Здравейте,
Това е първият ми пост тук. Следя форума от около половин година, но не ми трябваше повече от пет минути за да се уверя в това, че в основата на която се базира този форум и неговата 'мисия' е антибългаризма. Но какво да правиш, голям народ, многостранен, в много интересен регион та- време разделно - бол. Искам да ви пожелая да не станете (вие и мислещите като вас и отричащите произхода си, който ви е пред носа) да не станете по-смешни и от македонците от Република Македония в импулса ви да се дистанцирате от християните. Ще гледам да ви информирам с различни информации от случващото се тук и там - понеже това е идеята на форумите - споделяне на инфо.
Имам молба към subi kurt - махни символа на моя род от аватара си турчине, защото по едни прекрасни обстоятелства, аз имам доказателство (за себе си, не ми пука за околните) че съм потомък на този род (Дуло) за разлика от теб коп*ле, и само ще добавя че съм потомък на българи които са живели в село до един от най-стратегическите проходи на балканите и това им е давало доста привилегии (да викат за молитва хората вместо с забренения камбанен звън - с ръкопляскане, да носят оръжие и голяма доза местна автономия и като задължение да се отзовават като войни в султанската армия при заплаха) и поради тези обстоятелства съм може би единственият човек който има доказателство за връзка с този велик род! Така че махай аватара лъжецо.
Ето и първото ми споделяне:
Лидерът на Хезбоаллах в интервю с Джулиан Асандж по РТ (финансирана от Кремъл)
http://assange.rt.com/nasrallah-episode-one/И поздрави за ЕвроПомак -
Eminem Who Knew Имам и още неща да кажа, особено за срещата ми с изселници от село Туховища.