Български > Дискусии
Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците?
Subeyi Kurt:
Не знам дали си помак ама ми приличаш на ахмак. :D :D :D Америка е давала пари на Турция за да поддържа 1 миллионна армия и да купува само американско оръжие. На пръв поглед уж дава но парите си стоят у тях. ;) Това че наричам нещата с истинските им имена не означава че мразя родината си, но на теб така ти отърва за да ми се репчиш. Погледни във вашата си преса и ще видиш много по остри нападки. Нима и те не обичат родината си? Вярно че не се разбираме много с Помаци които ми се правят на по-големи българи от българите, точно като тебе. Ти първо признай че БГ е майка за едни но за мюсулманите е по-друга майка; или си нямаш хабер за многобройните кръстилки та хората бягат по Турция за да си спасяват или кожата или вярата. Аз съм тук за да си общувам с огнетените а не с такива като тебе ''кон с капаци'' ;D ;D ;D
skoti3:
Курте май ахмака си ти или просто обичаш да се правиш на такъв.
--- Quote ---Погледни във вашата си преса и ще видиш много по остри нападки. Нима и те не обичат родината си?
--- End quote ---
Говорят, обаче ти просто си умираш от кеф, от това, че България не е в добро състояние днес.
--- Quote ---Ти първо признай че БГ е майка за едни но за мюсулманите е по-друга майка; или си нямаш хабер за многобройните кръстилки та хората бягат по Турция за да си спасяват или кожата или вярата.
--- End quote ---
Между другото комунизма се е държал зле и с много християни, а не само с мюсюлманите. НО явно такива като теб обичат да драматизират повече. Знаеш ли какви гаври е имало спрямо населението, което не е мюсюлманско ? И какво харесва ти хората днес да мразят заради това. Колкото до кръстилките никой не ги е отрекъл, така както е имало баташко клане и ислямизиране по икономически подбуди през Османско време и имало и кръстилки след това . Пфф аман от многознайковци.
Subeyi Kurt:
Адвоката на шираджията - бозаджията!!! :D :D :D От един дол дренки сте ми и двамата. ;) Scoti, как разбра бе човек че съм сe кефил. ;D Егаси и врачката, чете ми и чувствата. :D Давам примери от вашата преса за да се засрамят някои мегаломани и богоизбрани и толкоз а и вие само ми подскачате, бил съм сe кефил и не знам си какво. Ми дайте да сътрудничим тогава, да помагаме колкото се може. Приятел в нужда се познава. Аз ли съм ви виновен че сте крали както се изказа твойто друже. Разберете че критика е едно желание е съвсем друго. Съединението прави силата па сме си и комшии, но май че мегаломанията ви гази постоянно та не виждате какво има пред очите ви. Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците, Ромите та и на Българите. Айде ся по-умната!!!
skoti3:
--- Quote ---Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците, Ромите та и на Българите. Айде ся по-умната!!!
--- End quote ---
Слушам и не вярвам на очите си. Е да чуя нещо по различно, а това, че проблеми имат всички хора без значение религия или произход. А проблема е, че малка група хора паразитират върху обикновеното население. Е да трябва да има действия, дано хората осъзнаят какво се случва.
АФРОПОМАК:
Истрито от модератор поради нарушаване правилата на форума.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version