Author Topic: Протестa в село Брезница  (Read 38158 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline beta2

• Member
  • **
Ynt: Протестa в село Брезница
« Reply #75 on: April 08, 2012, 22:04 »
Агофита аз не мога да се съглася с вас ,няма да се старая да пиша чист български шопски македонски или босняшки руски или какъвто и да е наречен от вас език, ако не ти харесва не го чети,аз ще си карам по ПОМАШКИ някой хора защо ли ме разбират пък някой не иска да ме разбере ами тогава лека му пръст. С шегите до тук и даже се извинявам!

Та фита защо веднага бъркаш ДПС та тези хора затова протестират не искат политика в училището им.
Пак почваш с възродителният процес, та тези хора са го истърпяли на гърба все още носят белезите по телата си.
Веднага се съгласяш за новият директор все и едно го познаваш по добре от тези хора.
Тук веднага се нахвърляш върху Мехмед Буюкли даже го убвиняваш,ако съм на негово място ще ти отворя дело за клевета.
Та ако не тичат след трибагреника след кой да тичат слет полумесеца ли и това няма да ти уидиса.
Тук правиш най голямата си грешка като опредилаш ти и твоите деди може да са били българи но остави тези хора да се самоупределят те много по добре от теб знаят происхода си това е тяхно право по закон.
И на последно място за КОГО да гласуват,като си толкова умен и са си качил на минарето без абдес,като гледаш от високо и от страни без ДПС ще цъвне ли България.

4 април 2012 @ 22:18 | р
Оценка: 0 (6 гласа)

http://www.rio-sofia-grad.com/
тук има Заповед № РД 09-1746/29. 11. 2011 г. на министъра на образованието, младежта и науката за обявяване конкурс за длъжността „директор” на държавно училище
Г-н Аян, прочетете преди да мътите главите на съселяните си какви са изискванията за директорско място и какво се изисква за кандидатстване. На конкурс се явяват кандидати от цялата страна, няма изискване за това да са местни. Прочетете си нормативните документи, училището не е като кметството, за кмет може и без образование.

Offline ibrahim65

• Moderator
Re: Протестa в село Брезница
« Reply #76 on: April 08, 2012, 22:23 »
Защо не дойдите пред мен. ;D

Изпей ме, в нашта песен,
кажи, обичаш ли ме вече.
Целуни ме,както никой друг,
кажи, обичаш ли ме вече.

Погледни ме, докосни ме,
кажи, обичаш ли ме вече.
Накажи ме, пороби ме,
кажи, обичаш ли ме вече.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #77 on: April 09, 2012, 00:04 »
Стихове от Ибрахим Бялев. ;)

http://www.eurochicago.com/2012/03/az-sashto-obitcham-balgariya/

http://www.eurochicago.com/2012/04/kato-struna-byah-za-teb/

Към края съм на песента,
пях за любовта,и пролета.
Не искам да завършва така,
песента, любовта, пролета.

Оставям вече перото и китарата,
оставям вече борбата и вярата.
Нека настъпи вече краят, мракът,
нека да отида вече във вечноста.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #78 on: April 09, 2012, 15:44 »

[/quote
                                                                                                                                                                                                       4 тук има Заповед № РД 09-1746/29. 11. 2011 г. на министъра на образованието, младежта и науката за обявяване конкурс за длъжността „директор” на държавно училище
Г-н Аян, прочетете преди да мътите главите на съселяните си какви са изискванията за директорско място и какво се изисква за кандидатстване. На конкурс се явяват кандидати от цялата страна, няма изискване за това да са местни. Прочетете си нормативните документи, училището не е като кметството, за кмет може и без образование.

Г-н / Г-жа , Бета , тия в РИО в София ,може и да са чували някакви работи ,но в Гоце Делчев едва ли знаят нещо за ролята на училищните настоятелства в учебния процес като изразител на волята на родителите.Щом родителите и училищното настоятелство  не искат някого , то е в правомощията и задълженията им да искат да приложат чл.46 от ЗНП.

Чл. 46в. Запостигане на целите си настоятелствата:

1. обсъждат и правят предложения предсъответните органи за развитието или за решаването на текущи проблеми научилището, детската градина или обслужващото звено
;

А това ще рече ,че оня сурат ,когото не го искат е проблем ,който трябва да се разреши .

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #79 on: April 09, 2012, 15:55 »
Първите крачки в политиката, хайде Мехмед
Аллах да ти помага и не забравяй че сме зад теб.

Крайно време е всички Помаци и Мюсулмани да имат поне един човек на който да му вярват, а това е именно Мехмет Боюка от с. Брезница Гоце Делчевско. Пожелавам му успех във всяко едно негово начинание. Поздрави!!!

Offline Сидхарта

• Historian
« Reply #80 on: April 09, 2012, 18:55 »
Ами ,направете Буюкли директор.
Таман си спомних че е стройтел ,ако се не лъжа.
Има на какво да научи инсано, както се вика. ;)

Offline botev

• Forum fan
    • Истинските майни!
« Reply #81 on: April 09, 2012, 18:58 »
Ами ,направете Буюкли директор.
От кога народа избира директора?

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #82 on: April 09, 2012, 19:10 »
Едно време в населеното място кадето живеях бяхме всичките ПОМАЦИ,
нямаше един кадърен човек всички прости прости не е за обесняване.
Затова ни докараха идин кадърен каур да ни е кмет всеки ден идваше от дваисет километра.
Гледам че и до сега не се е променило нищо в тази насока,даже става по зле и по зле и по зле....

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #83 on: April 09, 2012, 23:19 »
От кога народа избира директора?

При истинската демокрация ( пряката ) става това което народът поиска ама нердee  :D

Offline beta2

• Member
  • **
« Reply #84 on: April 10, 2012, 00:53 »
[/quote
Г-н / Г-жа , Бета , тия в РИО в София ,може и да са чували някакви работи ,но в Гоце Делчев едва ли знаят нещо за ролята на училищните настоятелства в учебния процес като изразител на волята на родителите.Щом родителите и училищното настоятелство  не искат някого , то е в правомощията и задълженията им да искат да приложат чл.46 от ЗНП.

Чл. 46в. Запостигане на целите си настоятелствата:

1. обсъждат и правят предложения предсъответните органи за развитието или за решаването на текущи проблеми научилището, детската градина или обслужващото звено
;

А това ще рече ,че оня сурат ,когото не го искат е проблем ,който трябва да се разреши .

Шекир Иса Аян / Пламен Аянов/ е бивш възродител, обикалял от къща в къща да възражда населението и доносник по въпроса на ДС, предвидливо оженил се и зет на комунистическия кмет направил 1 -та свадба по новия бит и култура, взел най хубавия и най голямия парцел в селото като добър възродител, учил в Смолян за това че писали баща му ятак на партизаните, СЛЕД 89 Г. ДуПеСар и малко след това излиза от ДПС и е СДС, скоро след това е отново внедрен ОТ ДС в ДПС сега се вживява като ултранационалист изгони децата ни християнчета до един от селото ни, сега е кандидат директор ама без да има конкурс еи така да го назначат защото на всички ни е известен с псуването на учениците и простотиите и умело подклажда омразата на мюсюлманите към нас християните, вечер учасник в събранията за организиране и потикване към митингите сутрин кротък и унил влиза в общината и ни лук ял ни ....
този е за панделата

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #85 on: April 10, 2012, 01:02 »
Аха, разделяй и владей! Но без конкурс. Ами изберете го, щом ви харесва въпросното лице. за директор. То си е ваше, познавате го отдавна. Няма да е първия нито последния незаконно избран по ваше желание.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #86 on: April 10, 2012, 15:03 »
Атаката продължава.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397736596906325.103495.100000099649789&type=1

Едно време възродителите умираха от тази шапка наречена таке.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409606269052691&set=a.397736596906325.103495.100000099649789&type=3&theater

Offline Svetlina

• Forum fan
  • Опознай родината, за да я обикнеш!
« Reply #87 on: April 10, 2012, 16:44 »
Атаката продължава.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.397736596906325.103495.100000099649789&type=1

Едно време възродителите умираха от тази шапка наречена таке.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=409606269052691&set=a.397736596906325.103495.100000099649789&type=3&theater

Ибрахиме, разсмя ме! Дядовците ми, прадядо ми, когото помня,  татко също носеха такета без да са мюсюлмани, ако за това намекваш. Мъжът ми и брат ми също носят каскети или такета/барети, когато е влажно или студено.
Аз също нося задължително някаква шапка, вкл. и барета/таке/каскет/шапка с периферия/вълнен шал, когато е студено или много слънчево.
Не разбирам защо са се дразнели от такетата някои "възродители".

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #88 on: April 10, 2012, 17:05 »
Пак ли не разбираш бе Svetlina.
Престига автобуса и шифиорат застава на вратата и почва да казва ти свали забратката ти такето, който не иска остава на улицата,а който пита защо така той показва заповета от партиният председател.Или не се прави че не ти са ясни тези неща.Гледай филма Откраднати очи, там са засегнати тези проблеми откосвено.Ама ти си чела само Николай Хайтов та ще ти е малко трудно да разбереш някой неща.Иначе си права доста е смешно даже има по трагични случай например заместването на шалварите със панталони.Ще ти обесня една случка със моя блиска-Наредили са сме на фурната за хляб и идва тази жена и вика моля ви се даите ми хляб че мъжът ми ме чака надянала му съм панталоните а трябва да върви на работа. Някай хора на това се смеят но някой плачат.

Offline tersid

• Adviser
« Reply #89 on: April 10, 2012, 22:42 »
Аха, разделяй и владей! Но без конкурс. Ами изберете го, щом ви харесва въпросното лице. за директор. То си е ваше, познавате го отдавна. Няма да е първия нито последния незаконно избран по ваше желание.
За нецяла година на територията на РИО Благоевград е имало три протеста против директори.За сведение за този период в цялата страна е имало само един протест.Каде е заровено ку4ето драга Светлина .