Author Topic: Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес  (Read 127228 times)

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Offline asparuh7777

• Senior member
Че нали всички родопски песни се изпълняват от помаци,бре?
:o :D ??? ::) :P 8)

Offline ibrahim65

• Moderator
Не само родопски а и пирински и една част от македонските.  8)

Offline Seiko

• Global moderator
И не само че ги пеят ами са ги и създали,са тяхно притежание.
Казано на съвременен език ,имот авторските права Така че моля никои да не си ги присвоява като свои.!

Поздрав:

D Emotion Project - Притури се планината

Offline onegavon

• Forum fan
Накрая тази тема стана музикална всеки пише само , че не дава отговор.Въпросът може да се разшири и с други народи обитавали нашите земи, като гърци, руснаци - липовани, евреи,каракачани.Какво е общото между тях? Общото е , че не са мюсюлмани. Това обаче  е част от отговора.Другата част е , че всички те бяха лоялни граждани  и не представляваха заплаха за националната сигурност на страната.Мюсюлманите се считаха за потенциална заплаха и не без основание. Победените бивши властелини на тези земи никога не са забравяли миналото си величие и са гледали с едното си око към ана- ватан.Готови  при първа възможност да отхвърлят власта на бившата рая.Взаимното недоверие продължава и днес.Системата е такава , че се налага да се търпим взаимно.Въпросът е докога?

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Мюсюлманите се считаха за потенциална заплаха и не без основание. Победените бивши властелини на тези земи никога не са забравяли миналото си величие и са гледали с едното си око към ана- ватан.Готови  при първа възможност да отхвърлят власта на бившата рая.Взаимното недоверие продължава и днес.Системата е такава , че се налага да се търпим взаимно.Въпросът е докога?

Много ти треперят гащите,Онегавоне!Никога мюсюлманите не са били заплаха за националната сигурност.Като такава ги приемаха службите само.Оттам май се появиха проблемите.Тя параноята никого не е довела до добро.

Offline onegavon

• Forum fan
Всички български правителства смятаха мюсюлманите за потенциална  заплаха и не са им гласували доверие да заемат ръководни постове в армията и полицията.Не ми се влиза в полемика просто отговорих на въпроса за имената на арменците. Нищо не ми трепери просто трябва да се се внимава -" покритото мляко , котка го не лочи".Няма какво да се заблуждаваме отношението ви към българската държава поне на по- голямата част от участниците във форума е очевидна.В турските форуми е същото.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Всички български правителства смятаха мюсюлманите за потенциална  заплаха и не са им гласували доверие да заемат ръководни постове в армията и полицията.

Ot napisanoto po gore se razbira 4e e bilo v minalo vreme.
Da smqtame li 4e sega misleneto na spomenatite instancii ne e sa6toto.

Offline onegavon

• Forum fan
Вече не сега мюсюлманите имат пълната възможност да се реализират навсякъде.Да не забравяме , че имаха и вицепремиер много работят и в службите за сигурност.Времената са други, но пак има недоволни от отношението на властите.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Вече не сега мюсюлманите имат пълната възможност да се реализират навсякъде.Да не забравяме , че имаха и вицепремиер много работят и в службите за сигурност.Времената са други, но пак има недоволни от отношението на властите.
Ти са майтапиш ,Пич!   ;D А ми ги изброй генералите в Полиция и войска с мюсюлмански имена ,че нещо не съм в час! ??? Или съдии и прокурори ???Трябва неправителствените организации да видят съотношението на малцинствата и господарите-българи християни по затворите и тогава ще говорим за правосъдие и ред! ;) Със съдебен състав подчинен на българската църква какво може да се очаква :-\

Offline skoti3

• Forum fan
Ти са майтапиш ,Пич!   ;D А ми ги изброй генералите в Полиция и войска с мюсюлмански имена ,че нещо не съм в час! ??? Или съдии и прокурори ???Трябва неправителствените организации да видят съотношението на малцинствата и господарите-българи християни по затворите и тогава ще говорим за правосъдие и ред! ;) Със съдебен състав подчинен на българската църква какво може да се очаква :-\

Не всичко е само съотношение. И сега тръгна да ми говориш за мнозинства и малцинства. Еми нали според тебе арменците били навсякъде или те не са малцинство ( в добрия смисъл на думата), а евреите ? А сега да продължа има днес много с хубави мюсюлмански имена на хубава работа, в полицията, по София на завидна заплата. Всички християни в затвора ли искаш да ги вкараш ей омразо. Съдебния състав никога не е бил подчинен на църквата. Явно фактите ви липсват, по подобие на това, че Варна била кръстена на Варненчик :D Няма такива злобни същества.

Offline onegavon

• Forum fan
Тая пък! Кога почнахте да служите , че и генерали искате.Това да не са ви изборни длъжности.Ти по принцип не си в час защото нямаш и основно образование.Липсва ти основата за това трескаш глупости и се излагаш.

Offline ibrahim65

• Moderator
onegavon-чо или си мери думите или ще запона и аз.
Ще питаш тогава каде са модераторите.

Offline onegavon

• Forum fan
Тя самата си призна , че е трети клас ли беше или четвърти не помня точно.Никой не съм обидил и не съм нарушил правилата.Пиши каквото си искаш има си хора да преценяват.

Offline skoti3

• Forum fan
Тя самата си призна , че е трети клас ли беше или четвърти не помня точно.Никой не съм обидил и не съм нарушил правилата.Пиши каквото си искаш има си хора да преценяват.

Аз пък се чудя дали е Тя или Той. Такъв речник използва, които не са присъщи на жена. Да не говорим, че се майтапи и на травеститите. От една страна желае толерантност, но от страна на този потребител нито грам толерантност. Дори и са смешни арменските имена.

Offline asparuh7777

• Senior member
мюсюлмански имена
Имаш в предвид турски ли? ;) Кой ще си тури таралеж в гащите? Тия българи с турски имена да си се реализират в турция, а помаци реализирани в България, е нормално да са с български имена.  Тия дето си върнаха турските имена сега си лапат ****** от яд! ;)