До yusu. Аз все си мислях, че при подбора/може да не е имал и такъв, не знам/ на модераторите са се спазвали някакви критерии. Защото те трябва да притежават такива качества с които да всяват респект и да осъществяват добър контрол над сайта. Мисля, че същите трябва са добри специалисти в дадени области. Да са справедливи и да се намесват по темите с определена компетентност и заемане на неутрална позиция по дискутираните въпроси.
Ако yusu е модератор, тогава се получава недоразумение. Защото същия се намесва с такава некомпетентност и простащина, че би предизвикал война между помаците.
Това ли се нарича модератор, който използва следните епитети "Къде си литнал толкова на високо бе", "ееее пич.. объркал си рейса", "Ти големия умник", "имаш болен мозък!", Не настъпвай котето по опашката ''момче''.
Възможно е да греша в някои мои твърдения. Не претендирам за това, че аз съм правият. Тук аз изразявам моето лично мнение по въпроса, свързан с образованието на помаците. Ако това мое мнение не е правилно нека се отговори компетентно. Това ли е тонът с който трябва да дискутираме.
Нека съфорумците прочетат отговора на yusu до мен и сами да преценят дали той може да се нарече модератор. Що се отнася до въпроса на yusu Кой има интерес нашите братя от източните Родопи да стават християни? Ще му отговоря по следния начин:
1. БПЦ и помаци с промити мозъци, като Боян Съръев и Петър Герена. Първия е от Крумовградските помаци , а вторият е средните Родопи.
2. Помаци които са приели християнството не са само от източните Родопи, има ги при всички помаци, но те са много малък процент от помашкото население и не могат да окажат влияние върху нашите процеси