Author Topic: Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес  (Read 127227 times)

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
Църквата запазила българщината,а забравят че през турско са се градили десетки църкви.
Моля? :D :o :D Мила, че кога тук е било турско? :D :D :D :D :D :D :D Глупавката ми тя..... :D :D :D :D

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Моля? :D :o :D Мила, че кога тук е било турско? :D :D :D :D :D :D :D Глупавката ми тя..... :D :D :D :D

Било е,било.
Това е било по времето,когато Ботев е бил подмамен от Стефанаки Савов да премине Дунава и да освободи България именно от ТУРСКОТО.

А относно участието на БПЦ в кръстилките и аз поддържам тезата,че именно тя е ако не инициатор,то поне източник на идеята за това деяние на държавата.
Защото през 12-та година именно БПЦ е въвела челния опит.

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
   Било е,било.
Това е било по времето,когато Ботев е бил подмамен от Стефанаки Савов да премине Дунава и да освободи България именно от ТУРСКОТО.

ТЦ! Не е било! ;) :D България е била част от османската империя!
http://europa.eu/about-eu/member-countries/countries/candidate-countries/turkey/index_bg.htm

Offline mesigirl

• Candidate member
  • *
Както писах и преди, споровете от типа кой-кого повече бил или клал няма да доведат до нищо хубаво. В историята е имало и не само в България е имало много подобни конфликтни точки.  Имало е действия и от двете страни, но кой какво може да направи днес ?  Както казах, живея сред християни, и се разбираме добре. Имало е събития преди 150 и преди 100 години, но какво може да се направи днес. Нека забравим нещата, които са били и да си спомним за тях, за да не се повтарят. Нещата, които са били и които са сега са много различни. Всеки има равен шанс и стига само да повярва в него. И това, че преди години положенията са били различни не е причина днес да се обвиняваме- нито от българите, нито от християните, от мюсюлманите, от турците, помаците и всеки друг.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Денс терминаторът феномен Метин Енимехмедов
Денс терминаторът феномен Метин Енимехмедов.mp4
Арменското жури подхлъзна терминатора.И защо ,като ще участват чужденци в журито не се покани и някой с мюсюлманско име например или ром.
 Ама така си я караме .Ето един хубосник се прави на интересен и крадна парче на Енрике.
Raffi - 4321 (2012 Official Video) Рафи - 4321 (2012 Официално видео)
открийте разликите!!Enrique Iglesias I like it &Hero Live & Twickenham, London 12/9/2010 {HD}
 ;) ;D ;D

Offline skoti3

• Forum fan
Хавайка си сте, хавайчо ли сте, но не давате абсолютно никакъв добър пример ? Вечно да охулите, да оплюете- типично, долна българска черта- ех просто няма угодия. Лично за мен Метин се справи много добре- е останалото е въпрос на виждане и късмет- едните ще говорят така, другите иначе. Но самия факт, че е финалист е също успех. От толкова много хора, такъв пробив ще го направи известен и също така ще има не по лоши шансове за успех. И какво арменско жури те гони. И как реши, че са чужденци, човек който е роден в България едва ли е чужденец. И ако искате вас лично да ви приемат ще трябва и вие да приемате, а като гледам второ ви липсва. Колкото до краденето на музика, в днешно време повечето го правят, слагат елементи от някаква музика. И аз искам да съм жури, но не всеки може да е. Та трябва да се научите да спрете с спекулациите.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
Хавайка си сте, хавайчо ли сте, но не давате абсолютно никакъв добър пример ? Вечно да охулите, да оплюете- типично, долна българска черта- ех просто няма угодия. Лично за мен Метин се справи много добре- е останалото е въпрос на виждане и късмет- едните ще говорят така, другите иначе. Но самия факт, че е финалист е също успех. От толкова много хора, такъв пробив ще го направи известен и също така ще има не по лоши шансове за успех. И какво арменско жури те гони. И как реши, че са чужденци, човек който е роден в България едва ли е чужденец. И ако искате вас лично да ви приемат ще трябва и вие да приемате, а като гледам второ ви липсва. Колкото до краденето на музика, в днешно време повечето го правят, слагат елементи от някаква музика. И аз искам да съм жури, но не всеки може да е. Та трябва да се научите да спрете с спекулациите.
Казасян,Халваджиян  и Ян Бибиян  до колкото знам не са звучни български имена каквито ни кръстихте нас.А сами не се определят за българи ,а аз така не съм ги писала -сами са се самоопределили.
"човек който е роден в България едва ли е чужденец"     Имаше над 1 500 000 наши братя и сестри родени в България но ги пратихте далеч от родно място и родна къща ;) Не можеше ли Силвия Кацарова, Есил Дюран и те да са в журито ???

Offline skoti3

• Forum fan
Казасян,Халваджиян  и Ян Бибиян  до колкото знам не са звучни български имена каквито ни кръстихте нас.А сами не се определят за българи ,а аз така не съм ги писала -сами са се самоопределили.
"човек който е роден в България едва ли е чужденец"     Имаше над 1 500 000 наши братя и сестри родени в България но ги пратихте далеч от родно място и родна къща ;) Не можеше ли Силвия Кацарова, Есил Дюран и те да са в журито ???

От всичко това звучи само злоба, такова отношение никой не желае. Значи обвиняваш хората днес за това, което е било преди, така ли ? Преди един турчин ми говорише , че не е хубаво да се обвиняват хората днес за това, което е било преди 30-40 години или преди 200 години.  Вие лично правите, това, което никой не желае днес.  Вие по нищо не се различавате от онези елементи, по националистическите форуми, само дето сте с друг цвят.  И сега усещам едно негатично отношение към всеки, който не е  усетил възродителния процес. Та говорите глупости на поразия, добре, че не всички са като вас- злобни и комплексирани.

Имаше над 1 500 000 наши братя и сестри родени в България но ги пратихте далеч от родно място и родна къща

Нямам общ с БСП и БКП и никога не съм гласувал за такива партии след това. Та за това имам най-малко вина аз. Именно вие предпочитате партията на следник на БСП.

Не можеше ли Силвия Кацарова, Есил Дюран и те да са в журито ???

Хаха, как ме пита, като че ли съм собственик на тази продуцентска къща. Не знам кой се крие зад хавайка, но това но не живеем в комунизма. Тези фирми са частни и аз съм последния дето мога да знам за нещата, които се случват.

Между другото уважаваната ЕСИЛ ДЮРАН е била през 2008 година член на журито а Мюзик Айдъл, освен това е участвала и в много подобни предавания. Та това си ваш проблем, че обръщате внимание на едно предаване. Факт е, че Есил Дюран е била жури в не по малко популарно предаване или пак ще сте недоволни, а ? Силвия Кацарова също е уважавана певица, независимо от произхода. НЕ е най-важното да си жури, явно много телевизия гледате, това не е хубаво. СОФИ МАРИНОВА въпреки всичко бе избрана да представя България на евровизия. От какво не сте доволни ? Всичко останало е и до лично желание.  Между другото и Зейнеб Маджурова успя да пробие, без да злобее като вас. Дори и аз я харесвах, когато участваше в Биг Брадър, дори пратих смс.

Offline ibrahim65

• Moderator

Offline skoti3

• Forum fan
Сигорно и за това няма никой вина или да си кажим че изобщо не се е случвало.

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%BE%D0%BA%D1%80%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%82%D0%B5_%281912-1913%29

Такова нещо не съм казвал. Но явно ще се правим на интересни, та кажи ми някой обвиняваш ли днес за това ? Днес има ли виновни ? Виновни е имало преди. Но да обвиняваш днес българите за това е все едно някой българин да обвинява турците за нещата, които са били през Османската империя.  Или пък да обвинявам помаците за баташкото клане и за нещата преди Балканските войни.

Offline Rasate

• Forum fan
  • Българите носят произходът си- в своето име.

Къде отнесохте спора-Халваджиян бе в журито,защото неговата компания продуцира шоуто.
След като Ню Вижън се скара с БТВ,която притежава правата за България търси талант-следващият път няма Халваджиян да бъде в журито,а някой на този който ще го продуцира.От сега се знае,че ще бъдат седем осми на Куку бенд и Слави.

Поздрави

Offline ibrahim65

• Moderator
skot-i 3 ти се правиш на интересен.
Като се е случило защо само с ПОМАЦИТЕ.
И защо не се изучава в учебниците по история.

Offline asparuh7777

• Senior member
skot-i 3 ти се правиш на интересен.
Като се е случило защо само с ПОМАЦИТЕ.
И защо не се изучава в учебниците по история.

Щото нямат таланти! Има секви турци, арменци, цигани...... само помаци няма в България търси таланти! ;) :D

Offline KaraIbrahim

• Moderator
Щото нямат таланти! Има секви турци, арменци, цигани...... само помаци няма в България търси таланти! ;) :D

Няма ли?Че нали всички родопски песни се изпълняват от помаци,бре?Що се правиш на умряла лисица?
Само че помаците не даваме мило и драго,за да ни дават в  "тиливизора".Ето затова няма кандидати в това шоу.

Offline ЖАРКО ЖЕГЛЕВ

• Adviser
Ynt: Защо Арменците си запазиха имената по време на Възродителния Процес

Po pravilno bi bilo ako temata byde:

Ynt: Защона   Арменците им запазиха имената по време на Възродителния Процес.

Za6toto na  tezi deto im smenqha imenata nqkoi ne gi e pital.   Spored men tova e samiq otgovor na otvorenata   tema.