Author Topic: Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците?  (Read 59739 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline Radoslav

• Avarage member
В Барутин има един лаф- дървено желязо и рус турчин нема ;)

Offline ibrahim65

• Moderator
Radoslavе искаш ли да те направим поп на тази църква   8) ша падна  ;D вала ще ти отива като един рязан поп Radoslav  ;D

Offline Radoslav

• Avarage member
Не говори глупости бе Ибрахиме къв поп те гони. Аз съм мюсюлманин ама не ме е срам да кажа че навремето много отдавна сме били християни но отпосле сме приели исляма. Тия в Сирия и Египет нали също са били християни ама после са станали мюсюлмани. Кво толкова срамно има в това че постоянно го отричате и бягате от него като котка от вода.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
В Барутин има един лаф- дървено желязо и рус турчин нема ;)

Ами кво ще ги правим тези които не са руси в БГ. Прав си за Помаците че са руси но българите в болшинсво не са руси ;) :D :D

Offline Radoslav

• Avarage member
Ами кво ще ги правим тези които не са руси в БГ. Прав си за Помаците че са руси но българите в болшинсво не са руси ;) :D :D
Ами християните за разлика от нас много са се мешали с други народи. Те са се женили за гърци, за румънци за всякакви такива де също са били християни. А при нас тва нещо не го е имало. При нас даже рядкост е било да се вземе жена от съседно село. Просто ние горе в планината сме били по затворени и аз не знам що. То и сега го има тва нещо че сме малко по затворени.

Offline ibrahim65

• Moderator
Radoslavе много те обичам знаеш ама направо се излагаш.Мислиш ли че някой тук ти вярва.
Та те самите българи се отричат от славянството сега за тях е мода да са траки като нас ПОМАЦИТЕ.
Сега сигорно  ще вземеш да пееш тази песен ще те следя да знаеш.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
Аз съм мюсюлманин ама не ме е срам да кажа че навремето много отдавна сме били християни но отпосле сме приели исляма. Тия в Сирия и Египет нали също са били християни ама после са станали мюсюлмани.
:D :D :D Няма такова нещо бе брат ми мюсулманин. Чети и ще разбереш.

Offline Radoslav

• Avarage member
И кви са били бе? Будисти ли? Аман от простотии

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
И кви са били бе? Будисти ли? Аман от простотии

Преди Ислама Арабите са били езичници брат ми. Не са били обединени като сега и са се изповядвали на общо 360 пута.( глинени божества ) Поинтересувай се, почети малко за да не се излагаш.

Müslümanlıktan önce, Arapların çoğunluğu putperestti. Yapmış oldukları bir takım heykellere ilâh diye tapıyorlardı. En önemli putlar, Hubel, Lât, Menât, Uzzâ, Vedd, Suva', Yeğûs, Yeûk ve Nesr adlarını taşıyanlardı. Mekke'de Kâbe ve civârına 360 kadar put yerleştirilmişti. Her kâbîlenin ayrı bir putu, her putun özel bir ziyâret günü vardı. Böylece yılın her gününde putlarını ziyârete gelenlerle dolup taşan Mekke, bir ticâret merkezi olduğu kadar, putperestliğin de merkezi hâline gelmiş bulunuyordu.

Offline Radoslav

• Avarage member
А бе алакноолу аз ти говоря за Египет и Сирия де са били във Византия и дето и сега има много християни. Там са си били християни преди тва.

Offline ibrahim65

• Moderator
subigi kurt bosuna urasiyusun, brak ne aline varsa gorsun.

Offline Bai_Mile

• Candidate member
  • *
Здравейте,

Това е първият ми пост тук. Следя форума от около половин година, но не ми трябваше повече от пет минути за да се уверя в това, че в основата на която се базира този форум и неговата 'мисия' е антибългаризма. Но какво да правиш, голям народ, многостранен, в много интересен регион та- време разделно - бол. Искам да ви пожелая да не станете (вие и мислещите като вас и отричащите произхода си, който ви е пред носа) да не станете по-смешни и от македонците от Република Македония в импулса ви да се дистанцирате от християните. Ще гледам да ви информирам с различни информации от случващото се тук и там - понеже това е идеята на форумите - споделяне на инфо.

Имам молба към subi kurt - махни символа на моя род от аватара си турчине, защото по едни прекрасни обстоятелства, аз имам доказателство (за себе си, не ми пука за околните) че съм потомък на този род (Дуло) за разлика от теб коп*ле, и само ще добавя че съм потомък на българи които са живели в село до един от най-стратегическите проходи на балканите и това им е давало доста привилегии (да викат за молитва хората вместо с забренения камбанен звън - с ръкопляскане, да носят оръжие и голяма доза местна автономия и като задължение да се отзовават като войни в султанската армия при заплаха) и поради тези обстоятелства съм може би единственият човек който има доказателство за връзка с този велик род! Така че махай аватара лъжецо.

Ето и първото ми споделяне:

Лидерът на Хезбоаллах в интервю с Джулиан Асандж по РТ (финансирана от Кремъл)

http://assange.rt.com/nasrallah-episode-one/

И поздрави за ЕвроПомак - Eminem Who Knew   :'(

Имам и още неща да кажа, особено за срещата ми с изселници от село Туховища.  :-*

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Съвременния българин е смес от пра-българи, траки/които са около 100 племена/, славяни и каквили не още като арменци, власи, руснаци, турци.......! В съвременна турция положението е аналогично. Помаците са обаче са повече трако-славяни, но има и българи мюсомани с повече пра-българска кръв!

Относно анти българската насоченост то е ясно, тя се потдържа от 4-5 индивида, затова другите админи и модератори се изнесоха след края на проекта!!! Така изтриха профилите на големи помаци/ама постовете им запазиха въпреки, че не са собственост на форума! ;) /!

Аз предлагам тия същите да се преместят в групата ''Анти България''-Фейсбук -   http://www.facebook.com/pages/ANTI-BULGARIA/

Offline ibrahim65

• Moderator
Здравей  Bai_Mile познаваме се, и малко по спокоино не си на фронта. ;)

Това ти си го драскал.

-1 Форум и неговата 'мисия' е антибългаризма.
-2 Време разделно - бол.
-3 По-смешни и от македонците от Република Македония
-4 Имам молба към subi kurt - махни символа коп*ле,
-5 Съм потомък на този род (Дуло)

Ще можиш ли да дадеш доказателства за това че не си  коп*ле, и че си от рода (Дуло) .,

Само едно не мога да разбера какво общо има Хезбоаллах  със нас ПОМАЦИТЕ.  ???

Поеми и от нас едно поздравче.

Помашки песни от Брезница / По двори оди - I част

Offline Hat

• Moderator

Относно анти българската насоченост то е ясно, тя се потдържа от 4-5 индивида, затова другите админи и модератори се изнесоха след края на проекта!!! Така изтриха профилите на големи помаци/ама постовете им запазиха въпреки, че не са собственост на форума! ;) /!

Аз предлагам тия същите да се преместят в групата ''Анти България''-Фейсбук -   http://www.facebook.com/pages/ANTI-BULGARIA/
Никога не е имало анти българска насоченост в помашкият ни сайт,напротив винаги сме заявявали обратното т.е. че обичаме държавата България,която е и наша Родина въпреки жестокостите на които сме били подлагани от държавният апарат.Анти българската насоченост се дава от такива,като теб които са слепи и глухи за различните,като нас и си мислят,че са най велики и богопомазани не защото могат да правят нещатата както трябва а именно защото са родени и възпитани,като българи мързеливи и непрекъснато плачещи за изгубеното "величие"и рахатлък,който им бе подарен за 30 -40 години.Не знам дали си разбрал но рахатлъка свърши отдавна и предстои яко бачкане,което ние го можем и го правим навсякаде където сме по света.Анти България фейсбук е измишльотина на болният ти мозък и няма почва тук.