Казасян,Халваджиян и Ян Бибиян до колкото знам не са звучни български имена каквито ни кръстихте нас.А сами не се определят за българи ,а аз така не съм ги писала -сами са се самоопределили.
"човек който е роден в България едва ли е чужденец" Имаше над 1 500 000 наши братя и сестри родени в България но ги пратихте далеч от родно място и родна къща Не можеше ли Силвия Кацарова, Есил Дюран и те да са в журито
От всичко това звучи само злоба, такова отношение никой не желае. Значи обвиняваш хората днес за това, което е било преди, така ли ? Преди един турчин ми говорише , че не е хубаво да се обвиняват хората днес за това, което е било преди 30-40 години или преди 200 години. Вие лично правите, това, което никой не желае днес. Вие по нищо не се различавате от онези елементи, по националистическите форуми, само дето сте с друг цвят. И сега усещам едно негатично отношение към всеки, който не е усетил възродителния процес. Та говорите глупости на поразия, добре, че не всички са като вас- злобни и комплексирани.
Имаше над 1 500 000 наши братя и сестри родени в България но ги пратихте далеч от родно място и родна къща
Нямам общ с БСП и БКП и никога не съм гласувал за такива партии след това. Та за това имам най-малко вина аз. Именно вие предпочитате партията на следник на БСП.
Не можеше ли Силвия Кацарова, Есил Дюран и те да са в журито
Хаха, как ме пита, като че ли съм собственик на тази продуцентска къща. Не знам кой се крие зад хавайка, но това но не живеем в комунизма. Тези фирми са частни и аз съм последния дето мога да знам за нещата, които се случват.
Между другото уважаваната ЕСИЛ ДЮРАН е била през 2008 година член на журито а Мюзик Айдъл, освен това е участвала и в много подобни предавания. Та това си ваш проблем, че обръщате внимание на едно предаване. Факт е, че Есил Дюран е била жури в не по малко популарно предаване или пак ще сте недоволни, а ? Силвия Кацарова също е уважавана певица, независимо от произхода. НЕ е най-важното да си жури, явно много телевизия гледате, това не е хубаво. СОФИ МАРИНОВА въпреки всичко бе избрана да представя България на евровизия. От какво не сте доволни ? Всичко останало е и до лично желание. Между другото и Зейнеб Маджурова успя да пробие, без да злобее като вас. Дори и аз я харесвах, когато участваше в Биг Брадър, дори пратих смс.