Author Topic: Протестa в село Брезница  (Read 38170 times)

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Offline ibrahim65

• Moderator
Ynt: Протестa в село Брезница
« Reply #45 on: April 06, 2012, 14:04 »
Пак ли си тук, толкова ли няма какво да кажиш по темата,та само се заяждаш.

Това трябва да се види от всички, че едва ли на друго място в света го има, освен при ПОМАЦИТЕ.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=410302512316400&set=a.381169978562987.100406.100000099649789&type=1&theater

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.381169978562987.100406.100000099649789&type=1

Offline Rahmie

• Charter member
Re: Протестa в село Брезница
« Reply #46 on: April 06, 2012, 15:06 »
Здравей Кара!

Аз не се занимавам с клевети, а цитирам факти от публичното пространство. Тоест те са публично разисквани. Както е видно никъде не съм отправил квалификации дали то е вярно или не, дали е правомерно и с каква цел е правено. Спомни си коментарите ни  по повод онази статия на Тодор Узунов за Чеч. Когато видях някъде горе името Мехмед Буюкли се опитах да си спомня от къде съм го чувал. Точно във въпросната статия е коментирал той. Там негов съселянин обяснява обстоятелствата по някакъв европейски проект.

Ето цитата:

"10 април 2011 @ 22:55 | до атеист
Оценка: 14 (14 гласа)

...Нали не смяташ, че този човек ми е пречка в живота? Обсъждал съм публично известен коментар, а право на хората, които знаят повече за това е да го опровергаят. Но има и първа възможност, това да е точно така!
   Що се отнася до решаването на "спора", той по всяка вероятност ще бъде решен по установеният ред, а това е провеждане на конкурс и назначаване на този, който го спечели. Ако обаче и тогава на някой нещо не му хареса значи в тая работа има пръст някой, който не се занимава с образование. Както и да е - надявам се хората скоро да си отдъхнат!
   Това с Доган, както гледам, не върви натам. Турците упорито са решили да подкрепят Касим Дал, дори с малкото си влияние, а Доган гледа просто да си спасява кожата. Твоята прогноза не е за подценяване, но по-скоро не съм "за" нея защото Бойко много добре знае, че това е самоубийство. Той по-скоро ще изчака някой друг да изтика Доган от парламента или поне да го оставят с петтима депутати.
Да се оправят!
Поздрави!

@Фита
21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

Offline Rahmie

• Charter member
« Reply #47 on: April 06, 2012, 15:10 »
   Ще повторя поста си с цел да разберем кой точно модератор се занимава с тези манипулации във форума!
   Та бях започнал така:

"...Прегледах основно пресата, филмчета и подобни закачки. Обадих се тук - там да поразпитам познати и запознати за да видя какво е аджеба тяхното мнение по въпроса ...и стигнах до следния извод:

Вие момчета си нямате работа. Безработни сте, ...

Ако изтриете този пост, пак ще го публикувам!!!

@Фита
21. Публикуването на изображения, коментари и цитати с цел да бъдат унижени хора, институции, учреждения или правителства , особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт, е забранено. В такива случаи администраторите на сайта имат правото да прекратят без предупреждение достъпа на провинилите се лица до форума.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #48 on: April 06, 2012, 15:29 »
Фитата ни се представя като Помак с българско самосъзнание което си е негово право но се опитва тук да ни натрапва само българщина което е неприемливо. Мехмет Büyüklü тук беше активен съфорумник но престана да пише поради натрапчивите нео-възродители и лумпено-ксенофобошовинисти. Естественно е че лица от рода на Фитата ще правят всичко възможно за да уронват авторитета на активен дeeц като Мехмет Büyüklü който активно се труди за опазването на Помашката идентичност. Обяснения и манипулации от рода ''пресата така пише'' или ''негов съселянин така казва'' не са по силите да си променим мнението за М.Büyüklü. Аз от своя страна му благодаря за активността и за снимката с конете която е заснел на мегдана. Тази снимка показва кой кой е и кой за какво се бори. ;) Специални поздрави за всички Брезничани и най-много за уважаваният Мehmet Büyüklü.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #49 on: April 06, 2012, 16:19 »
Аот мен един специялен поздрав за Мehmet Büyüklü.

https://www.facebook.com/photo.php?v=392063554144932

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #50 on: April 06, 2012, 20:05 »
Тия дечица от Брезница в тия дни ще избегнат насилственото боядисване на великденски яйца наложено в българската образователна система ;D

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #51 on: April 06, 2012, 22:32 »
Някои хора пак ги гони параноята, сега поне като няма господари на ефира ще може да ме размивате тука. И така какво насилствено боядисване на великденски яйца ви гони Хавайке ли сте или Кубинка не знам и още повече пък от образователната система.  Аз не помня да съм боядисвал яйца. Никой не прави нищо на сила, все още не гледате по далече от носа си.

Offline havaika

• Adviser
  • "Изчистването на мюсюлманите по икономически причи
    • http://www.temanews.com/index.php?p=tema&iid=229&aid=5676
« Reply #52 on: April 06, 2012, 22:40 »
Някои хора пак ги гони параноята, сега поне като няма господари на ефира ще може да ме размивате тука. И така какво насилствено боядисване на великденски яйца ви гони Хавайке ли сте или Кубинка не знам и още повече пък от образователната система.  Аз не помня да съм боядисвал яйца. Никой не прави нищо на сила, все още не гледате по далече от носа си.
Явно си изпуснал основното си образование ;D Я ровни сега в НЕТ-а и виж колко се поощрява боядисването на яйца особено в училища с мюсюлманско население.Фактите като говорят фашистите мълчат ;)То не бяха изложби,то не бяха въодушевени български журналисти..........то не беше христово чудо.....мюсюлмани боядисват и християни им чукат пак яйцата без да се усетят горките помаци-с вазелин ;)Яй сектир вие и на кьорави ни имате вече. >:(

Offline Фита

• Благ човек
  • Senior member
« Reply #53 on: April 06, 2012, 22:48 »

.......

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #54 on: April 06, 2012, 22:56 »
Изглежда ти си нямаш работа, даже ни се качи на главата.
Аго Фитката не го искат в селото,пък той пита за поповата щерка.

Offline Фита

• Благ човек
  • Senior member
« Reply #55 on: April 06, 2012, 23:10 »
Фитата ни се представя като Помак с българско самосъзнание което си е негово право но се опитва тук да ни натрапва само българщина което е неприемливо. ....................................

...Е, изплю ли камъчето най-накрая!? "Натрапва само българщина", което било "неприемливо!!?
Когато за пръв път влязох тук да напиша нещо, ми миришеше на сепаратизъм и българофобия. Е, вие се надминахте! Изнедахте ме направо!
И по-голям комунизъм не съм виждал от вашето! 50 години ни тъпчеха, забраняваха и затваряха устата за да дойде демокрация и Вие неграмотници да вършите същото както комунистите не са го вършили! Срам сте вие! ..И за себе си и за хората, които никой не ви е упълномощил да представлявате!
Държите ли здраво гумичките?...
Тичайте и трийте!
Аго Фита е заплаха!

Offline skoti3

• Forum fan
« Reply #56 on: April 06, 2012, 23:21 »
Явно си изпуснал основното си образование ;D Я ровни сега в НЕТ-а и виж колко се поощрява боядисването на яйца особено в училища с мюсюлманско население.Фактите като говорят фашистите мълчат ;)То не бяха изложби,то не бяха въодушевени български журналисти..........то не беше христово чудо.....мюсюлмани боядисват и християни им чукат пак яйцата без да се усетят горките помаци-с вазелин ;)Яй сектир вие и на кьорави ни имате вече. >:(

Абсолютни простотии и глупости.  Едва ли има голямо значение, кой боядисва и кой не боядисва яйцата, та от всичко това на някои им се привиждат фашисти, а те умряха. Иначе може аз да съм изпуснал основното, но като гледам вие сте изпуснали и началното и средното.

Offline Subeyi Kurt

• Forum fan
« Reply #57 on: April 06, 2012, 23:27 »
...Е, изплю ли камъчето най-накрая!? "Натрапва само българщина", което било "неприемливо!!?
Когато за пръв път влязох тук да напиша нещо, ми миришеше на сепаратизъм и българофобия. Е, вие се надминахте! Изнедахте ме направо!
И по-голям комунизъм не съм виждал от вашето! 50 години ни тъпчеха, забраняваха и затваряха устата за да дойде демокрация и Вие неграмотници да вършите същото както комунистите не са го вършили! Срам сте вие! ..И за себе си и за хората, които никой не ви е упълномощил да представлявате!
Държите ли здраво гумичките?...
Тичайте и трийте!
Аго Фита е заплаха!

Бре Аго Фита, убав чиляк изглеждаш ама треба да знаеш че БГ е китка от етноси което в демократичните страни се счита за културно богатство. Ненормално е да се натрапва че всички български граждани са с български или булгарски произход. Нека бъдем единни но с различните си традиции,обичаи, вяра и пр. Лично на мен вече ми се гади от нео-възродители и български шовинисти. >:(
Ако не си от тях нема за кво да се засягаш. Айде ся по-умната. ;)

Offline KaraIbrahim

• Moderator
« Reply #58 on: April 06, 2012, 23:30 »
Много ниска топка,аго Фита!
Знаеш поговорката за лъжицата катран,която разваля кацата с меда.Е,при теб се получи същото.
Макар и да споделям голяма част от твърденията ти,не мога да приема публикуването на една откровена клевета по адрес на Мехмед Буюкли и Харалан Алексендров.
 Ако беше журналист и публикуваш нещо недоказано в медия,нещо,което само си го чул или прочел,но без да потърсиш потвърждение или доказателство,то медията,ако е уважаваща себе си - нямаше да го позволи или щеше да те отстрани от себе си.
  Предлагам ти един компромисен вариант.
Ако в срок от 24 часа докажеш убедително,че Мехмед и Харалан са взели пари,за да докажат азиатски произход на брезничани,ще получиш правото да пишеш в този форум каквото си поискаш,без да бъдеш трит.В противен случай обаче ще получиш пълна забрана и освиркване.Съгласен ли си?
 Нашият форум е една своеобразна медия и като такава трябва да се придържаме към правилата,важещи за всички медии.
 Освен това моля колегите от екипа да оставят твърдението на Фита и да не го трият за същия срок от 24 часа.Да се знае за какво става дума.
От своя страна ще добавя,че усилията на Мехмед са бил точно в обратна посока-той винаги се е стремил да покаже една родствена връзка между брезничани и босненци.

Offline ibrahim65

• Moderator
« Reply #59 on: April 06, 2012, 23:34 »
Още един протест горките кой три кой пет месеща не си е взел парите.

Kırcaali'de maaş eylemi I Ajans BG