки че е имал 5 деца. С химикалка в ръка, строяха верни другари на съветско-комунистическите завоеватели, по заслуги и по вярност - това са били критериите "за да държиш химикалка по ония времена", т.е. да управляваш.
За твое лично сведение, е много по-трудно да можеш да си служиш С ХИМИКАЛКА и да носиш УЧЕБНИЦИ И КНИГИ В ГЛАВАТА СИ, отколкото да държиш кирка или лопата. То не е лесно да си образован - трябват не само физически качества.