Български > Дискусии
Нима трябва да си затваряме очите пред проблемите на Помаците?
Radoslav:
--- Quote from: subigi kurt on April 09, 2012, 22:12 ---Tova e originala. Drugoto e samo podrobnost. Ako edin den Büyüklü stane Turski grajdanin ( Amin) tochno taka shte izglejda prezimeto mu. ;)
--- End quote ---
Курте, а ти защо не земеш да се откажеш от българско гражданство? Или пък не ти се ще да нямаш евро паспорт и да не можеш да обикаляш Европата на воля ;)
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Radoslav on April 15, 2012, 20:37 ---
Курте, а ти защо не земеш да се откажеш от българско гражданство? Или пък не ти се ще да нямаш евро паспорт и да не можеш да обикаляш Европата на воля ;)
--- End quote ---
Ние Европата си я докарахме тук. Че пък какво ли ни липсва та да ходим там. :D :D :D
Radoslav:
Ми тогава се откажи от него бе човек за кво ти е. А всичко де го имате е благодарение на парите де ви ги налива Америка. Ако не са тия пари вие сте загубени батка.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Radoslav on April 15, 2012, 20:53 ---Ми тогава се откажи от него бе човек за кво ти е. А всичко де го имате е благодарение на парите де ви ги налива Америка. Ако не са тия пари вие сте загубени батка.
--- End quote ---
От къде си сигурен че не съм се отказал та ми се правиш на важен. 8) Две години съм работил ''ангария''' като трудовак. Къде си бил ти тогава не знам нo де да беше ми предложил и тогава. :D :D :D
Америка наливала пари на Турция; :D :D :D ти май не си с всичкия. Намерил си кой да налива. И на вас ви наливаха руснаците, сега ви наливат и от Европа но сте си най-мизерни. ;D ;D ;D Защо ли аджаба ;) Батка, хайде отговори ми сега ако още не се си скрил някаде де :D :D :D
Radoslav:
Да не признаваш че Америка ви налива милиярди е да викаш на черното бяло и да си откровенен глупак щото тва го знае целия свят. Ние сме бедни щото крадем. То ако се дадеше власта в България на нас помаците едва ли щеше да се краде толкова ама знае ли човек. Ти като толкова много мразиш България и българите кво правиш в помашкия форум? България е наша родина и прародина на помаците в Турция и няма да ти позволя да я плюеш. Тя е и твоя родина неблагодарнико и това че я плюеш все едно плюеш на гробовете на дедите си де са живели и умирали в нея векове наред!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version